За какво говорят очите на мъжа: Как да разберете дали някой се интересува от вас

какво говорят очите на мъжа
Любов и партньорство

За какво говорят очите на мъжа: Как да разберете дали някой се интересува от вас

Знаем, че очите са огледалото на душата и зрителният контакт с човек може да ни каже много. Например, как той се отнася към нас, как се чувства в момента, дали е влюбен или не. Въпреки че няма как да се „прочетат“ мислите и чувствата с абсолютна точност, все пак при зрителния контакт можете да си направите някои верни изводи.

Какво означава, когато мъж ви гледа в очите?

Начинът, по който някой ви поглежда в очите, би могъл да покаже и какво точно си мисли за вас.

Мимолетен или бегъл поглед

Повечето от тези зрителни контакти са случайни и кратки. Най-вероятно зад това няма нищо сериозно. Затова не бива да таите големи надежди и да очаквате някаква сериозна връзка с такъв човек. Най-вероятно просто не се интересува достатъчно от вас.

Съзнателен поглед

Ако мъжът се интересува от една жена , то той определено ще я гледа в очите. Можете да уловите и леката му усмивка и да видите радостта на лицето му.

Продължителен поглед

Трудно е да се пропусне такова нещо, за разлика от съзнателно преднамереният поглед, който продължава едва около секунда. Продължителният поглед отнема повече време, защото човекът наистина ви намира привлекателна. Той определено се интересува от вас, ако редовно ви гледа повече от три секунди.

Дълъг контакт с очите

Това е, когато мъжът ви гледа в продължение на поне пет секунди. Това може да е силен знак, че той ви харесва много. Допълнителен бонус могат да са усмивка или намигване-

Отклонен поглед

Когато мъжът често ви гледа за кратко и постоянно поглежда встрани, това показва се смущава и че се опитва да скрие факта, че ви харесва.

Движения на очите и езика на тялото

Има определени „улики“, които можете да търсите в очите или тялото на мъжа, за да се уверите дали ви харесва.

Наведена глава

В този случай, когато погледът на мъжа е насочен нагоре, но главата му сочи надолу, това показва неговата срамежливост.
Но ако между вас все пак зрителният контакт се запази, това предполага, че привличането е налице.

Разширени зеници

Когато забележите разширяване на зеницата на мъжа, това вероятно е знак, че той ви харесва. Зениците на човек се увеличават, когато се интересува от нещо или е развълнуван. Това също означава, че човекът е щастлив да бъде с вас.

Повдигнати вежди

Това е доста ясен знак, че някой мъж се интересува живо от вас. Ако повдигне вежди при вида ви, вероятно чувствата му са доста силни.

Tagged , ,
на горе