Седмичен хороскоп за 23.09-29.09 за всички зодии

Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп за 23.09-29.09 за всички зодии

Седмичен хороскоп за 23.09-29.09: Последната седмица на септември ще ни донесе положителни тенденции в хармоничните аспекти на планетите, които само леко ще бъдат „развалени” от опозицията на Нептун и Меркурий в сряда.

Седмицата ще започне с тригона на Меркурий и Уран – период на прозрения, творчески постижения, интуитивни догадки и разкриване на тайни. За инженерите и учените, занимаващи се с технологии и електроника, тригонът ще им позволи успешно да въведат нови идеи в производствения процес, да подобрят качеството на работа и да получат материални награди за работата си. Близнаците и Девите ще успеят да прокарат някои свои идеи в професионалната сфера, а също така ще направят блестящи открития, които бързо ще приложат на практика. Козирозите, Водолеите и Скорпионите ще почувстват върха на интелектуалните способности и ще успеят да стигнат до дъното на много неща, забелязвайки и най-малките нюанси, които са недостъпни за повечето.

На 26 септември Меркурий образува тригон с Плутон, което е особено благоприятно за намиране на изгубени вещи и вземане на важни бизнес решения. Представителите на елемента Въздух – Близнаци, Везни и Водолей – ще имат възможност да говорят публично и да работят с голяма аудитория от хора. Заслужава да се отбележи, че всяко взаимодействие в социалната сфера за тези знаци също обещава да бъде успешно и да донесе отлични резултати, но в по-далечно бъдеще. Овен и Лъв ще вземат мъдри решения, ще проявят самодисциплина, спокойствие и внимание. Проницателността на Скорпионите ще се изостри и може да се появи окултно ясновидство. Раците и Рибите ще се занимават със самоусъвършенстване, свързано с промяна на начина им на живот към по-здравословен, както и с усвояване на нови полезни умения и знания.

Идеи за есенна декорация на дома

 

Ето какво ни очаква през седмица 23.09-29.09 според Седмичен хороскоп:

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Седмичен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Овен

За Овните последната седмица на септември ще бъде доста успешна и важна от гледна точка на бъдещи житейски перспективи. Много хора трябва да вземат сериозни решения: както в професионалната сфера, така и в личните отношения. Тези решения ще окажат влияние върху доста дълъг период от живота, така че си струва да покажете цялата си мъдрост и благоразумие, дори, ако е възможно, да потърсите съвет от някой от близкия ви кръг. Препоръчително е да намалите физическата активност, вместо това да обърнете внимание на диетата си. Романтичната страна на живота ще поднесе някои изненади на Овена, но те ще се окажат приятни или не много – зависи от личния хороскоп на всеки представител на този огнен знак.

Седмичен любовен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Овен

Тази седмица може да донесе положителни промени в любовния ви живот. Прекарването на качествено време с партньора ви и оценяването на техните чувства ще укрепи връзката ви. Може да възникнат незначителни разногласия, но справянето с тях внимателно и мъдро ще помогне.

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Седмичен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Телец

Телецът ще бъде в спокойно и доволно състояние през по-голямата част от седмицата. Това ще бъде улеснено от известно спокойствие в професионалната сфера, желание за почивка след тежка работа и вътрешен мир. Представителите на знака ще прекарват много време в мързелуване и забавление, наслаждавайки се на вкусна храна, напитки и приятно общуване с любимите хора. Въпреки това в края на седмицата някои може да почувстват доста силен прилив на емоции в романтичната сфера, тъй като неочаквани срещи и последваща комуникация най-вероятно ще бъдат началото на нов роман и дори сериозна връзка. Здравето ще бъде стабилно през повечето време, а финансовата страна на живота ще бъде предсказуема.

Седмичен любовен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Телец

Тази седмица любовният ви живот ще остане балансиран. Ще имате възможност да прекарвате повече време с партньора си и ако има неразрешен проблем, това е чудесен момент да го разрешите.

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Седмичен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Близнаци

Близнаците ще имат добри възможности за кариерно развитие и повишаване на компетенциите си в професионалната сфера. Някои представители на въздушния знак могат да получат повишение, да ръководят нови области на работа и да придобият независимост. Тези, чиято дейност е свързана с информация, транспорт и търговия, ще могат да увеличат доходите си с помощта на нови контакти, връзки и сключени споразумения. Романтичната сфера също ще бъде динамична, както за обвързаните, така и за необвързаните в момента представители на знака – и първите, и вторите ще успеят да подобрят позициите си в отношенията, да завържат нови запознанства и да намерят обещаващи фенове.

Седмичен любовен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Близнаци

Тази седмица може да има известно напрежение в романтичните ви отношения. Съсредоточете се върху подобряването на комуникацията и бъдете честни с партньора си.

Рак 22 юни – 22 юли

Седмичен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Рак

Раците се съветват през първата половина на седмицата да избягват конфликти и конфронтации в професионалната сфера. Това ще ви позволи да се измъкнете, да запазите репутацията си и дори, в някои случаи, позицията си. Втората половина на седмицата си струва да обърнете внимание на тялото си – физическа подготовка и здраве. Може би трябва да оптимизирате ежедневието, диетата си и да увеличите времето за активен отдих. Препоръчва се уикендите да се прекарват сред природата, в близост до естествени водоеми. Романтичната сфера ще бъде на върха сред онези Раци, които отдавна търсят сродната си душа.

Седмичен любовен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Рак

Тази седмица романтичните ви отношения ще останат хармонични. Ще прекарате радостни моменти с партньора си и ще правите планове заедно.

Лъв 23 юли – 22 август

Седмичен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Лъв

Лъвовете ще могат да покажат всички страни на своята ярка природа, да демонстрират своите способности и таланти публично и да постигнат признание и популярност. Но при едно условие: трябва да преодолеете естествения мързел и да спрете да се отдадете на собствените си слабости. В този случай ще се появят полезни познанства и връзки, които ще играят важна роля в последващите професионални и бизнес амбиции. Здравето ще бъде на нивото, на което самите Лъвове ще се погрижат за него, а основната препоръка за поддържане на добро здраве е да избягват преяждането и алкохола. Финансите ще бъдат добре с някои положителни перспективи за по-нататъшно увеличение.

Седмичен любовен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Лъв

Тази седмица ще внесе нова енергия в любовния ви живот. Ще се насладите на романтични моменти с партньора си и ще се забавлявате заедно.

Дева 23 август – 22 септември

Седмичен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Дева

Тази седмица Девите ще бъдат успешни и активни и то не само в професионалните дела. Родителите ще могат да помогнат на децата си, да ги насочат и мотивират да направят по-нататъшни стъпки нагоре. Финансовата сфера също ще бъде в ред, особено ако представителите на знака не харчат пари под въздействието на моментни емоции, а също така пазят финансите си от вниманието на измамници и авантюристи, които обещават лесно и бързо забогатяване. Здравето на Девата ще бъде добро, а сферата на романтиката и връзките ще ви зарадва с приятни изненади. Препоръчително е да се справите с финансовите въпроси към края на седмицата.

Седмичен любовен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Дева

Тази седмица може да донесе някои разногласия в любовния ви живот. Поддържайте открита комуникация с партньора си и уважавайте чувствата му.

Везни 23 септември – 23 октомври

Седмичен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Везни

За Везни по-голямата част от времето ще бъде заето от сферата на романтиката и връзките. Мнозина ще трябва да обърнат внимание не само на постоянните си партньори, но и на фенове, чийто брой значително ще се увеличи. Комуникацията ще бъде постоянна, както в реалния живот, така и в месинджърите, ще донесе много удоволствие, ще повиши настроението и самочувствието ви. Втората половина на седмицата ще помогне за да навлязат в изобретателно състояние, ще привлекат вниманието на обществото, а някои представители на този знак дори ще навлязат в публичното пространство със своите идеи или умения. Романтичната сфера ще стане по-разбираема и стабилна, както и вашето благополучие.

Седмичен любовен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Везни

Тази седмица любовният ви живот може да претърпи известна турбуленция. Бъдете честни в разговорите си с партньора си и се опитайте да разберете тяхната гледна точка.

Скорпион 24 октомври – 22 ноември

Седмичен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Скорпион

През първата част от седмицата Скорпионите ще водят активна интелектуална работа, която ще им донесе осезаеми резултати в съвсем близко бъдеще. В средата на седмицата представителите на този воден знак се съветват малко да се „успокоят“, да сведат до минимум контактите, да не влизат в спорове и конфликти и да водят уединен начин на живот. Втората половина на седмицата ще бъде период на прозрения, прозорливост и точни прогнози за бъдещето. Скорпионите ще могат ясно и ясно да виждат спиралата на предстоящите събития, да осъзнават възможните варианти за своето участие в тях и да преценяват рисковете за себе си и хората около тях. Предупреденият е предварително въоръжен. Здравето ви едва ли ще създаде проблеми и финансовото ви състояние ще се подобри.

Седмичен любовен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Скорпион

Тази седмица вашите романтични връзки вероятно ще бъдат изпълнени с топлина и позитивизъм. Вие и вашият партньор ще участвате в нови и вълнуващи дейности заедно, което допълнително ще укрепи връзката ви. Това е страхотно време да изследвате споделените интереси и да създадете незабравими моменти.

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Седмичен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Стрелец

Стрелците трябва да се пазят само от собствената си непрактичност, която може да е следствие от емоционалното им състояние. Мнозина ще бъдат склонни да бъдат измамени от обещания от хора, които не познават, и да се доверят на потенциални измамници. Ще се възползват онези, които могат да се въздържат от харчене на пари под влияние на емоции, както и да проявяват лекомислие по отношение на финансите на своя бизнес. Доброто настроение в края на седмицата ще осигури приятно общуване, популярност в обществото, както и признание от страна на последните на безспорните силни страни на Стрелците – организационни, преподавателски и комуникативни умения. Здравето ще бъде доста добро, особено ако се обличате според времето и отделяте подходящо време за сън.

Седмичен любовен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Стрелец

Тази седмица вашите романтични връзки вероятно ще бъдат изпълнени с топлина и позитивизъм. Вие и вашият партньор ще участвате в нови и вълнуващи дейности заедно, което допълнително ще укрепи връзката ви. Това е страхотно време да изследвате споделените интереси и да създадете незабравими моменти.

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декември – 19 януари

Седмичен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Козирог

Козирозите ще трябва да се справят с финансови проблеми, застраховки, наследство или заеми. Освен това е по-добре да разрешите всички тези проблеми от четвъртък. Тук ще бъдат отворени много врати и ще дойде помощ от властите или ръководството. От понеделник до вторник трябва да се решат въпроси, свързани с обучението, получаването на информация и математическите изчисления. Това време трябва да бъде посветено и на планиране за близкото бъдеще. Здравето едва ли ще създава проблеми на Козирозите, но ще трябва да положат усилия, за да поддържат добра физическа форма. По отношение на личните финанси ще е необходимо да преминете към разумен режим на спестяване.

Седмичен любовен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Козирог

Тази седмица на хоризонта се задават положителни промени в любовния ви живот. Ще се включите в дълбоки разговори с партньора си, което ще доведе до по-добро разбиране един на друг. Планетите ще благословят любовния ви живот с пълен с позитивизъм и щастие в края на тази седмица.

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 януари – 18 февруари

Седмичен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Водолей

За Водолеите седмицата ще донесе нови възможности за изява на себе си и талантите. Мнозина ще опитат необичайни за себе си роли и ясно ще се обявят пред обществото. Тези, чиято дейност е свързана с науката и техническите разработки, могат да направят истински открития и да направят огромен скок напред, изпреварвайки повечето си конкуренти. Учителите Водолей ще се радват на повишено внимание и популярност, а представителите на творческите професии могат да създадат наистина уникални шедьоври. Доброто здраве ще бъде осигурено не толкова от здравословен начин на живот, а от положителни емоции и вдъхновено състояние.

Седмичен любовен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Водолей

Тази седмица ще изпитате освежаващ прилив на енергия в любовния си живот. Очаквайте да споделите романтични моменти с партньора си, давайки на връзката ви нова посока.

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февруари – 20 март

Седмичен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Риби

Рибите могат да претърпят малки загуби поради необмислени действия във финансовия сектор. Тук е по-добре да не се увличате с лесни начини за обогатяване и увеличаване на съществуващото материално богатство – повечето от тези методи ще се окажат измамни. Приятелите Скорпион или Козирог могат да ви предпазят от прекалено лековерие. Първите са в състояние да дадат точна прогноза за резултатите от обогатяването, докато вторите буквално ще докажат на Рибите безсмислието на уж печелившите инвестиции. В края на седмицата представителите на знака ще хванат вълна от популярност, ще бъдат в центъра на вниманието на противоположния пол, а комплиментите, които получават, заслужено ще бъдат приписани на собствения им чар и таланти.

Седмичен любовен хороскоп за 23.09-29.09 за зодия Риби

Тази седмица може да срещнете някои предизвикателства в любовния си живот. Важно е да подхождате с разбиране към партньора си и да решавате всички проблеми спокойно и обмислено.

Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп за 23.09-29.09 за всички зодии

на горе