Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 4.09.2024 – сряда

Дневен хороскоп за 4.09.2024: Луната в Дева е срещу Нептун в Риби на 4 септември. Ако смятате, че не сте забелязали голям напредък в творческите си задачи, може да изпитате допълнително ниво на ангажираност и отдаденост, което може да ви помогне да придвижите нещата устойчиво напред. Осъзнайте ограниченията си и избягвайте да трупате списъците си със задачи, ако това може да доведе до прегаряне.

4.09.2024: 6 зодии преодоляват съмнението в себе си и намират истинското щастие

 

Хороскоп по картите Таро за 4 септември 2024 г

Ето какво ни очаква на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Дневен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Дневен хороскоп за 4.09.2024 за зодия Овен

Какво очаква зодия Овен в Личен план и работата на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Овен, 4 септември 2024 г., ви кани да прегърнете промяната. Тъй като Марс насърчава смелостта, поемете инициативата в професионалните начинания. Сътрудничеството може да доведе до неочаквани пробиви. На личен фронт Венера предполага дълбока връзка, което го прави идеално време за укрепване на връзките. От гледна точка на здравето, включете физическа активност, за да канализирате изобилната си енергия конструктивно. Във финансово отношение стратегическият подход може да донесе дълготрайни ползи. Вашият дух на иновации е подчертан – доверете се на вашите творчески импулси. Търсете конструктивен диалог с хората около вас, за да се справите хармонично с потенциалните конфликти. Вашият пионерски дух може да доведе до нови пътища за растеж. Подравняването на Луната и Юпитер носи повишена осведоменост за вашите емоционални нужди, настоявайки за баланс между работа и почивка. Останете настроени към интуитивните прозрения днес, Овен; те могат да предложат задълбочени насоки. Прегърнете динамичната енергия на деня с оптимизъм и устойчивост, откривайки възможности за значим напредък.

Какво очаква зодия Овен в любовта на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Ще споделите щастието с близки. Взаимното доверие ще се засили. Ще има интерес към общуване с членове на семейството. Емоционалната сила ще се увеличи. Вие ще поемете водеща роля в изразяването на емоции. Ще ходите на пътувания с любими хора. Ще прекарате времето си в комфорт и щастие. Ще бъдете влиятелни по лични въпроси.

Щастливо число на зодия Овен 4.09.2024: 5

Щастлив цвят на зодия Овен за 4.09.2024: червен

Дневен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Дневен хороскоп за 4.09.2024 за зодия Телец

Какво очаква зодия Телец Личен план в работата на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Телец, на 4 септември 2024 г. Космосът ви тласка към практичност и постоянство. Със Слънцето в Дева е отличен ден да се съсредоточите върху дългосрочни цели и методично планиране. Венера, вашият управител, засилва вашия чар, създавайки хармония в отношенията. Професионално вашата надеждност е призната – използвайте това, за да затвърдите позицията си. Във финансово отношение разумните инвестиции сега могат да донесат бъдещи награди. Заземяващите дейности като йога или разходки сред природата ще бъдат особено полезни от гледна точка на здравето. Останете отворени за нови перспективи, тъй като неочакван съвет може да доведе до значителни подобрения. Вашата твърда природа е вашата сила; използвайте го, за да преодолеете всякакви предизвикателства. Благоприятният аспект на Меркурий насърчава ясната комуникация, което го прави добър ден за важни разговори. Прегърнете практическата креативност при решаването на повтарящи се проблеми. Балансът е ключов – уверете се, че отделяте време както за работа, така и за свободното време. Доверете се на способността си да постигнете стабилен и плодотворен път, Телец, черпейки от вродената си устойчивост и решителност.

Какво очаква зодия Телец в любовта на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Взаимодействието с членовете на семейството ще продължи. Ще уважавате съветите на по-възрастните. Ще се грижите за интересите на всички. Не бързайте в емоционалните въпроси. Представете мнението си в подходящия момент. Избягвайте споровете с близките. Бъдете смирени в отношенията. Подобрете баланса и равенството. Говорете с яснота. Ще срещнете приятели.

Щастливо число на зодия Телец за 4.09.2024: 8

Щастлив цвят на зодия Телец за 4.09.2024: зелен

Дневен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Дневен хороскоп за 4.09.2024 за зодия Близнаци

Какво очаква зодия Близнаци в Личен план и работата на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

На 4 септември 2024 г., Близнаци, предстои ви ден, изпълнен с интелектуални предизвикателства и увлекателни разговори. Тъй като Меркурий благоприятства вашия знак, комуникацията ще бъде вашата силна страна днес. Това е идеалното време да се справите с всякакви недоразумения или забравени задачи, които витаят. Социалните връзки може да излязат на преден план, потенциално носейки неочаквани възможности за работа в мрежа. Останете отворени и адаптивни, тъй като това ще ви помогне да навигирате при всякакви промени в плановете. Творчески проект може да изисква вашето внимание, предизвиквайки нови идеи и вдъхновения. По финансови въпроси бъдете предпазливи; избягвайте импулсивни решения и се фокусирайте върху дългосрочните ползи. Здравето ви се чувства стабилно, но включването на кратка разходка или леки упражнения може да поддържа енергийните ви нива високи. Романтиката може да придобие интригуващ обрат – не се колебайте да покажете привързаността си. Днешното планетарно подравняване подкрепя растежа в лични и професионални сфери, така че прегърнете инерцията и направете обмислен избор.

Какво очаква зодия Близнаци в любовта на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Ще останете позитивни в отношенията. Ще имате полза от връзките. Ще вземете правилни решения по емоционални въпроси. Ще спечелите доверието на приятели. Ще се почувствате щастливи. Ще бъдат получени атрактивни предложения. Ще бъдат постигнати приятни резултати. Близките ще ви подкрепят. Любовта и привързаността ще се засилят. Ще срещнете своя любим.

Щастливо число на зодия Близнаци за 4.09.2024: 6

Щастлив цвят на зодия Близнаци за 4.09.2024 е оранжев

Дневен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Дневен хороскоп за 4.09.2024 за зодия Рак

Какво очаква зодия Рак в Личен план и работата на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

4 септември 2024 г. носи чувство на носталгия за Рака. Силното влияние на Луната може да ви накара да се замислите върху минали преживявания и взаимоотношения. Използвайте тази интроспекция, за да излекувате стари рани и да намерите приключване, което ви позволява да продължите напред с нова сила. В работата креативността е ваш съюзник; мислете извън кутията, за да решавате проблеми. Домашният живот може да изисква допълнително внимание – помислете за разчистване, за да внесете усещане за мир и ред. Близките семейни връзки предлагат комфорт, но ясната комуникация е от съществено значение, за да се избегнат недоразумения. Във финансово отношение се въздържайте от големи покупки; вместо това се фокусирайте върху спестяването и бюджетирането. Що се отнася до здравето, може да се почувствате малко изтощени, така че дайте приоритет на почивката и грижата за себе си. В любовния си живот отворете сърцето си и изкажете нуждите си; може да се формира дълбока емоционална връзка. Прегърнете енергията на деня, като се заземите и обърнете внимание на емоционалния си пейзаж. Този интроспективен период поставя началото на дълбоко личностно израстване и емоционална устойчивост.

Какво очаква зодия Рак в любовта на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Близките ще бъдат полезни. Ще живеете щастливо с членове на семейството. Ще уважавате и почитате близки. Ще наблегнете на традиции и ценности. Отношенията ще се подобрят. Приятелите ще ви подкрепят. У дома ще цари комфорт и благополучие. Отношенията ще бъдат заредени с енергия. Ще запазите лекота в речта и поведението. Членовете на семейството ще бъдат щастливи.

