Дневен хороскоп за 3.10.2021 неделя
Астрология

Дневен хороскоп за 3.10.2021 неделя

Овен

Общата картина се очаква да бъде само умерено положителна за тази неделя през октомври. Бъдете внимателни в отношенията със семейството, приятелите, познатите. Ситуациите може да породят донякъде груби или прибързани нагласи,  типични за Овена.

 

Телец

Оптимизмът и жизнената енергия ви отличават тази неделя в началото на октомври.  Атмосфера на доверие и хармония, заедно със споделяне на общи интереси, ще характеризира отношенията с роднините. Ще можете да помислите за удобни инвестиционни възможности в резултати от вашата работа.

 

Близнаци

Може да почувствате лека фаза на умора. Посветете се на семейството и приятелите си и за момента не се притеснявайте твърде много за някои проблеми, които скоро ще намерят лесно решение. Препоръчват се велосипедни маршрути, които подобряват подвижността на крайниците и гърба.

 

Рак

С Луната, вашият управител, в приятелския знак Дева, неделята започва под добра егида, дори ако някои семейни и работни проблеми все още могат да ви притесняват. Вниманието ви е привлечено от най-смелите ви проекти нищо, че е почивен ден. Уверете се, че вашите действия са безопасни.

Дневен хороскоп за 3.10.2021 неделя

Късметче за 3.10.2021 неделя 

Лъв

Ще ви бъде лесно да се свържете с много интересни хора и във въздуха има новини. Имате нужда от движение, което ще ви помогне да се отървете от стреса. Дебне нервна умора, затова опитайте релаксиращи занимания. Просто забавете потока на мислите си. Ще се почувствате по-щастливи, ако прекарате  повече време с близките си.

 

Дева

Вратите към един от най-благоприятните дни в годината е отворена. Много от вас се наслаждават на неделната атмосфера съставена от интимно спокойствие, идващо от привързаността на близките и подкрепена от отлично психофизическо здраве. Есента, която обикновено се разглежда като меланхоличен сезон, никога не е била толкова пълна, щастлива и великолепна за вас.

 

Везни

В тази неделя се повишава жизненият тонус, доброто настроение и желанието да прекарате повечето време навън се увеличава. Любимите ви спортове съживяват тялото ви: гребане, плуване, тенис – в тях можете да използвате горните си крайници. Спортът днес ще бъде вашият отдушник.

 

Скорпион

Характеризира ви физическа и психическа свежест. Натрапчиви и динамични, насладете се на особено искряща и оживена неделя.  Ще бъдете по-склонни да насочвате енергията си за разговори с околните. Вашето доста цинично настроение няма да се хареса на всички. Обърнете повече внимание на чувствителността на хората около вас.

Дневен хороскоп за 3.10.2021 неделя

Късметче за 3.10.2021 неделя 

Стрелец

Чувствате се малко уморени през този ден, дори ако различните сектори от живота ви успеят да ви доставят удовлетворение. Усилията ще бъдат добре възнаградени. Би било добре да запомните това мото, което ще съпътства деня ви. Подарете си вечер на пълен релакс. Днес ще бъде пълно с уроци.

 

Козирог

Първата неделя на октомври, с Луната в приятелския знак Дева, ви прави достъпни за диалог с близките, които молят за вашата помощ. Можете да управлявате познати за вас ситуации, които не са много лесни за решаване, като използвате обичайната си грация, дискретност и решителност.

 

Водолей

Очаква ви небе, което постепенно се прояснява. Меркурий, Юпитер, Сатурн, Слънцето и Марс са положителни към вашия знак и ви осигуряват яснота на преценката, увереност и добър хумор. По-специално Слънцето продължава да ви предоставя рационалността, за да продължите да разгръщате потенциала си както в активния ви живот, така и в интимните отношения.

 

Риби

Семейството, с някои висящи родови въпроси, може да поеме значително количество от вашето време днес. Ще можете да постигнете сигурно решение през следващите дни. В личен план назрява необходимостта от движение, за да се прекъсне монотонността на заседналия живот. Налагайте си поне една разходка на ден: тялото ви веднага ще отговори с добър жизнен тонус.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе