дневен хороскоп
Астрология

Дневен хороскоп за 12.09.2021 неделя

Овен

Особено благоприятна астрална конфигурация ви намира в тази втора неделя на септември. Можете да разчитате на първокласна комуникация и проницателни умения, които ще са важни за отношенията в семейството и за разбирането с приятели. Отдайте се на размисъл и вземете решения, които ще засегнат междуличностните отношения в близък план.

Телец

 

Активността и решителността, които толкова често ви характеризират, ще се изявят много ярко в този ден. Марс е в отлична позиция в добър аспект за вашия знак, което дава амбиция и желание да пробиете. Внимавайте обаче: някои планети, които са важни за вас, носят негативи. Постарайте се да използвате своята пословична предпазливост и стартирайте само в начинания, които не представляват прекомерни рискове.

Близнаци

 

Събития, които ще се случат днес, ще докажат, че сте били прави, и ще ви направят победители за важните цели, които сте си били поставили. Една много положителна за вас неделя, която ще се изрази в желанието ви за спортна активност. Ще бъдете фаворити в спортовете, където сте от най-добри, като тенис, гребане, плуване и други индивидуални прояви.

 

Рак

 

Съдбата поставя печелившите карти в ръката ви. Имате уменията и знанията как да ги играете с хитрост и да се възползвате максимално от изключително позитивния момент. Можете да се обзаложите, че ще получите блестящи резултати във всяка област, но бъдете внимателни. Във всеки случай, знайте как да измервате вашите граници и да вършите нещата според вашите конкретни възможности.

Дневен хороскоп за 12.09.2021 неделя

Лъв

 

Пъргави и конкретни, вие успявате да организирате времето си бързо и с малко късмет ще имате една страхотна неделя – такава каквато отговаря на царския ви характер. Луната продължава да бъде на ваша страна, което освобождава вашите ръце, за да се възползвате от по-голямото доверие в хората около вас, и да реализирате вашите идеи.

Дева

 

Умерено положителна планетна конфигурация, заедно с Марс във вашия знак, което ви внушава желание за лидерство – то обикновено ви е чуждо. От социалното поле до интимното и познатото, ще почувствате порив да се осмелите, да се включите, да бъдете водещи в ситуации, които се надявате да ви донесат радост и да ви спечелят нови приятели.

 

Везни

 

Картината, която планетите ви представят тази септемврийска неделя, е доста положителна, заради Венера, която не спира да е вашият престижен небесен партньор. Само Плутон ще ви се противопостави, следователно ще бъде подходящо да не вземате решения, които включват семейството. Оставете се на течението и на свободния дух, който се носи в неделния ден.

Дневен хороскоп за 12.09.2021 неделя

Скорпион

 

Целунати от късмета на Плутон и Нептун, ако сте родени през ноември, ще се насладите на фаза, в която вашето творческо естество ще излезе на преден план. Преди да е дошла вечерта, ще използвате тайните си ресурси в неочаквани ситуации, където винаги ще можете да намерите решение и ще дадете подкрепа на близките си хора.

Стрелец

 

Упоритост, сила на волята, съчетана с щипка далновидност ще направят неделята ви толкова активна, сякаш сте в работно време. Това обаче няма да ви умори. Отделете време, за да прецените внимателно плюсовете и минусите на делата, които ви очакват. Днес пийте повече течности.

Козирог

 

Марс, в трудолюбивия знак Дева, подкрепя вашата активна част и ви дава забележителни успехи в областта на дейностите, с които обичате да се занимавате. Това помага да получите, освен всичко, добри пожелания и от близките ви. Днес ще е добре да прекарате време с по-млади от вас хора, за да се заредите с положителна енергия за предстоящата работна седмица.

Водолей

 

Сложна конфигурация през този септемврийски неделен ден, в която ще знаете как да жонглирате с рационалността в лицето на неочаквани събития. Не бъдете крайно упорити, за да не се озовете в задънена улица. Моралната сила расте и поддържа жизнеността ви на добро ниво. Направете малко повече упражнения днес!

Риби

 

Положителна прогноза за деня: група планети, които са много приятелски настроени и благоприятни за вас, ви подкрепят. Носите забележителна умствена яснота и експлозивна жизненост, с която се изправяте пред семейни предизвикателства. Това ще ви помогне да сте лидери в ситуациите и да вземете правилните решения за всички, за които сте отговорни.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе