Новолунието в Дева на 3.09.2024 – започва МОЩЕН ПЕРИОД и Сбъдване на Желания за всички зодии

Новолунието в Дева на 3.09.2024 - започва МОЩЕН ПЕРИОД и Сбъдване на Желания за всички зодии
Астрология

Новолунието в Дева на 3.09.2024 – започва МОЩЕН ПЕРИОД и Сбъдване на Желания за всички зодии

Новолунието в Дева на 3.09.2024: Това Новолуние попада в земния знак Дева, подравнявайки се със Слънцето в Дева. За тези в южното полукълбо идва с навлизането в пролетните месеци и с наближаването на пролетното равноденствие, така че ще бъде отлично време за прояви. За тези от Северното полукълбо ще наближавате есенното или есенното равноденствие, което също се счита за подходящо време за прояви. Дръжте намеренията си и мечтите в готовност, ето какво трябва да знаете.

Хороскоп за Септември 2024 г

Какво да очакваме от Новолунието в Дева на 3.09.2024

Новолунието в Дева на 3.09.2024 - започва МОЩЕН ПЕРИОД и Сбъдване на Желания за всички зодии
Новолунието в Дева на 3.09.2024

Пътят напред е разчистен, ретрограден Меркурий завърши на 28 август , което ни позволява да вървим здраво и уверено в останалата част от сезона на Дева със стабилна опора. Новолунието в Дева на 3.09.2024 носи ново начало. Това е моментът, в който предишният Лунен цикъл и неговите теми завършват, докато преминаваме към следващия. Това е точка на обновление и сега можем да влезем без хаос на рязката ретроградност зад гърба ни.

Новолунието в Дева на 3.09.2024 обикновено е особено силно опресняващо време. Мислете за това като за енергично есенно почистване. Девата процъфтява в реда и организацията. Ако има някаква зодия, която ще ви помогне да постигнете целите и намеренията си, Девата е зодия, която да го направи. Разбира се, настройката на намерението може да се направи по всяко време на месеца, но като цяло новолунията (особено Новолунието в Дева на 3.09.2024) се считат за особено благоприятни времена за проява за вашето бъдеще .

С нашите Слънце и Луна в Дева, пригответе се да бъдете обвити в земна енергия. Девата е подредена, мила, аналитична, лоялна и винаги се стреми да повдига хората около себе си. Тази енергия може да ви накара да инвестирате повече във вашите хобита, да се свързвате с вашата общност и да управлявате времето си добре. Девата може да бъде вдъхновяваща сила, която ви насърчава да организирате и етикетирате чекмеджето си с подправки, да освежите гардероба си, да отидете на ранен сутрешен курс по пилатес или да станете доброволец в местна благотворителна организация.

Но Девата също се стреми към невъзможни стандарти и насърчава свръхактивен ум. Може да изисква ниво на съвършенство, от което хората около вас да се чувстват притиснати. Може също така да види как превръщате малък инцидент в спираловидна психическа бъркотия. В крайна сметка Новолунието в Дева на 3.09.2024 носи положителна енергия, когато се държи в баланс. Но може лесно да се превърне в прекомерно мислене и безпокойство, ако не се управлява правилно.

Магнитни бури през септември 2024 г.: месечна прогноза

Как да подходим към Новолунието в Дева на 3.09.2024

Новолунието в Дева на 3.09.2024 - започва МОЩЕН ПЕРИОД и Сбъдване на Желания за всички зодии
Новолунието в Дева на 3.09.2024

Повече от всякога ще трябва да подходите към този момент с положителни намерения и организирано мислене. Не забравяйте, че по това време наближаваме и пролетното равноденствие, което се смята за астрологичната нова година, време на ново начало, плодородие и изобилие. Не искате да се облягате на грешната енергия по това време, тъй като това може да е енергията, която носите със себе си през останалата част от годината.

Използвайте ритника, който Девата вдъхновява, и наистина отделете време, за да запишете вашите намерения и надежди за бъдещето. Искате ли да четете по-често? Търсите ли си нова работа? Може би сте на лов за първия си дом? Каквото и да искате да повикате в живота си, Новолунието в Дева на 3.09.2024 ще бъде силен момент да направите точно това. Така че запишете всичко и се уверете, че умът ви е фокусиран върху положителните нотки, които искате да поканите в живота си.

Както споменахме, енергията на Дева може да предизвика прекомерно мислене и тревожност, така че ще трябва да вървите по тънката линия. Позволете си да бъдете подредени, организирани и със свежи нови процеси, но не позволявайте на тази спирала да налага толкова високи стандарти, че е невъзможно да бъдат постигнати. Целенето нависоко не е лошо нещо, но не създавайте ситуация, която ви подготвя към изтощение.

Ето какво носи Новолунието в Дева на 3.09.2024 за всяка зодия:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Септември ще осигури яснотата и целта, към която сте се стремили. Новолунието в Дева на 3.09.2024 се приземява във вашия десети дом на кариерата, така че се пригответе да сбъднете най-големите си и най-смелите си мечти.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Този месец ще осигури емоционално изцеление. На 1 септември Уран, известен като планетата на промяната, ще започне своето ретроградно пътуване, повдигайки завесата пред важни решения и следващи стъпки. По време на Новолунието в Дева на 3.09.2024 обикновено има душевно търсене за помиряване на истински и дълбоки желания.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Ако смятате, че тази година е била малко, като влакче в увеселителен парк, тогава се пригответе да се освободите от оковите на несигурността. Новолунието в Дева на 3.09.2024 ще се проведе във вашия четвърти дом, успокоявайки бурята на живота. Помнете, че съдбата е благосклонна към смелите.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Не всеки иска най-доброто за вас. През Новолунието в Дева на 3.09.2024 се пригответе да поставите себе си и желанията си на първо място. Ретрограден Плутон в Козирог ще повлияе на седмия дом на взаимоотношенията, така че се пригответе да се изправите пред някои потенциално трудни истини за онези, които допускате в обкръжението си. Марс също ще влезе в Рак на 4 септември, което може да ви подтикне най-накрая да вземете решение, променящо живота ви.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

В астрологията вторият дом представлява лично имущество, пари и емоции. Новолунието в Дева на 3.09.2024 ще бъде ключово за всякакви кариерни решения, които могат да се появят на хоризонта. Не забравяйте да игнорирате скептиците, които може да не ви подкрепят. Помнете вашите уникални таланти, които само вие можете да предложите на света.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Новолунието в Дева на 3.09.2024 ще се случи във вашата зона на взаимоотношения и се пригответе да укрепите, разширите и подхраните връзките, които са най-важни. Уверете се, че показвате любов и благодарност. Някои хора са готови да ви подкрепят безусловно – те са едно от малкото истински съкровища в живота.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Ако сте се чувствали блокирани, септември е месецът, в който най-накрая трябва да натиснете отново бутона за движение. Новолунието в Дева на 3.09.2024 ще влезе във вашия десети дом на кариерата, което прави този месец ключов за превръщането на вашите мечти в реалност. Затъмненията ще ви отворят пред много смели и креативни идеи.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Пригответе се за пробив в кариерата. Споразумението, което чакахте, е почти завършено и не е далече. Помнете, че нищо ценно никога не ви е идвало лесно. Чакането винаги си заслужава. Трябва да благодарите на Новолунието в Дева на 3.09.2024 за този триумф – всичко, което трябва да направите, е да се доверите на процеса и да пожънете наградите.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Този месец ще бъде месец на преоценка за вас. Новолунието в Дева на 3.09.2024 ще ви даде пространство да изясните следващите си стъпки. На 4 септември Меркурий ще се премести в Лъв във вашия девети дом на търсене и знание. Това е време за вдъхновение, саморазвитие и нови начала.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

На 1 септември Плутон отново ще влезе във вашия знак. Това означава, че до ноември ще имате шанс да покажете талантите си и шумно да заявите себе си пред света. Успехът обаче няма да е безоблачен. Ще трябва да проявите постоянство и да преминете определени ситуации. Ще видите кои са вашите истински приятели по време на Новолунието в Дева на 3.09.2024.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Септември ще бъде месец на промяна. Марс ви насърчава да се изправите срещу най-дълбоките си, най-мрачни страхове. Ще трябва да помислите колко сте щастливи с това, с което си изкарвате прехраната. Новолунието в Дева на 3.09.2024 може да донесе прозорец на възможност. Ще има интересни предложения и перспективни проекти.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Няма нищо по-лошо от това да се чувствате блокирани, но този месец се пригответе да се освободите от ограниченията, които са ви тежали толкова много. Нова вълна на вдъхновение ще настъпи по време на Новолунието в Дева на 3.09.2024. Прегърнете импулса, който ви носи този период. Покажете своите таланти.

Ето какво трябва да знаете още за Новолунието в Дева на 3.09.2024

На 3 септември 2024 г. посрещаме Новолунието в Дева. Това Новолуние пристига на входа на силно трансформиращ месец, но изглежда Вселената ни напомня, че новото начало винаги е възможно.
Новолунието представлява началото на нов лунен цикъл и началото на нов цикъл в собствения ни живот. Можем да използваме Новолунието като знак, че никога не е късно да започнем отново. Можем да изтрием дъската, да мислим за нещата по нов начин и да се оставим да бъдем изненадани от нови възможности.

