Да изглеждаш на 30, когато си на 50: Дженифър Лопес разкри как поддържа красотата си

Да изглеждаш на 30, когато си на 50: Дженифър Лопес разкри как поддържа красотата си
Здраве и красота Разни

Да изглеждаш на 30, когато си на 50: Дженифър Лопес разкри как поддържа красотата си

Помните ли Дженифър Лопес във видеото I’m Glad от 2002 г.? Тогава тя стана модел за подражание за цяло поколение: красиво тяло , чудесна пластичност, спонтанност и безусловен талант. Днес Дженифър Лопес е на 55 години, тя е пример за идеална майка и любяща съпруга . Освен това изглежда също толкова блестяща, като момичето от това много емблематично видео. Разбрахме каква е тайната на вечната красота и привлекателност на Дженифър Лопес .

Латиноамериканската певица, актриса и бизнесдама Дженифър Лопес изненадва феновете с постоянно свежия си външен вид. Изглежда, че през 20-те години след излизането на филма „Сватбеният организатор“ тя изобщо не се е променила. В редакцията на списание HappyWoman ще разгледаме тайните за поддържане на младостта и красотата на Дженифър Лопес и ще споделим най-добрите практики.

Трите стъпки на здравословния начин на живот на Дженифър Лопес: спорт, сън, хранене.

Да изглеждаш на 30, когато си на 50: Дженифър Лопес разкри как поддържа красотата си
Да изглеждаш на 30, когато си на 50: Дженифър Лопес разкри как поддържа красотата си

От детството си Дженифър Лопес обича спорта, а именно гимнастиката и софтбола. Днес тя продължава да следва своите навици, които я поддържат здрава и тонизирана.

Дженифър Лопес има редовна физическа активност и обожава дихателните практики

Идеалната сутрин на звездата Дженифър Лопес е джогинг, йога и 20-минутна медитация. Спортната й програма включва редовни кардио тренировки, танци и упражнения за носене на тежести. Освен това Дженифър Лопес обича дихателни практики, които й помагат да се отпусне и да се отърве от безпокойството и неспокойните мисли. Сънят също играе важна роля в живота й и тя винаги намира време за пълноценна почивка, въпреки натоварения си график.

Какво яде и как тренира известната актриса и певица Дженифър Лопес, сякаш е обърнала хода на времето – изглежда по-млада от годините си. Каква е нейната тайна?

Дженифър Лопес е американска актриса, певица, танцьорка, продуцент и модел. Тя е родена през 1969 г. в Ню Йорк и започва кариерата си като танцьорка в музикални клипове и телевизионни предавания. Дженифър Лопес се превърна в една от най-известните и търсени знаменитости в света.

Дженифър Лопес медитира всеки ден

Дженифър Лопес започва да медитира през 2015 г., когато е била разкъсвана между актьорската и кариерата си на певеца. Не е било лесно и възможно да се намери баланс веднага, но основното в този въпрос е редовността, казва звездата. Сега тя медитира по 20 минути на ден и смята този ритуал за неразделна част от рутината си за красота .

Дженифър Лопес показа как да изглеждате перфектно в делова визия (СНИМКИ)
Да изглеждаш на 30, когато си на 50: Дженифър Лопес разкри как поддържа красотата си

Дженифър Лопес използва грим, който не я прикрива, а подчертава красотата ви

Дженифър Лопес предпочита да използва кафяви и сиви нюанси, за да създаде опушени очи, докато нанася червила или гланцове в естествени нюанси върху устните си. Ако актрисата добави ярък акцент към устните си, тогава тя леко очертава очите си с тъмен молив . За изразителност на очите Дженифър обича да добавя бял или перлен молив върху лигавицата на долния клепач.

Правилната хидратация е важен фактор от деня на Дженифър Лопес

Звездата се е научила да усеща перфектно нуждите на тялото си: Дженифър Лопес споделя, че пие много вода всеки ден – около 12 чаши. Певицата винаги носи със себе си бутилка вода и казва, че тя намалява желанието й за преяждане и поддържа кожата й хидратирана.

Тя споделя с нейните фенове в инстаграм: Количеството вода, необходимо на човек на ден, е индивидуален показател. Препоръките „изпийте 2-3 литра течност“ не са подходящи за всеки, трябва да обърнете внимание на чувството за жажда. Водата трябва да е на разположение: дръжте чаша на бюрото си и вземете бутилка със себе си, когато излизате от дома.

Друга тайна на Дженифър Лопес е хранителна диета и ранна вечеря

Актрисата следи диетата си, за да поддържа форма. Дженифър Лопес се опитва да поддържа 1400 kcal и да яде четири пъти на ден. Диетата набляга на тъмнозелени зеленчуци, сложни въглехидрати и здравословни мазнини. Сутринта й започва с протеинов шейк с добавени плодове, за обяд предпочита храни, богати на протеини: комбинира пилешко или риба с ориз и боб, а за вечеря допълва храни, богати на животински или растителни протеини, с много зеленчуци и се уверява, че последното хранене не е по-късно от 18:30.

Дни на гладуване

Дженифър Лопес прави ден на гладуване, като остава само на вода и фрешове.  Това е един от методите за да поддържа тялото си във форма. Това е метод за спешна загуба на няколко излишни килограма за кратък период от време. Рядко допуска само малка порция от определен продукт. Дженифър Лопес също споделя за “ дни с шоколад“, когато ви е позволено да ядете само няколко шоколадови черни блокчета на ден.

 

Почистване и защита на кожата на Дженифър Лопес

Почистване, овлажняване и използване на слънцезащитни продукти са трите основни правила, на които се основава ежедневната грижа за лицето на Дженифър Лопес. Никога не ги пропуска, дори и да не планира да напуска къщата.

За да овлажни кожата и да изглади фините бръчки, актрисата прибягва до серум с комплекс от маслини. Тя е толкова доволна от този продукт, че го нанася върху лицето, шията и дори ушите си. За грижа за косата Дженифър Лопес често използва кокосово масло, което перфектно овлажнява косата.

Бен Афлек разкри истината за диетата на Дженифър Лопес
Да изглеждаш на 30, когато си на 50: Дженифър Лопес разкри как поддържа красотата си

Дженифър Лопес използва продукти с гликолова киселина

Гликоловата киселина действа като химически ексфолиант (пилинг), като нежно премахва мъртвите кожни клетки, без да уврежда кожата. Освен това помага на клетките да отделят колаген , който укрепва кожата и я прави еластична. Дженифър Лопес многократно е казвала, че именно гликоловата киселина придава на лицето й здрав блясък .

С всеки грим Дженифър Лопес подчертава тъмната си кожа с прасковен руж, който придава на лицето й свеж, здрав и сияен вид.

Дженифър Лопес вярва, че ако си нещастен, никакъв грим не може да го скрие. Без значение колко прекрасен е гримът ви, хората така или иначе ще видят това, което наистина чувствате. Затова козметиката трябва да се използва не за да скриете истинската си същност, а за да подчертаете вашите предимства.

Елегантност, подчертана с „горещи нотки“

Визията на Дженифър Лопес често се свързва с къси топове, мини-рокли и тесни дънки. Въпреки това, ако анализирате еволюцията на нейния стил, можете да видите как постепенно се променя.

Например в началото на 2000 г. Дженифър Лопес беше истинска r’n’b дива: тя носеше дълбоки деколтета, спортни шик дрехи и тесни рокли с кристали. Сега стилът на актрисата е придобил по-класически и елегантен вид. Тя все повече избира класически стилове и комбинации, но в същото време запазва своята разпознаваема индивидуалност, добавяйки „горещи нотки “ към външния си вид под формата на изрязани деколтета и цепки, изрязани топове

Дженифър Лопес признава, че вкусът й е повлиян от това къде е израснала: „Да, аз съм от Бронкс и все още обичам да нося гривни и големи обеци!“

Сила на ума на Дженифър Лопес

Дженифър Лопес е известна със своята воля и постоянство. Тя вярва, че всичко е възможно, ако наистина го желаеш и положиш възможно най-много усилия. Духът й не се пречупва дори в трудни моменти, тя продължава да върви към целите си, независимо от всичко.

В началото на нейния път, където открива себе си като танцьорка, много хора са й казвали, че няма да постигне нищо, че никога няма да стане по-успешна. Но колкото повече чува тези думи, толкова повече разбира, че определено може да се справи.

Дженифър Лопес нарича това пътуване да откриеш щастието в себе си.

Тя споделя: „Мислех, че ще намеря щастието отвън, че друг човек може да ми го даде. Тогава разбрах, че това не е така. Ако цените себе си, осъзнавате важността си, вие ще бъдете най-щастливите.”

Дженифър Лопес елиминира нацяло алкохола, никотина и кофеина

Дженифър Лопес се отказа от лошите навици – пушене, пиене на алкохол и дори спира да пие кафе. Тези фактори влияят не само на външния вид: алкохолът влияе отрицателно върху функционирането на мозъка, храносмилателната и централната нервна система, освен това съдържа голям брой калории и повишава апетита.

Tagged , , ,
на горе