Дневен хороскоп за 14.07.2021 сряда
Астрология

Дневен хороскоп за 14.07.2021 сряда

Овен
Не сте решили днес кое е по-важно: свободното време или работата. По-тежко ще ви е следобед. Чрез спорт може да разкарате тази тежест. Преди вечеря, една разходка с кучето или с приятели, ще и се отрази добре.

Телец

По-продуктивни сами или в семейния бизнес, а не в зависимост, където днес не можете да издържите заповеди и наблюдения от страна на шефа. Жаждата за социална справедливост не ви дава почивка

Близнаци

Утрото е приятно, имате много идеи, но всички толкова разбъркани, че в крайна сметка нито една може да не е успешна. Господари сте на вашия ден, дори да изгубите малко време и да се разсеете малко, това е привилегия, която трябва да се отпива като коктейл на плажа.

Рак

Днес не е нужно да се биете с никого, но да сте само сред приятели и колеги, които ви подкрепят, и в приятна среда, в която да общувате и да се регенерирате. Неприятните, мнителните и завистливите са прогонени, всички извън стените на вашето щастливо царство.

Лъв

Вторник без много какво да се похвалите, но и няма от какво да се срамувате. Необичайно мълчаливи и една лека изнервеност дори когато няма защо да я чувствате. Вторник без много какво да се похвалите, но и няма от какво да се срамувате. Необичайно мълчаливи и една лека изнервеност дори когато няма защо да я чувствате.

Дева

Много сте ефикасни в работата, първо, защото това е вашата мания, второ, защото имате подкрепата на Луната работохолика. Следователно часовете на спокойствие не траят дълго. Не се обърквайте от немотивирани съмнения и страхове.

Везни

Въпреки отличните условия, включително покани от приятели за супер вечер, този ден се оказва без вкус, без мирис, без вкус, безцветен, като вода, но без мехурчета. Проблемът е, че когато сте жадни, това е най-вкусната напитка, но представете си, че е хладка и пияна на гладно: това е тенденцията на деня, без звезди в полза или против.

Скорпион

Нептун и Луната, ето страхотните приятели, готови да ви подкрепят Скорпиона днес. Жалко, че добрите новини се изчерпват само с това. Мълниите, които виждате в небето, са вашите емоции; ревност, гняв и нетърпение.

Стрелец

Странно раздранение след наистина красива сутрин, развеселени от изненадващи комбинации както у дома, така и на работното място. Междувременно имате тласък както за днешните задачи, така и за онези, които ви очакват утре сутринта на дневен ред. За щастие, с жизнеността. която ви е обзела, можете да се справите с всичко, без да се изтощавате.

Козирог

Прекрасен ден, с всички звезди в полза. Оптимално развитие на различни фронтове, особено силно в бизнеса, воденето на преговори и подписване на договори, разговори с различни хора. За по-неприятните моменти, вижте любовния хороскоп.

Водолей

Може да се чувствате леко глупаво в тази сряда, и това е наистина дразнещо. Преувеличени разходи за къщата, но пък работата отлични идеи, които трябва обаче да узреят. Не сподеяйте всичко, докато не сте сигурни.

Риби

Разпалени в дискусиите, но активни и ефективни в дейностите планирани за деня. Много работа, както у дома, така и навън; много задачи трябва да се свършат бързо, вероятно преди следобед, когато нещата ще започнат да ви пречат. Вашето време е ценно, не позволявайте на бърборенето на колегите да ви разсейва.

Tagged ,
на горе