Меркурий, управляващата планета на Дева, току-що излезе от своето ретроградно пътуване, така че нещата все още може да изглеждат малко бавни при Новолунието в Дева на 3.09.2024. Може да почувстваме, че всичко протича бавно и може би тези нови начала може да ни се струват малко недостижими. Въпреки това трябва да имаме малко търпение, това новолуние ще бъде нашият блестящ фар този месец.

Новолунието в Дева на 3.09.2024 отваря Портала на затъмнението

Новолунието в Дева на 3.09.2024 - започва МОЩЕН ПЕРИОД и Сбъдване на Желания за всички зодии
Новолунието в Дева на 3.09.2024

Септември носи мощно лунно затъмнение в Риби по-късно през месеца, което най-вероятно ще раздвижи темата за края. До края на месеца нещо може да приключи или да почувстваме, че една глава от живота ни е приключила завинаги.

Новолунието в Дева на 3.09.2024 може да предложи намеци за това какво трябва да си отиде от живота ни. Ако обърнем внимание, Меркурий може също да ни достави някои съобщения по време на Новолунието, които може да се окажат полезни по-късно през месеца.

В края на краищата, Меркурий е пратеникът на боговете и като управляваща планета на това пълнолуние, ние ще искаме да обърнем внимание на всички съобщения, които възникват, особено от нашата интуиция.

Новолунието в Дева на 3.09.2024 и Сатурн, господарят на кармата

Сатурн е друг планетарен аспект под това Новолуние в Дева и в много отношения ще ни бъде водач. Когато Сатурн присъства, понякога можем да се почувстваме предизвикани или притиснати в определена област от живота си. Сатурн може да донесе трудности, но само защото имаме силата и потенциала да ги преодолеем.

Ако възникнат трудни обстоятелства при Новолунието в Дева на 3.09.2024, ще бъде важно да се засилим и да поемем отговорност за тях. Вселената никога не ни дава нещо, с което не можем да се справим, така че помнете това и вървете уверено напред. Знайте, че имате силата и ресурсите да се справите с уроците, които Сатурн ви предлага.

Сатурн се смята за Господарят на кармата, но е известен и като нашия главен учител, защото когато прегърнем това, което предлага, можем да станем по-добри!

Сатурн е склонен да извежда познати задействания и модели, така че ако видим едни и същи истории да се разиграват или се почувстваме задействани по същия начин, признайте, че това е просто Сатурн, който ни призовава да го преодолеем и да се издигнем над него.

Новолунието в Дева на 3.09.2024 - започва МОЩЕН ПЕРИОД и Сбъдване на Желания за всички зодии
Новолунието в Дева на 3.09.2024

Сатурн иска да направим това, като поемем отговорност за себе си и действията си. То иска от нас да признаем ролята, която трябваше да играем, и да признаем кармата, която сме допринесли за ситуацията. Когато влезем в този начин на мислене, решенията са склонни да възникват.

Сатурн, който е активен заедно с Новолунието в Дева на 3.09.2024, също може да създаде натискане-дърпане между нашите емоции. Новолунието може да отвори емоционалното ни тяло, позволявайки ни да почувстваме състрадание и повече връзка. Сатурн, от друга страна, ще ни кара да мислим по-практично и логично.

Може да не знаем как да следваме ума или сърцето си. Може да сме объркани кой път да поемем или да сме в конфликт относно правилния курс на действие.
Като алтернатива, Сатурн и Луната в Дева може да ни накарат да се чувстваме твърде сурови към себе си или към другите. Може да сме твърде критични или твърде бързи, за да преценим.

Ако това резонира под Новолунието в Дева на 3.09.2024, върнете се на място на тишина. Когато нещата са объркващи отвън, това обикновено е знак, че трябва да погледнем навътре.

Новолунието в Дева на 3.09.2024 и самоподхранване

 

Фокусирането върху самоподхранването и изграждането на нашия вътрешен свят ще бъдат страхотни неща, върху които да се съсредоточим при това Новолуние.

Това Новолуние може да изисква малко търпение и може да не осигури грандиозното ново начало, което чакаме, но семената, които засаждаме, в крайна сметка ще покълнат. Просто трябва да се доверим на Божественото време за всичко.

Септември и октомври са големи месеци на промяна, така че може просто да се наложи да оставим времето и да останим спокойни, за да разберем къде сме.

Новолунието в Дева на 3.09.2024 обаче може да бъде нашето мощно напомняне да се съсредоточим върху силата, която имаме вътре.

Прегърнете малко от мъдростта си по време на Новолунието в Дева на 3.09.2024. Разпознайте целостта вътре. Признайте, че кладенец от отговори и божествено напътствие живее във вас по всяко време. Разпознайте го, почувствайте го и след това работете с него, за да управлявате не само Новолунието, но и следващите месеци.

Tagged , , ,
на горе