Новолунието през март 2022 г. ще засегне най-силно живота на 4 зодиакални знака

Новолунието през март 2022 г. ще засегне най-силно живота на 4 зодиакални знака
Астрология

Новолунието през март 2022 г. ще засегне най-силно живота на 4 зодиакални знака

 

На 2 март 2022 г. ще има Новолуние в съзвездието Риби. Кои четири зодиакални знака ще бъдат засегнати от астрологично събитие?

 

Новолунието в Риби, което ще настъпи на 2 март 2022 г., ще бъде последното раждане на новолуние в това съзвездие. Тогава небесното тяло ще се премести в съзвездието Овен. По това време мнозина може да почувстват, че губят контрол над емоциите си. Всички знаци на зодиака се насърчават да отделят повече време за почивка и правилно подреждане на приоритетите.

 

Вижте кои са представителите на хороскопа, на които Новолунието в Риби ще повлияе особено силно.

 

 

Близнаци

Близнаците ще бъдат повлияни от съзвездието Риби. За известно време те ще станат много сантиментални и уязвими. Въпреки това, има и положителни аспекти в това.

Под влияние на чувствата много представители на този знак ще обърнат внимание на своите желания. Те ще разберат, че вече не искат да работят работа, която не им носи удовлетворение. Мнозина рязко ще сменят сферата си на дейност и ще правят това, което наистина ги интересува. Това ще бъде свързано с повишаване на квалификацията и придобиване на нови знания.

 

Дева

За Девите през периода на Новолуние социалните контакти с други хора ще станат от голямо значение. Звездите препоръчват на представителите на този знак да бъдат по-открити емоционално, особено когато става въпрос за отношения със сродна душа.

 

Стрелец

Стрелецът по време на Новолуние ще почувства необяснима носталгия. Мнозина ще искат да посетят родните си места, а други изведнъж ще започнат да се интересуват от произхода си и кои са били техните предци. Също така, това е чудесно време да промените местоживеенето си. Можете да помислите за преместване в друг град или дори държава.

 

Риби

Въпреки че Новолунието би трябвало да засили интровертната природа на водния знак, то ще работи точно по обратния начин. Рибите внезапно ще започнат да се интересуват от реалния свят и ще започнат да разбират външните събития с интерес. Много представители на този знак ще се покажат като рационални и разумни хора. Смело могат да демонстрират истинската си същност. Медитацията ще им помогне да разберат как да се държат през този труден период.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе