Феноменална неделя: ОГРОМЕН КЪСМЕТ на 14.07.2024 за четири зодии

Феноменална неделя: ОГРОМЕН КЪСМЕТ на 14.07.2024 за четири зодии
Астрология

Феноменална неделя: ОГРОМЕН КЪСМЕТ на 14.07.2024 за четири зодии

Късмет на 14.07.2024 ще имат четири зодиакални знака. Денят ще бъде интересен ден за зодиакалните знаци поради влиятелната гама от транзити, които му предстоят. Астрологичните показания за деня ни казват, че имаме Луна в Скорпион в квадратура както на Венера, така и на Плутон, което създава много интригуващ сценарий за четири зодиакални знака.

Това може да означава много. Да е денят, в който, тъй като „звездите“ са подредени точно както трябва, ние сме отворени да получим нещо също толкова „точно“ от Вселената. Можем дори да кажем, че неделята ни носи специален подарък, специален късмет на 14.07.2024. Нещо, което само „ние“ можем да оценим за значението му в живота ни. Ако сме една от четирите зодии в приемната, трябва да отворим сърцата и умовете си.

Това, което ни очаква, е специален, ценен и значим ден, изпълнен с късмет на 14.07.2024:

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Това е силен ден за вас, изпълнен с късмет на 14.07.2024 Телец, тъй като се чувствате много насочени към здраве и благополучие. Искате да останете отворени за гласа на вселената , така че може да се окаже, че практикувате медитация само за да сте сигурни, че сте достатъчно „мълчаливи“, за да разберете посланията, които смятате, че трябва да дойдат по пътя ви.

Поради влиянието на Плутон-Венера, вие виждате промяната като естествена стъпка във вашия духовен напредък. С любовта към себе си като ключ към всичко, вие знаете, че Вселената ще подкрепи избора ви да останете здрави и да се стремите към по-добре балансиран начин на живот. Вие сте отворени към знаци и съобщения и ги приемате лесно.

Вашият специален дар е чувството за самоувереност да бъдете верни на себе си, независимо от всичко. Ще се справите с каквото ви попадне и това, което прави това толкова специално е, че сте щастливи да приемете съдбата си. Това наистина е дар и Огромен късмет на 14.07.2024 тъй като много от нас се борят с живота си през целия път. Но не ти. Вие сте самостоятелен воин и винаги ще водите добра битка за истина, здраве и психическо благополучие.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Докато имаме лунни транзити всеки ден от живота си, има нещо в това да имаме фаза Плутон-Венера, което ви събужда и ви кара да слушате внимателно какво се опитва да ви каже вашето висше Аз. Чувствате се така, сякаш сте надарени с шесто чувство, сякаш имате голям късмет на 14.07.2024 и можете да улавяте съобщенията на Вселената. Да, можете го, Рак.

Този „подарък“ за целия ден е свързан с това да знаете, че можете да направите всичко. Ако сте се въздържали поради съмнение в себе си или съжаление, можете да сте сигурни, че времето ви в този затвор вече е приключило. Можете да изживеете живота по начини, които никога не сте си представяли, че са възможни.

По време на това влияние на Плутон-Венера, космосът ви дава идеята, че сте достойни и впечатляващи. Вие сте лидер и дори не го знаете. Вече не сте последовател или наблюдател. Този ден бележи вашето влизане в участие и опит с късмет на 14.07.2024. Това е вашият специален подарък от Вселената.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Това, което ще разберете като свой специален подарък на 14 юли 2024 г., се крие в идеята, че сте знаели, че идва промяна , но не сте очаквали тя да започне точно сега. И това е, което получаваш в този ден, Скорпион: ново начало изпълнено с късмет на 14.07.2024 и се чувства много, много обещаващо.

В този ден изпълнен с късмет на 14.07.2024 ще видите, че сте поканени навсякъде. Сякаш нещата не могат да се случат без теб. Ще видите това като част от новия бърз импулс на вашия живот и важна част от движението в живота на другите хора.

Изглежда, че вие ​​сте доста важен и че вашият специфичен начин на мислене е точно това, от което другите имат нужда в момента, и това работи за вас, тъй като транзитът Плутон-Венера ви позволява да приемете, че сте „необходими“. Щастливи сте, че другите ви обичат толкова много и искате да сте отворени към тяхната любов и да можете да им помогнете. Вие сте изпълнени с късмет на 14.07.2024.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Това, което получавате на този ден, не е това, което бихте очаквали, но е толкова достоен. Плутон и Венера влизат във вашата космическа вселена и можете да видите нещата по различен начин. Благодарение на това присъствие в небето ще откриете, че сте доволни и изпълнени с късмет на 14.07.2024.

Идеята да бъдем доволни рядко е това, за което хората си мислят. Когато вярваме, че Вселената има нещо предвид за нас , и все пак това е точно това, от което се нуждаете и което ще получите. Доволство. Късмет на 14.07.2024. Способността да виждаш мир във всички ситуации и да яздиш през живота си, невредим и неразсеян.

Въпреки че това може да звучи скучно за другите, вие се чувствате така, сякаш бихте могли да използвате този вид „не толкова драматична“ промяна в живота си. Тъй като вие сте изпратили този сигнал до Вселената, тя е уловила този фар и е тук, за да ви даде този вид спокойствие и много късмет на 14.07.2024.

Tagged ,
на горе