токсична жена
Любов и партньорство

Как мъжът да разбере, че жената е токсична за него

Първата ви среща е била страхотна, но с течение на времето започвате да забелязвате в тази жена нещо, което, меко казано, ви смущава.

Това не означава непременно, че тя е лош човек. Но със сигурност значи, че трябва все още да не започвате връзка.

Ето признаците, които да следите.

Любовта към нея е най-важното нещо на света

Тя не вярва, че може да бъде щастлива без мъж. За нея любовта е основната цел в живота. Поради това тя може дори да се съгласи да бъде с някой, когото изобщо не обича, само и само да не бъде сама.

Тя има повърхностно разбиране за любовта

Ако я попитате за любовта, отговорът й ще е повърхностен. Представата й е формирана само от филми и романи. Такава представа е нереална. Тя не разбира, че в любовта има и трудности, върху които влюбените трябва да работят.

Тя е несигурна и непостоянна

Никой не знае какво иска и от какво има нужда, защото самата тя не го знае. Тя има непостоянни желания и цели.

Тя не се учи от минали грешки

Имала е несполучливи връзки, но не е взела ни най-малка поука от тях. Вие се каните да се превърнете в поредния партньор, с когото тя няма бъдеще.

Тя обича вниманието

Тя се нуждае от него като от въздуха. Може да ви се обажда и изпраща съобщения по няколко пъти на ден. Защото самата тя е празна отвътре и трябва да бъде изпълнена с нещо.

Всяко малко нещо може да й се стори края на света

Може би е загубила обицата си или просто е счупила нокът, но това е в състояние да й съсипе деня. Когато нещата не вървят по план, тя не може да се справи. За нея е трудно да се адаптира към ситуации, в които нещата не вървят по начина, по който тя си е представяла.

Тя се отдава изцяло на връзката

Тя се втурва във водовъртежа с главата във връзка, прекарвайки всеки момент с вас, защото тя няма собствена личност и собствен живот.

Самочувствието й зависи от другите или от мъжа до нея

Ако един мъж я смята за красива, значи тя се смята за такава. Без мъж тя обикновено се губи и се съмнява не само в себе си, но и във всичко останало.

Не знае какво иска, но мисли, че вие трябва да знаете

Когато една жена не знае какво иска, не можете да й угодите. Защото тя винаги мисли, че има нужда от нещо различно, нещо повече.

Tagged ,
на горе