дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 18 юли 2023

Какво са ви подготвили звездите за 18 юли, вижте в днешния дневен хороскоп. Днес ще ви трябва много стабилност, движение, здравословен режим, за да вървите в правилната посока. Това е момент, в който се налага вземането на бързи избори, но не сте сигурни накъде да се обърнете и дали трябва да се придържате към предишни граници или да тръгнете в съвсем различна посока. Според дневен хороскоп, някои избори може да изглеждат грешни с течение на времето, но те служат на целта си и са били правилни за момента, в който са били направени. Чувствайте се уверени в уроците, които сте научили.

Дневен хороскоп за 18 юли 2023 Как да контролираме изпотяването през лятото?

5 прости рецепти да живеете щастливо

Дневен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес Луната започва своята нова фаза, тласкайки ви през емоции, които са необходими, за да направите най-накрая нещо ново, дори във времена на толкова много ретроградно движение в небето. Имайте предвид, че времето продължава да се движи напред, независимо колко пъти поглеждате назад или се повлиявате от повтарянето на шаблони от миналото. Фокусирани сте върху важна цел, но това е моментът, в който емоциите са на първо място. Направете място за вашите вътрешни диалози и вътрешния свят, който копнее да излезе и да освети пътя.

Дневен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Това е време за нови възможности, когато миналите преживявания ви дават шанс да погледнете на ситуацията от различна гледна точка и най-накрая да продължите напред, променяйки нещо дълбоко в сърцевината на вашите негативни или ограничаващи вярвания. Няма причина да се връщате към неща, които вече не ви правят щастливи. Дори да се провалите в нещо или да почувствате, че времето ви е пропиляно, вие останете сигурни, че всичко, през което сте преминали, има смисъл и вложената енергия ще ви се върне с времето.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес звездите ви съветват да приложите изкуството да обърнете погледа си навътре. Изкуството да станете наблюдател. Изкуството да наблюдавате колебанията на ума от неутрална гледна точка. И така, влезте в ролята на свидетел, Близнаци. Позволете на това, което трябва да изплува отново, без да съдите мислите си или да прикачвате история към тях. Вие сте в момент от живота си, когато изгаряте старите кармични модели. Вашата вяра ще ви помогне да преминете през всичко това. Култивирайте в себе си тишината.

Дневен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес Вселената ви предлага празно, чисто бяло, платно – точно сега. Приемете, че това е вашата възможност да нарисувате „картината“ на живота си с най-ярките и смели цветове от палитрата. Така че, визуализирайте вашата голяма мечта и се пригответе да положите необходимата работа, за да проявите желаната реалност за себе си. Цитат на Анаис Нин, който да обмислите, докато отпивате от сутрешния си чай или кафе: „Животът се свива или разширява пропорционално на смелостта на човека.“ Напишете новата си история.

Дневен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Любовта си е любов и любовта се проявява в много форми. Така че, изхвърлете етикетите за минута поне. Разпознайте всеки човек пред себе си като сияещо същество от светлина, като Божественото, преживяващо човешки живот. И тогава оставете сърцето си да се разгърне и изпълни с любов и благодарност, докато разпръсквате доброта като конфети, там където се намирате. Лъвове, всеки е тук с причина, вие не правите изключение. Вие дойдохте тук, за да събудите доброто и да го разпространите в този свят.

Дневен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес Девите ще бъдат изпълнени с ценни идеи и мъдри мисли, които е добре да споделяте с другите. Не всеки ще приеме това с охота, но за някои вашата помощ и съвети ще бъдат полезни. Затова, за да съчетаете работата с удоволствието, звездите от хороскопа в понеделник ви съветват, да насочите менторското си настроение към тези, които са по-млади или имат нужда от подкрепа – това ще бъде полезно и за двете страни.

Дневен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес звездите от хороскопа съветват Везните да бъдат по-гъвкави при разрешаването на всякакви въпроси. Не се спирайте на един вариант на действие, защото много различни пътища могат да доведат до една и съща цел! Други ще оценят, дали вие ще се съобразите с дадена ситуация, променяйки тактиката на действие. Това ще ви позволи да постигнете желаните резултати по-бързо. Правейки компромиси, днес ще постигнете повече, отколкото сте очаквали.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес, във всяко начинание, Скорпионът ще има склонност да дърпа чергата към себе си, като обръща по-малко внимание на тези, които са наблизо. Може би вие разчитате на някакво специално отношение към себе си или специални условия. Звездите от хороскопа предупреждават, че колкото и уверени да сте, вие не трябва да настоявате за това. В понеделник тя трябва да се опитате, да намерите допирни точки за контакт с другите, а не обратното.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес Стрелецът има шанс да разшири сферата си на влияние! Може би вие ще спечелите нови позиции, като блеснете добре пред другите, ще завършите важен етап от работата, ще осъществите полезно запознанство или просто ще бъдете на точното място в точното време. Основното е, че благодарение на днешните успехи, вие ще се придвижите една крачка напред и с течение на времето това обещава да бъде най-приятният начин да повлияе на живота ви.

Дневен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Спокойствието е вашата вълшебна дума, когато стъпите в портала на новолунието тази седмица, Козирози. Вашата суперсила: уравновесен ум и способност да се справяте с всяко предизвикателство, което животът ще ви изпрати. Добрата новина е, че Вселената отразява вашето състояние на съществуване, като въвежда във вашето преживяване партньор, който е едновременно здраво стъпил на земята и е стабилен, който да застане стабилно до вас през най-бурните дни. Това е вълшебно усещане да бъдете обичани безусловно и да ви подкрепят във всичките ви начинания.

Дневен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей:  Днес Вселената ви напомня, че когато една врата се затвори, друга се отваря. Така че, доверие. Доверете се на процеса на промяна. Повярвайте, че нещата, от които сте насърчавани да се откажете, са нещата, които са изпълнили целта си в историята на живота ви. Вярвайте, че всичко се случва за вашето най-висше и най-голямо добро, независимо от това, което вашата външна реалност ще ви накара да вярвате. Разграничите се от дискомфорта. Благодарете за това, което се случва в момента.

Дневен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Прекарваме толкова много време, опитвайки се да търсим одобрението на другите. Прекарваме толкова много, опитвайки се да персонализираме личността си като начин да се вместим в матрицата. Но какво ще стане, ако вместо това промените курса, Риби? Днес звездите ви съветват да прегърнете дара на автентичността и да се покажете пред света като най-дивата, най-неопитомената версия на себе си? Позволете си да бъдете такива, каквито сте, Риби. Дайте си разрешение да следвате вътрешния си компас и да поемете този риск. Вие сте сила, с която трябва да се съобразявате, когато самите вие знаете какво притежавате вътре в себе си.

Вижте още
Величествен вторник Пет зодии ще имат огромен КЪСМЕТ на 18.07.2023
Топ 20 на токсичните неща, които използваме всеки ден
Светият-Граал.-Съкровището-на-Богомилите-Бугри-купи

Тагове: 

Последни новини
Астрология

Дневен хороскоп за 18 юли 2023

на горе