ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 20 ОКТОМВРИ, 2021 Г.
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 20 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

 

Любовта е като истински пламтящ огън: без „храна“ тя бавно угасва, но на този ден има шанс Съдбата да хвърли прясна пачка дърва в любовното огнище. За денят звездите вещаят за склонност към спонтанни ярки прояви на чувства, така че ще има много възможности за нов романс (както и за извеждане на стари отношения на ново ниво) – основното е да сте готови за всякакви изненади.

 

ОВЕН

Овните ще бъдат склонни да отсекат клончето, на което стоят и да вземат непремислени и прибързани решения. В отношенията с любимия човек такива бойни качества могат да му навредят. За да не съжалява, когато вече е твърде късно, Овенът не бива да прави нищо съществено: звездите вещаят, че заключенията му относно партньора имат всички шансове да го подхлъзнат, а „железните аргументи“ могат силно да го подведат.

 

ТЕЛЕЦ

В днешния ден, на личния фронт, Телецът може да има временно затишие. Плановете му за романтични срещи, нови запознанства и дори флирт могат да не се развият, така както е планувал и очаквал. Звездите вещаят, че няма нужда да се притеснява за настоящият момент: периода не е подходящ за пробив в тази област. Докато Телецът има смисъл да премине към работа, учене и други области на живота. Или просто се отпуснете, без да се притеснява за нищо: когато дойде времето, самата любов ще нахлуе в живота му, така както зайченцето изскача от храстите.

 

БЛИЗНАЦИ

Да, не винаги можем да получим това, към което се стремим … Но днес, изобщо не е такъв ден! Звездите вещаят, че в личния си живот Близнаците са напълно способни да изпълнят това, което имат в предвид. Още малко – и те ще постигнат целта си! Денят е перфектен, както за нови запознанства, така и за развитие на съществуващите отношения. В днешният ден проявили искрен интерес към харесван човек, като са направили поне малка крачка към него, Близнаците имат всички шансове да постигнат взаимност!

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 20 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Дневен хороскоп за 20.10.2021 сряда

РАК

Звездите съветват Рака да положи усилия да разнообрази личния и любовния си живот! Ако продължителността на връзката е от известно време, силата на чувствата постепенно отшумява и за да не отстъпи любовта пред рутината, емоциите трябва да се подновят и подсилят. Нови впечатления, познати, пътувания и просто романтични разходки под луната – всичко това ще може да извади Рака и любимия му човек от рутината им, като запали страстен огън в сърцата им.

 

ЛЪВ

На днешният ден Лъва има шанс да открие нещо напълно ново в любимия си човек, което никога досега не е забелязвал! Може би, това е нов талант или нов аспект от неговата всестранна природа или може би, нещо различно и неочаквано. Настоящото откритие може да даде възможно най-положителните ефекти върху връзката на Лео, като отвори нови възможности за него и избраника му да растат и да продължават напред.

 

ДЕВА

Денят обещава да бъде за Девата пълен с приятни изненади, интересни познанства и романтични срещи. Някои събития може да са пълна изненада за нея и нещо в живота й може да се промени драстично! Всъщност, приятните промени в личния живот на Девата отдавна са настъпили; на този ден е достатъчно съвсем малко действие, като например, свеж пролетен вятър, да нахлуе в живота й.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 20 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Късметче за 20.10.2021 сряда 

ВЕЗНИ

Везните най-накрая сами ще усетят какво е любов от пръв поглед! Е, ако не любов, то някаква подобна магия. Ситуацията обещава да подтикне Везните срещу някой много очарователен и красив и напълно неочакван за тях човек. На днешният ден те ще трябва да призоват цялото си самообладание и издръжливост, за да им помогнат, за да се запознаят, но в същото време да не предадат своя особен интерес, датиращ от преди време.

 

СКОРПИОН

Чувството за хумор е прекрасно нещо, но сега Скорпионът е по-добре да не експериментира с него. Любимият човек може да възприеме хумора му неправилно или неадекватно, особено предвид факта, че настоящите шеги на Скорпиона в най-добрия случай ще приличат на ирония, а в най-лошия – на каустична сатира. Избраникът на представителя на знака, едва ли ще се радва да бъде обект на такава сложна критика. Не е изненадващо, ако за разлика от Скорпиона, той изобщо няма да се смее!

 

СТРЕЛЕЦ

На днешният ден Стрелецът може да си позволи много – дори да флиртува на работното място с някой от симпатичните си колеги. Може би това просто ще повиши тонуса и настроението му или може би, неочаквано за самия него/нея, служебната романтика ще има приятно романтично продължение. Така че, за всеки случай, звездите съветват Стрелеца да остави в дневника си, в списъка със задачи и за следващ ден, място за романтична среща – никога не знаеш?

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 20 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Интимен хороскоп за 2022 г.

КОЗИРОГ

Настоящата ситуация в личния живот на Козирога е способна да го изправи лице в лице с миналото. Може би, Козирогът ще срещне човек, с когото някога е бил свързан с нежни чувства или ще трябва да си спомни грешките си в любовта, за да не ги повтаря отново. Звездите съветват представителят на зодията, спокойно да предприеме пътешествие към романтичното миналото. За да го използва, обаче, е необходим опит; само не знаещите се опитват да забравят за всичко възможно най-бързо.

 

ВОДОЛЕЙ

Водолеят ще има шанс да вдъхне нов живот на връзката си! Ако напоследък в нея има все по-малко страст и по-малко пламтящ огън, е необходимо да се направи нещо, за да се подновят страстите. Денят склонява Водолея към смели експерименти в областта на любовта: емоции, които сродната му душа ще ги приеме с наслада. Това е отлична причина Водолеите, не само да споделят най-съкровените си фантазии, но дори, може би, да изпълнят някои от тези фантазии.

 

РИБИ

Влюбените Риби ще си бъдат самодостатъчни: те могат да се насладят напълно на живота, удобно седнали на дивана с книга в ръце. Звездите, обаче, вещаят, че въпреки такова уединено отношение, днес все пак трябва да станат от дивана и да се вгледат в очите на любимия човек. След като са се преоткрили и са се отворили, да се запознаят отново със света, Рибите имат шанс да се сближат с познат, който ще им даде много романтични емоции.

 

Вижте още⤵️

Дневен хороскоп за 20.10.2021 сряда 

Късметче за 20.10.2021 сряда 

Интимен хороскоп за 2022 г

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе