Знаците на Вселената: Как Вселената общува с нас и как да разчетем сигналите й

Знаците на Вселената
Интересно

Знаците на Вселената: Как Вселената общува с нас и как да разчетем сигналите й

Знаците на Вселената присъстват постоянно в живота ни. Често може да не придаваме особено значение на нейните съобщения, но именно те ни предупреждават за възможни проблеми, показват ни пътя и ни защитават от лошите неща.

Тези сигнали изглежда ни показват, че правим всичко както трябва. Или обратно, че трябва да се движим в друга посока.

Следователно, влиянието върху съдбата на знаците на Вселената не бива да се подценява. Как да ги разчетем правилно?

Вселената общува с нас

Вселената работи непрекъснато, за да ни предостави инструментите, ресурсите, хората, от които се нуждаем. 

Тя изпраща уроци, които са важни за придобиване на определен вид опит. И всичко това, за да станем това, което трябва да бъдем, да намерим истинската си цел.

В началото знаците на съдбата обикновено са много фини. Но те изглеждат такива само защото най-вероятно не се опитвате да ги забележите. Всичко се променя коренно, когато започнете да полагате усилия да ги обмислите.

Признаци на Вселената: Как да се научим да ги разбираме?

Всеки човек е „свързан“ с един вид невидима антена, с висши космически материи. Тя непрекъснато улавя фини енергии и честоти около вас.

Можете да получавате криптирани съобщения под формата на символи.

Независимо как виждате знаците, важно е да обърнете внимание на скритото значение зад тях. 

Има обаче няколко ключови признака, че някой отгоре се опитва да се свърже с вас.

Повторение на числа

Често ли ви се случва да поглеждате към часовника си точно в 11:11 или 22:22?

Ако забележите, че повтарящите се цифри ви следват, най-вероятно те се опитват да ви съобщят някои новини на „езика на Вселената“. За да дешифрирате такова съобщение, можете да се обърнете към нумерологията и по точно към така наречените „Ангелски числа“.

Повтарящи се събития

Ако установите, че епизодите във вашия живот се повтарят, вие се озовавате в същите ситуации, това също е сигурен знак за знаците на Вселената.

Как да се научим да ги разбираме в този случай?

Трябва да забележите и анализирате случилото се, преди да продължите напред. Това може да е просто поредната нещастна връзка или неуспех в работата.

Вместо да се оплакваме, обаче и да стенем „Защо Вселената ме наказва?“, нека използваме тази възможност. Да оценим ситуацията, за да разберем какви промени трябва да настъпят, за да не се налага отново да я проиграваме.

Неочаквани спомени

В търсене на отговора на желания въпрос, ние мислено го превъртаме в главата си.

Точно тогава се задействат внезапните спомени. Те може логично дори да не са свързани по никакъв начин с въпроса, на който се мъчим да намерим отговор.

Основното е да слушате себе си и чувствата си. Какво усещате? Съмнение и безпокойство? Или пък точно обратно – много ви е топло и спокойно?

Във всеки един случай това е добро ръководство за действие. Често спомените са онзи знак на съдбата, който помага да се вземе правилното решение.

Пророчески сънища

Сънищата са друг начин за комуникация между нас и висшите сили. Често се случва, че преди важно събитие, човек да сънува нещо, което по-късно се сбъдва.

Тези сънища се наричат ​​пророчески.

Ето как Вселената ни изпраща информация. Ако сънят е бил обезпокоителен, това показва, че най-вероятно сте изправени пред важно решение. Плюсовете и минусите трябва да се претеглят, като се използва информацията, получена от сънищата.

Предупредителни знаци

Как можете да разберете дали сте на прав път?

И как да се научим да разчитаме знаците, които Вселената изпраща?

Основното правило е да им обърнете внимание навреме, за да разберете за какво искат да ви предупредят и какво очаква в близко бъдеще.

Също така, понякога се случва, че съобщенията, получени „отгоре“, в точното време, да ни спасят от неприятности или проблеми.

Има редица често срещани предупредителни сигнали от Вселената, които показват, че правите нещо нередно:

Необясним страх или безпокойство

Необяснимото чувство на безпокойство не ви оставя, където и да отидете, сякаш нещо много лошо е на път да се случи.

Проблеми със съня

Появява се безсъние, въпреки че преди не сте имали такива проблеми.

Чести са конфликти с роднини, колеги и приятели

Обикновено възникват за нищо и никакви дреболии, дори самите вие не можете да си обясните как така успявате да влезете в спорове и дразги за няма нищо.

Общо неразположение, болест

Могат да се появят хронични главоболия, гадене, световъртеж. Всичко това пречи на вашия бизнес.

Странни препятствия и проблеми

Те продължават да възникват. По някаква необяснима причина нещата не вървят по план, колкото и да се стараете. През цялото време сте изправени пред бариери, които ви пречат да реализирате плановете си. Когато направите крачка напред, се случва нещо, което ви кара да се върнете две стъпки назад.

„Невидими“ обстоятелства

Например, на път за гарата се сещате, че сте забравили билета си за влака.

Бързате ужасно много за работа, но засядате в асансьора или пък забравяте нещо важно у дома. На пръв поглед тези събития се считат за провал, но те съвсем не са това.

По този начин Вселената се опитва да ви спаси от лошите събития, предотвратявайки ви да бъдете на това място в съдбоносен момент. Тук е мястото да припомним за един от пътниците, сдобил се с билет за злополучния Титаник, който се забавил и така и не успял да се качи на борда, тъй като намерил и решил да набере четирилистни детелини.

Претърпяване на инциденти

Инцидентите са често срещан знак, че Вселената изпраща предупредителни знаци и е време да промените курса на живота си незабавно.

Всъщност съобщенията отгоре не са толкова двусмислени, колкото може да изглеждат на пръв поглед. Доверете се на вътрешните си чувства.

Всеки човек е способен да приеме знаците на Вселената. Как да се научим да ги разбираме зависи само от желанието ви да се учите и от нивото на духовно развитие.

Tagged , , , ,
на горе