Според зодията: Как зодиакалните знаци сбъдват мечтите си

Как зодиакалните знаци сбъдват мечтите си
Астрология

Според зодията: Как зодиакалните знаци сбъдват мечтите си

Овенът иска много наведнъж и рядко прави компромиси. „да завладея света“, „да се оженя за принц“ – това дори не са най-смелите им желания. Те искат всичко и никога не оставят нещата наполовина свършени, а винаги карат докрай.

Телецът отправя желания реалистично и конкретно. Ако Телецът мечтае да купи къща, тогава той знае къде точно трябва да бъде тя, от какво може да бъде построена и как ще е декорирана.

Близнаците искат толкова много и толкова много, че понякога самите те не разбират какво всъщност искат. Но те се осланят на Съдбата, защото са сигурни, че нищо не се случва само по себе си.

Раците отправят желания много внимателно: страхуват се да прекалят, не искат да изглеждат твърде взискателни и алчни дори и пред себе си. Ако нещо се сбъдне, те се радват от сърце.

Лъвовете отправят желания с пълна увереност, че ще се сбъднат и то бързо. Ако това не се случи, те не спират и започват да се борят със съдбата. Колкото и да е странно, те често успяват да се възползват от обстоятелствата и да получат точно това, от което се нуждаят.

Девите уж правят всичко на шега, но планират сериозно. Те са толкова свикнали да разчитат на собствените си сили, че не вярват, че нещо добро може да се случи от само себе си. Дерзаят докрай, често пъти дори за загубени каузи. Вярват силно в способностите си.

Везните мислят само за това, което може да се сбъдне, ако може без да се полагат никакви усилия. Разбира се, те могат да мечтаят за нещо невъзможно, но приемат малките си желания много по-сериозно, защото така им е по-лесно и удобно.

Скорпионите мислят много и от сърце. Те не се притесняват дали желанията им ще се сбъднат: представителите на знака харесват самия процес по стремежа към постигане на целта.

Стрелците рядко отправят желания сериозно, защото осъзнават, че не всичко може да се сбъдне. Но ако те се надяват на нещо, значи то е съвсем конкретно и вероятно.

Козирозите мислят за нещо напълно невъзможно и веднага започват искрено да вярват, че то ще се сбъдне. Те дори нямат нищо против да положат някакви усилия, за да сбъднат желанието си, но просто не могат да решат какви и как точно да го направят.

Водолеите отправят желания с удоволствие, но знаят: може да се случи така, че да не се сбъднат. Това ги разстройва и дълго време не ги лишава от оптимизъм.

Рибите отправят желания по всяко време и навсякъде, без да чакат падащи звезди. Мечтите им се преплитат с реалността.

Tagged , ,
на горе