Защо все още се чувствам свързана с бившия си
Любов и партньорство

Защо все още се чувствам свързана с бившия си

Защо все още се чувствам свързана с бившия си? Мина известно време от раздялата, но не мога да спра да мисля за него. Защо чувствам толкова силна връзка с някой, който вече е извън живота ми? Всички сме се сблъсквали с подобни въпроси в някакъв момент от живота си. Има причина за това. И днес ще ви разкрием повече от една дори. Останете с нас, за да разберете защо все още се чувствате свързани с вашия бивш, когато отдавна сте разделени.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Защо все още се чувствам свързана с бившия си 

Всеки лекува със собствено темпо

Времето, необходимо на старите рани да заздравеят, варира от човек на човек. Ако сте били силно привързани към бившия си партньор и връзката е продължила известно време, съвсем нормално е да ви отнеме много време, за да я преодолеете. Това е човек, с когото си споделил целия си живот. Вие двамата сте изградили навици заедно и е напълно нормално все още да се чувствате като те наоколо.

Всичко опира до малките неща

Чувствате се свързани с тях, когато се събудите сутрин, все още очаквайки съобщение. След това се питате дали те също са погледнали телефона си, чакайки името ви да изскочи.

Ако се чудите: „Защо все още се чувствам свързан с бившия си?“ причината може да се крие във факта, че не сте толкова сигурни в решението си. Вие поставяте под въпрос цялата си връзка и не можете да не се запитате дали раздялата е правилният избор. Може би е било импулсивно решение? Бяхте ли ядосани и им казахте, че ги напускате, без да претеглите всички плюсове и минуси? В такъв случай не е чудно, че чувствате, че все още има недовършена работа между вас двамата.

Това е особено вярно, ако сърцето и умът ви не са в хармония. Понякога мозъкът ви казва, че сте направили единствения възможен избор. Но сърцето ви се чуди дали те заслужават втори шанс. Слушайте интуицията си и правете това, което ви казва.

Периодът на тъга все още продължава

Няма нищо срамно да тъжиш за някого, когото си обичал. Естествено е да сте с разбито сърце след опустошителна раздяла. Преминавате през различни етапи на тъгата и това е напълно нормално. Но понякога тя не ви позволява да видите нещата ясно.

Понякога наистина искате да сте свързани с бившия си. Надявате се, че те са някъде там и мислят за вас със същата интензивност, с която вие мислите за тях. Всичко това ще отмине, след като периодът на скръб приключи. Раните ви са все още пресни и все още не сте продължили живота си. След като това най-накрая се случи, връзката, която мислите, че имате с бившия си, също ще се разпадне.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Любовта е красива, когато е споделена! Без лъжи, болка и обида

Уважението: Най-важното условие за щастлива връзка

Връзката, която искам да спася! Защото държа на теб и те обичам

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе