Как да премахнем дъвка от дреха или коса: 4 ефективни начина

Как да премахнете дъвка от дреха или коса 4 ефективни начина
Разни

Как да премахнем дъвка от дреха или коса: 4 ефективни начина

Как да премахнем дъвка от дреха? Днес ще ви кажем какво да правите с дъвка, залепнала за дрехи или коса. С тези лайфхакове можете лесно да се отървете от този неприятен проблем.

Понякога любимото дете може да залепи дъвка не само за нови дрехи, но дори и за своята или, по-лошо, косата на някой друг. Но не бързайте да се разстройвате – можете да премахнете дъвката с помощта на няколко прости и ефективни метода.

Как да премахнем дъвка от дреха или коса: 4 ефективни начина

Домашни трикове срещу целулит: най-добрите рецепти

Вдъхновяващи цитати, които да ви държат Мотивирани За Успех в Живота

Как да премахнем дъвка

За да премахнем дъвка от дрехи

Как да премахнем дъвка

Поставете дрехата във фризера и оставете за няколко часа. Когато дъвката се втвърди, използвайте лъжица, за да отстраните останалата дъвка. Ако е останала следа на мястото, където е залепнала, използвайте препарат за миене на съдове или ацетон, за да я премахнете (проверете първо действието им върху тъканта на незабележимо място).

За да премахнем дъвка якета ,

Използвайте растително масло. Нанесете няколко капки от него с памучен тампон върху якето и внимателно отстранете дъвката с остър предмет. Отървете се от всички останали петна с препарат за отстраняване на петна.

За да премахнем дъвка дънки

Как да премахнем дъвка

Тук ще помогне обикновена ютия. Поставете памучна кърпа върху проблемната зона и започнете да гладите проблемната зона през нея.

За да премахнем дъвка коса

Как да премахнем дъвка

Ако дъвката е залепнала за краищата или средата на косата, използвайте лед и гореща вода. Ако върху корените – тогава ще ви трябва масло. Покрийте ръцете си с него и започнете да масажирате мястото с ръце – след 5 минути ще се отлепи без усилие.

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

Tagged ,
на горе