Щастливо число на зодия Рак за 4.09.2024 е 4

Щастлив цвят на зодия Рак за 4.09.2024 е лилав

Дневен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Дневен хороскоп за 4.09.2024 за зодия Лъв

Какво очаква зодия Лъв в Личен план и работата на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Лъв, на 4 септември 2024 г. вие блестите с харизма и увереност, докато Слънцето излъчва мощна енергия във вашия знак. Това е отличен ден за лидерство и поемане на отговорност в професионалните въпроси. Вашите смели решения и динамично присъствие могат да вдъхновят околните. В социален план вие сте звездата и събиранията или събитията могат да предложат ценни възможности за работа в мрежа. Финансово, дръжте под око инвестициите; това е добър момент за преглед и стратегия за бъдещи печалби. От гледна точка на здравето вашите енергийни нива са високи, което го прави идеален за извършване на физически дейности, които ви предизвикват и ободряват. В романтичните отношения вашият магнетичен чар може да задълбочи връзките или да предизвика нови интереси – не се стеснявайте да изразявате чувствата си. Въпреки това, пазете се от арогантност; балансирайте увереността си със смирението. Семейните взаимоотношения може да изискват дипломатичен подход за поддържане на хармония. Подравняването през деня подкрепя вашите стремежи и личен растеж, така че впрегнете тази жизнена енергия, за да постигнете целите си.

Какво очаква зодия Лъв в любовта на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Позитивността в любовта ще се увеличи. Емоциите и привързаността ще бъдат подчертани. Ще поддържате сътрудничество в отношенията. Ще оправдаете очакванията на другите. Ще запазите широка перспектива. Личните въпроси ще се подобрят. Добротата ще тече. Приятелствата ще растат. Ще прекарате приятни моменти с любими хора. Взаимното доверие ще се увеличи.

Щастлив цвят на зодия Лъв за 4.09.2024 е жълт

Щастливо число на зодия Лъв на 4.09.2024 е 7

Дневен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дневен хороскоп за 4.09.2024 за зодия Дева

Какво очаква зодия Дева в Личен план и работата на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Дева, на 4 септември 2024 г. космосът ви насърчава да прегърнете промяната. Трансформацията е във въздуха, тъй като Луната се подравнява с мощни енергии във вашия сектор на самоусъвършенстване. Това е идеален ден за преоценка на вашите навици и рутина. Малки корекции могат да доведат до значителни положителни резултати. Комуникацията протича без усилие, така че се възползвайте от възможността да изразите мислите и чувствата си, особено във взаимоотношения, в които е имало недоразумения. В професионален план вашето внимание към детайлите ще бъде забелязано и съвместните усилия могат да доведат до ползотворни резултати. От гледна точка на здравето дайте приоритет на дейности, които ви заземяват, като йога или разходка сред природата. Избягвайте да премисляте дребни проблеми; вместо това се фокусирайте върху по-голямата картина. Във финансово отношение бъдете внимателни с инвестициите; уверете се, че имате цялата информация, преди да вземете решения. Доверете се на интуицията си; това е ценен наръчник днес. Взаимоотношенията, както лични, така и професионални, се възползват от вашата грижовна природа. До края на деня ще почувствате подновено чувство за цел и яснота.

Какво очаква зодия Дева в любовта на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Любовта ще процъфтява без усилия. Ще получите подкрепа и приятелство от приятели. Положителността ще се увеличи в отношенията. Може да тръгнете на пътешествие с любими хора. Любовта и привързаността ще се засилят. Ще изразите чувствата си. Ще се случат срещи с близки. Ще се появят възможности за изразяване на любов. В отношенията ще цари хармония.

Щастлив цвят на зодия Дева 4.09.2024: син

Щастливо число на зодия Дева за 4.09.2024: 3

Дневен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Дневен хороскоп за 4.09.2024 за зодия Везни

Какво очаква зодия Везни в Личен план и работата на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Везни, планетарните подравнения на 4 септември 2024 г. благоприятстват баланса и хармонията в живота ви. Днешният ден е отличен за поддържане на лични и професионални отношения. Присъствието на Луната във вашия сектор на приятелството насърчава социалните взаимодействия и работата в мрежа. Ако е имало напрежение с любим човек, сега е моментът да поправите мостове с открита и честна комуникация. Творческите енергии са високи, което го прави идеален ден за артистични занимания или мозъчна атака. Във финансово отношение е разумно да прегледате бюджета си и да планирате бъдещи инвестиции. Останете на земята, като практикувате дейности за самообслужване като медитация или спа ден. В професионален план вашите дипломатически умения ще блестят, правейки екипните усилия по-продуктивни. Имайте предвид прекомерното обвързване; от решаващо значение е да поддържате здравословен баланс между работата и личния живот. От гледна точка на здравето, балансираната диета и последователните рутинни упражнения ще подобрят вашето благосъстояние. Фокусирайки се върху хармонията във всички аспекти на живота си, вие подготвяте сцената за успех и удовлетворение. Доверете се на инстинктите си и денят ще се развие положително.

Какво очаква зодия Везни в любовта на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Бъдете внимателни в личните разговори. Проявете търпение в отношенията. Спечелете доверието на приятели. Подкрепата от близки ще продължи. Ще се опитате да поддържате хармония с всички. Взаимодействието в отношенията ще се увеличи. Избягвайте да пренебрегвате близките си. Не пренебрегвайте съветите на доброжелатели.

Щастлив цвят на зодия Везни за 4.09.2024: бял

Щастливо число на зодия Везни за 4.09.2024 е 4

Дневен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Дневен хороскоп за 4.09.2024 за зодия Скорпион

Какво очаква зодия Скорпион в Личен план и работата на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Скорпион, 4 септември 2024 г., насърчава дълбоката интроспекция и емоционалното израстване. Днес звездите ви призовават да изследвате вътрешния си свят, може би чрез медитация или водене на дневник. Енергията на Луната засилва вашата интуиция и психически способности, което го прави перфектен ден да се доверите на усещанията си. Що се отнася до взаимоотношенията, изразявайте емоциите си честно, за да насърчите по-дълбоки връзки. В професионален план се фокусирайте върху проекти, които изискват проучване и стратегическо планиране; вашите аналитични умения са на върха си. Във финансово отношение е добър момент да разгледате дългосрочни инвестиции и планове за спестявания. Избягвайте импулсивното харчене. По отношение на здравето, обърнете внимание на емоционалното си състояние; обмислете дейности, които насърчават умствената яснота и мир, като йога или разходки сред природата. Все пак поддържайте баланс; избягването на изолацията е жизненоважно, така че потърсете подкрепяща компания, когато е необходимо. Творческите начинания също могат да осигурят пълноценен изход за вашата интензивна енергия. До вечерта ще се почувствате по-в хармония с желанията си и готови да предприемете действия по плановете си. Доверете се на вътрешната си мъдрост днес.

Какво очаква зодия Скорпион в любовта на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Ще има срещи с любими хора. Роднините ще предложат подкрепа. Обръщайте внимание на съветите и ученията на опитни хора по лични въпроси. Увеличете хармонията в отношенията. Ще споделите щастието и комфорта с любимите хора. Напредъкът ще бъде постигнат с баланс и хармония. Приятелите ще бъдат полезни.

Щастливо число на зодия Скорпион за 4.09.2024: 3

Щастлив цвят на зодия Скорпион за 4.09.2024: розово

Дневен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Дневен хороскоп за 4.09.2024 за зодия Стрелец

Какво очаква зодия Стрелец в Личен план и работата на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Стрелец, днес вашият типичен приключенски дух може да се изправи пред конфликт между желанието за свобода и нуждата от стабилност. Тъй като 4 септември 2024 разкрива своите мистерии, помислете за приемане на промени във вашата домашна сфера. Независимо дали става въпрос за ремонт или реорганизация, вашият дом ще се превърне във фокусна точка за обновяване. Професионално, проект, който сте подхранвали, може да се осъществи, предлагайки бегла представа за признанието, за което жадувате. Не забравяйте обаче, че Рим не е построен за един ден. Бъдете търпеливи с колеги, които са по-бавни, за да наваксат темпото ви. Любовта и връзките процъфтяват при искрено общуване. Сега е моментът да споделите мечтите си с партньора си; едно спонтанно пътуване може да възроди романтиката. Необвързани, неочаквана връзка може да доведе до интригуващ разговор. Бъдете отворени, но избягвайте прекаленото споделяне. Вашето здраве изисква баланс между енергизиращи дейности и моменти на почивка. Участието в нов спорт или дейност на открито може да донесе радост, но не пренебрегвайте сигналите на тялото си. Финансови прозрения ще дойдат, ако проучите, преди да вземете решения. Късметът гравитира към тези, които са добре подготвени. Днес вашата интуиция е вашата Полярна звезда; оставете го да ръководи избора ви.

Какво очаква зодия Стрелец в любовта на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Ще запазите смирение в отношенията. Доверието в семейството и близките ще се увеличи. Ще бъдат създадени запомнящи се моменти. Ще изразите мислите си. Отношенията ще бъдат лесни. Положителността ще преобладава в отношенията. Ще слушате любими хора. Ще увеличите баланса и хармонията. Любовните дела ще се укрепят.

Щастливо число на зодия Стрелец за 4.09.2024: 9

Щастлив цвят на зодия Стрелец за 4.09.2024: виолетов

Дневен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Дневен хороскоп за 4.09.2024 за зодия Козирог

Какво очаква зодия Козирог в Личен план работата на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Козирог, с развитието на деня ще откриете, че дисциплината и управлението на времето са най-добрите ви съюзници. Днес, 4 септември 2024 г., обещава да бъде такъв, в който усърдието се отплаща, но не забравяйте, че твърдостта понякога може да попречи на напредъка ви. Комбинацията от постоянни усилия, съчетани с случайна спонтанност, ще ви донесе най-добрите резултати. На работното място вашите лидерски умения са подчертани. Може да бъдете призовани да насочите проект или екип към успех. Въпреки че може да възникнат предизвикателства, вашите умения за решаване на проблеми са на висотата на задачата. Поддържайте открита комуникация с колегите, тъй като работата в екип ще бъде ценен актив. Що се отнася до сърдечните въпроси, това е ден, в който да изразите своя ангажимент и да надградите основите на връзката си. Ако сте необвързани, помислете кои черти наистина цените в партньора. Във финансово отношение е време за предпазлив оптимизъм. Инвестициите или плановете за спестявания, обсъдени днес, биха могли да имат дългосрочни ползи. Търсете възможности, които отговарят на вашите цели. Отделете малко време, за да помислите за здравето си; нова рутина може да е наред. Независимо дали променяте диетата си или започвате нов план за тренировка, тялото ви заслужава внимание. Помислете върху личните си стремежи и не се страхувайте да предефинирате целите, ако е необходимо. Прагматичният подход е вашият ключ към успеха днес.

Какво очаква зодия Козирог в любовта на 4.09.2024 според дневен хороскоп

Избягвайте да поемате водеща роля в дискусиите. Поддържайте емоционален контрол. Не бързайте в личните дела. Близостта с членовете на семейството ще се увеличи. В любовта ще сте предпазливи. Отношенията ще се подобрят със зрелостта. Облигациите ще се заздравят. Ще срещнете любими хора. Обичта ще надделее за всички.

Щастливо число на зодия Козирог за 4.09.2024 е 3

Щастлив цвят на зодия Козирог за 4.09.2024: охра

Дневен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Дневен хороскоп за 4.09.2024 за зодия Водолей:

Какво очаква зодия Водолей в Личен план и работата на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Водолей, 4 септември 2024 г., изгрява с бръмчене на електрическа енергия, което ви насърчава да излезете от рутината си и да прегърнете иновациите. Вашите идеи са особено силни днес, така че вземете скока и започнете този проект, който сте обмисляли. По време на работа представянето на уникално решение на дългогодишен проблем може да ви постави в центъра на вниманието. Не забравяйте, че сътрудничеството може да увеличи вашето въздействие; свържете се с колеги за принос и създайте колективен шум. Романтиката може да изисква малко креативност – планирайте нетрадиционна среща или изненадайте партньора си с обмислен жест. Необвързаните може да почувстват привличане към някой, който се противопоставя на обичайния им тип – проучете тази връзка! Вашият финансов сектор примамва за освежаване. Проучете нови начини за увеличаване на вашите ресурси. Денят е добър да се образовате относно финансовите тенденции или да се консултирате с професионалист. От гледна точка на здравето, днес е свързано с психическо благополучие. Участвайте в дейности, които стимулират ума ви, но също така позволяват релаксация, като медитация или йога. Социалните връзки са на фокус; вашата мрежа може да предостави ключа за отключване на нови възможности. Стремете се да поддържате баланс; не се оставяйте твърде далеч от ветровете на промяната. Позволете на вашата хуманитарна жилка да ви води при вземането на решения, които са от полза не само за вас, но и за по-широката общност.

Какво очаква зодия Водолей в любовта на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Ще мислите мащабно в семейните отношения. Ще уважавате емоциите на другите. Ще събереш всички заедно. Ще има енергия в отношенията. Ще срещнете любими хора. Личните въпроси ще се подобрят. Благоприятността ще се увеличи в семейния живот. Ще спечелите доверие и подкрепа от приятели. Уютът и щастието ще царят у дома.

Щастливо число на зодия Водолей за 4.09.2024: 9

Щастлив цвят на зодия Водолей за 4.09.2024: жълт

Дневен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Дневен хороскоп за 4.09.2024 за зодия Риби:

Какво очаква зодия Риби в Личен план и работата 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Риби, докато приливите и отливите на съдбата нежно намаляват и текат, 4 септември 2024 г., приканват към самонаблюдение и интуитивна връзка. Вашата емпатична природа е засилена, което го прави идеално време за дълбоки разговори с любими хора или създаване на нови взаимоотношения. На работното място впрегнете творческата си енергия — покажете талантите си в проект, който ви е на сърце. Яснотата, подобна на сънищата, ще ви помогне да навигирате с лекота през сложни задачи. Работата в екип процъфтява под вашата позиция за сътрудничество. Емоционалните въпроси на сърцето са трогателни днес. Празнувайте любовта в живота си или, ако сте необвързани, съсредоточете се върху любовта към себе си и вселената може да ви изненада, като доведе някой специален във вашата орбита. Бъдете отворени към сигналите, които космосът ви изпраща. Към финансовите решения трябва да се подхожда със смесица от интуиция и логика; една скромна инвестиция може да се окаже ползотворна, ако слушате вътрешния си глас. Здравето излиза на преден план; дейностите на водна основа могат да предложат освежаващата промяна, от която се нуждаете. Също така е добър ден да приемете нова рутина за самообслужване, която отговаря както на физическите, така и на духовните нужди. Личното израстване е в звездите за вас днес. Изследвайте страст или хоби, което резонира с душата ви, и това може да доведе до просветляващи пътища. Бъдете търпеливи със себе си, Риби. Вашият път е път на открития и емоции и днес можете да осъществите дълбока връзка с истинската си същност.

Какво очаква зодия Риби в любовта на 4.09.2024 според дневен хороскоп:

Ще пренебрегнете недостатъците на близките. Ще запазите смирение и мъдрост. Избягвайте спорове. Емоционалните разговори ще станат по-лесни. Чувствителността ще се запази. Избягвайте ефектността. Ще запазите самообладание. Ще се грижите за близки. Бдителността ще остане. Взаимното доверие ще се увеличи.

Щастливо число на зодия Риби за 4.09.2024 е 3

Щастлив цвят на зодия Риби за 4.09.2024 е син

Вижте още
No data was found

Тагове: 

Последни новини
Астрология

Дневен хороскоп за 4.09.2024 – сряда

на горе