Най-добрите начини за премахване на спирала
Здраве и красота

Най-добрите начини за премахване на спирала

Всяка жена знае, че премахването на спирала не е от най-лесните неща. Който е казал, че диамантите са най-добрите приятели на момичетата, очевидно не е я е използвал. Създадени да удължат и да придадат обем на вашите мигли, те правят миглите ви да изглеждат пърхащи и прекрасни, като същевременно привличат вниманието към вашите надничащи и като цяло подобряват външния им вид. И ние просто ще го кажем – водоустойчивата спирала наистина засилва играта.

Докато повечето се стичат по лицето ви до обяд и ви придават вид на миеща мечка, особено в горещите дни, водоустойчивите са достатъчно надеждни, за да запазят грима на очите ви непокътнат, независимо дали вали, свети или дори когато просто искате добър стар плач . Проблемът обаче започва, когато трябва да го премахнете. Ако не знаете как да премахнете водоустойчивата, можете да подложите миглите си на редица досадни проблеми, като започнете от загубата на мигли (и не по сладък начин „пожелай си нещо!“), до изсушаване на миглите .

 

Най-добрите начини за премахване на спирала

1. Използвайте средства за премахване на грим за очи

спирала
Най-добрите начини за премахване на спирала снимка: pinterest

Е, трябва да кажем, че това е доста очевиден метод за премахване на спирала от лицето. Средствата за премахване на грим за очи са проектирани по определен начин за безопасно и ефективно премахване на водоустойчива и ще се отърват бързо от всички следи от нея.

Как да използвам:

Всичко, което трябва да направите, е да напръскате няколко капки върху памучен тампон и да почистите клепачите си. Ако сте човек, който често носи водоустойчива, между другото, инвестирането в добър, надежден препарат за премахване на грим за очи може да бъде абсолютна промяна в играта – така че качете се на този влак.

Кокосовото масло

спирала
Най-добрите начини за премахване на спирала снимка: pinterest

Фантастично за растежа на косата и страхотно за всички типове кожа, кокосовото масло е чудесен начин за насърчаване на растежа на миглите, а също и за премахване на водоустойчивата спирала в процеса.

Как да използвам:

Как да премахнете спирала с кокосово масло? Вземете малко кокосово масло върху памучен тампон и просто го нанесете върху клепачите си, както обикновено, за да премахнете грима си. След като изчезне, почистете добре лицето си, за да сте сигурни, че няма остатъчно масло. Наистина е толкова просто!

Зехтин

спирала
Най-добрите начини за премахване на спирала снимка: pinterest

А сега вземете зехтина! Това е един от най-лесните начини за премахване на водоустойчива спирала без препарат за премахване на грим, тъй като съставката обикновено е точно във вашата кухня. Зехтинът не само ще хидратира миглите ви, след като спиралата е премахната, но и ще разруши свойствата, които правят спиралата водоустойчива.

Как да използвам:

Просто изсипете малко зехтин върху пръстите си и разтрийте миглите си с него, докато спиралата започне да се стича по лицето ви. След като приключите, използвайте памучен тампон, за да го избършете и продължете с рутинната си грижа за кожата, както е планирано.

Прясно или кисело мляко

спирала
Най-добрите начини за премахване на спирала снимка: pinterest

Млечните продукти ефективно премахват очната линия и спирала. Освен това са нежни към кожата и дори имат подхранващо действие. Млякото може да се използва за хидратиране на кожата и премахване на устойчиви гримове. Всичко, от което се нуждаете, е памук и прясно или кисело мляко.

Бебешки кърпички

Бебешките кърпички са добра алтернатива на обичайните кърпички за грим, които може би ползвате. Бебешките кърпички за по-щадящи и нежни към кожата, а също толкова ефикасно се справят с отстраняването на спирала.

Хамамелис и бадемово масло.

Смесете две супени лъжици хамамелис, две супени лъжици бадемово масло и две супени лъжици вода (за предпочитане филтрирана) в съд. Разклатете добре бутилката и нанесете сместа върху памучен тампон. Затворете очи и прекарайте памучния тампон върху миглите. Внимателно избършете и изплакнете с хладка вода. Тази смес лесно премахва водоустойчив грим и спира, не щипе и не дразни очите и може да се съхранява шест месеца.

Tagged ,
на горе