любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 12.09.2021 неделя

Овен

 

Ще бъдете привлечени от удоволствията на Ерос. Не се опитвайте да задушите инстинктите си на всяка цена, защото ще съжалявате. Нищо не ви пречи да ги изпитате заедно с партньора си.

 

Телец

 

Ще покажете на какво сте способни с решителност и повече самочувствие. Избягвайте да се показвате прекалено земни пред половинката си днес. Дайте си възможност да помечтаете за бъдещето, за повече страст и романс.

 

Близнаци

 

Партньорът ви изведнъж става прекалено изискващ към вас. Вие сте готови за това, но по някакъв начин, това може да ви подразни. Отговорете с финес на неговите/нейните желания и ще видите, че си е струвало.

 

Рак

 

Останете верни на идеалите си и в резултат качеството на връзката ви ще процъфти. По интересна неделя за необвързаните. Получавате зелена светлина, така че се обадете на обекта на вашия интерес, имайте смелост … празненствата се виждат.

Любовен хороскоп за 12.09.2021 неделя

Лъв

 

Ако имате романтична цел днес, добре е да се опитате да я реализирате. Не бързайте твърде много и помислете за възможна съпротива, която може да срещнете от партньора си.

 

Дева

 

Ще говорите с партньора си за чувствата си. Ще бъдете развълнувани от словесния спор, който ще последва, но остроумните ви шеги ще ви помогнат да подправите връзката си по много по-добър начин.

 

Везни

 

Ще бъдете жизнени и дори по-сияйни от обикновено. Вашите сили на привличане нарастват и можете да мечтаете, стига да сте готови да започнете играта на свалки. За обвързаните, приятна неделя, която можете да изживеете в любовни удоволствия.

Любовен хороскоп за 12.09.2021 неделя

Скорпион

 

Ще се ръководите от инстинктите си и късметът ще бъде на ваша страна. Не се колебайте да създавате нови срещи и да инвестирате в това, на което се надявате. Връзката ви върви добре тези дни, затова разговаряйте за бъдещето.

 

Стрелец

 

Би било добре да смекчите думите си в общуването с партньора. Ще ви бъде по-лесно да разберете последните дискусии, свързани с любовния ви живот. Приемете, че и вие сте правили някои грешки.

 

Козирог

 

Сантименталните излияния са по-спонтанни от обикновено. Внимавайте да не скочите твърде смело в отношения, които нямат бъдеще. Бъдете премерени в отношенията с партньора днес.

 

Водолей

 

Имате нужда от размисъл, който може да направите днес. Може би вашият ангажимент се фокусира повече върху формалната и естетическата страна на връзката ви в момента, отколкото върху съществената, емоционална и сантиментална, така да се каже. Погрижете се повече за емоциите и импулсите: няма да съжалявате!

 

Риби

 

Ще имате възможност да премислите отново любовния си живот и ще видите, че трябва да се откажете от някои успокояващи навици. Това ще ви даде шанс за развитие. Вашият партньор е готов. Ако сте сингъл, отворете очите си за нови връзки наоколо!

Tagged , , , , , , , , ,
на горе