Мираж ли е щастливата връзка: Как да разберем дали някой човек ни е определен по съдба

как да разберем дали някой човек ни е определен по съдба
Любов и партньорство

Мираж ли е щастливата връзка: Как да разберем дали някой човек ни е определен по съдба

Отношенията между двама души никога не могат да бъдат прости, тъй като са следствие от много детайли и фини нюанси. И въпреки това, психолозите смятат, че щастливата връзка носи определени отличителни черти и може да бъда характеризирана и описана в някакви общи рамки.

Мираж ли е щастливата връзка?

Дълбоките и постоянни отношения се градят бавно. Ако през първите месеци процесът на ухажване и интимно привличане са по-важни, то по-късно тези аспекти отпадат на заден план. На тяхно място се настанява доверието. Затова и специалистите определят като силна двойка тази, в чиято връзка не съществуват ревност, лъжи и недоверие. В такива връзки и двамата партньори са уверени в това, че са открили своята сродна душа.

Те са внимателни, знаят как не само да показват, но и да приемат грижа и любов. Те се уважават, умеят да владеят гнева си, не си нанасят обиди.

Техните конфликти рядко се превръщат в шумни скандали, понеже са в състояние спокойно да обсъдят проблема и да намерят компромисно решение.

Двамата се подкрепят и стимулират за по-нататъшен растеж и развитие. Те знаят как да приемат и зачитат гледната точка на другия, дори и ако възгледите им се различават.

Но всичко това съдбата не ни „поднася на тепсия“, а трябва да си го заслужим сами. В този смисъл „идеалната двойка“ е резултат от постоянна работа.

И най-вече зависи от това, дали можем да се научим на търпение и прошка.

Начини за определяне дали някой човек ни е определен по съдба

За съжаление, няма доказани начини да разберете дали човекът, когото срещате, е вашата съдба.

Но по време на първите срещи можете да забележите някои признаци:

 

Обичате да прекарвате време заедно, искате да обсъдите всяко, дори най-незначително събитие.

Вие сте емоционално и интимно привлечени един от друг.

Не изпитвате фалшива скромност, не се притеснявайте дали ще изглеждате нелепо и дали това ще изплаши другия.

Не се страхувате да говорите за усещанията си, защото сте сигурни, че партньорът ви изпитва същите чувства. Страхът от изоставяне напълно липсва.

Всички предишни връзки са загубили значението си за вас – спомените за тях не болят, не ви карат да съжалявате, защото миналото е престанало да бъде важно.

Несъзнателно започвате да си представяте бъдещето си заедно.

Интересувате се от всякаква информация, която ви позволява да научите повече и да разберете партньора си.

Обичате да подарявате малки подаръци, наслаждавате се на израза на радост по лицето на избрания. Той харесва същото.

Можете да се разсмеете взаимно без проблеми.

Признаци на съдбовната среща – когато двама души са предназначени един за друг преди раждането си

Езотериците и духовните практикуващи твърдят, че понякога самата Съдба събира двама души, тъй като те са били предназначени един за друг още преди раждането.

Първата им среща никога не е случайна.

Признаците на подобно съдбоносно познаване са:

Стигнали сте до мястото за срещи поради неочаквано стечение на обстоятелствата (например, ако сте изпуснали влака и сте решили да изчакате следващия в кафене, където при всички други случаи не бихте отишли)

По време на запознанството сте почувствали приятно вълнение или по-силни емоции

Емоционалната връзка с човека е възникнала веднага

В компанията на новия познат се чувствате комфортно, можете да бъдете себе си

Със сигурност знаете, че човекът, когото сте срещнали, изпитва същата симпатия към вас

В неговата / нейната компания не забелязвате времето, часовете летят като секунди

Не се съмнявате, че ще се срещнете отново

Човек, изпратен „отгоре“

Понякога човекът, изпратен до вас отгоре, се появява във вашите мечти преди да се срещнете. Така че, провидението ясно показва, че срещата със сродната душа вече е близо. Такива пророчески сънища са признаци на Съдбата, които не бива да се пренебрегват.

Нумерология и астрология за съдбовни срещи

Съществуват няколко езотерични метода, които могат да ви помогнат да определите дали даден човек е предопределен за вас. Например астролозите, когато съставят хороскопи, могат да разберат доколко са съвместими партньори.

Нумерологията по датата на раждане на хората може да намери и подчертае основните свойства на техния характер, да прецени колко удобен ще бъде животът на една двойка.

Смята се, че можете да намерите сродна душа дори по име, както и с помощта на магически ритуали, гадаене на карти, хиромантия.

 

Дори ако сте определили, че човек ви подхожда според вашия хороскоп и други езотерични характеристики, това не означава, че нов познат е единственият партньор, който ще ви подхожда. Също така трябва да обърнете внимание на собствената си интуиция и самосъзнание, психологически характеристики, емоционална съвместимост. Нумерологията и астрологията дават само приблизителни резултати.

Какво е родство на душата?

Концепцията за сродни души е доста популярна – смята се, че някои хора са предназначени само един за друг.

Признаци, които ясно потвърждават, че двамата сте предопределени един за друг:

Имате общи интереси и позиции в живота – това важи и за плановете за бъдещето и възгледите за морала.

Винаги можете да намерите тема за разговор, да обичате една и съща музика, книги, ястия, филми, произведения на изкуството.

Още от първите срещи се чувствате сякаш познавате този човек от много години.

Често завършвате изреченията на другия, знаете точно какво иска да каже партньорът ви и кога сте в състояние да определите неговите желания.

Можете да усетите емоциите на партньора си – ако той / тя е тъжен, то вие се чувствате дискомфортно.

Удобно ви е просто да сте близо един до друг, дори когато няма за какво да се говори.

С такъв партньор животът ви може да бъде по-лесен и щастлив.

Привличане на противоположности

Хората с различни характери, темпераменти също често изпитват привличане, тъй като един за друг те са нещо ново, привлекателно, загадъчно. Но не трябва да се залага много на това, че тези партньори ще могат да изградят силни и дълготрайни отношения.

Важно е да се подчертае, че малките различия може да се превърне в тласък за развитието на двойката – мъж и жена ще открият нещо ново и интересно за себе си. Но основните житейски цели, принципи, морални убеждения и желания трябва да са еднакви.

Трудно е да си представим, че мъж, който мечтае да живее в малък град, създавайки голямо семейство, може да бъде щастлив с жена, което не иска деца и се стреми да обиколи целия свят, без да се застоява дълго време на което и да е място.

Жена, за която лоялността на партньора й е определящата стойност, едва ли ще успее да изгради хармонична връзка с полигамен мъж.

Привличането на противоположностите е временно

Ето защо, когато избирате партньор, е важно да обърнете внимание на сходството на характерите. Намирането на сродна душа не е толкова лесно.

Понякога трябва да търсите в продължение на много години, но след катосе намерите, ще се убедите, че резултатът си е струвал дългото чакане.

Tagged , , , , ,
на горе