преживяване в леглото; да спи
Любов и партньорство

10 причини защо той иска да спи с вас, без ангажимент

Той иска да спи с вас, но без ангажимент. Кошмарът на всяка жена. Понякога обаче, колкото и да се опитват да избягат от този тип мъже, някои момичета просто са магнит за тях.

Ако сте човек, който лесно приковава вниманието на противоположния пол, но просто не може да накара човека отсреща да остане за повече от една нощ, може да излъчвате грешни вибрации.

Има много възможни причини той да иска само да спи с вас, но хубавото е, че все пак можете да ги поправите и да намерите любовта.

Преди да говорим за тези признаци и причини обаче, знайте едно нещо – спите с мъж твърде рано или говорите много за преживяванията в леглото, това не означава, че е честно това, което той прави. Като разберете поведението, което момчетата могат да приемат за позволено да се измъкнат от сериозна връзка, можете да избегнете сърдечна болка.

Ето и някои признаци, че той иска да спи с вас, без ангажимент:

Лягате си с него твърде рано

Да си легнете с него веднага, когато започнете да излизате, изпраща ясен знак, че не искате да се установите. Обикновено искате да опознаете някого, преди да скочите в леглото с него. Ако сте срещнали някого в бар и сте се свързали с него онази вечер, той наистина няма да ви приеме на сериозно като потенциална приятелка. Забавете нещата следващия път, когато срещнете човек, който наистина харесвате. Първо се опознайте на по-дълбоко ниво, в противен случай рискувате той да приеме погрешно сигналите ви и просто да иска да спи с вас.

преживяване в леглото 2; да спи
10 причини защо той иска да спи с вас, без ангажимент

Вие се шегувате и говорите за това през цялото време

Сега ние ще бъдем първите, които ще кажат, че това, с което се шегувате, никога не трябва да се приема на сериозно, но момчетата винаги ще го приемат, ако става въпрос за леглото. Правенето на интимни шеги през цялото време показва на човек, че имате мръсен ум. Очевидно той ще си помисли, че сте по-разкрепостена и вероятно ще иска да спи с вас. Трябва да опознаете някого много по-добре, преди да му покажете тази страна на вашата личност. Покажете му, че можете да бъдете тип приятелка и да се шегувате с преживяванията в леглото.

Никога не си задавате стандарти

Което означава, че момчетата не знаят какво наистина искате. Ако всичко, което вие двамата правите, е да спите, мъжете ще приемат, че това е всичко. Те не могат да четат мислите ви и когато накарате да изглежда, че не искате връзка, те ще приемат това сериозно.

Чудесен начин да избегнете това е просто да им кажете, че търсите нещо повече от това да спите с него. Ако мъжете знаят това, това ще ги накара да коригират поведението си. Те или ще се съгласят или ще се отдръпнат.

Отговаряте на техните съобщения за среща в 2 през нощта

Иначе казано, вие приемате да бъдете тяхната плячка. Ако искате връзка с човек, трябва да му покажете, че да ви търси за среща в 2 през нощта не е в списъка ви с неща, които ви харесват. Колкото повече откликвате на тези съобщения, толкова повече той ще си мисли, че го искате толкова, колкото и той вас и ще мисли, че може просто да спи с вас, когато иска и да си тръгне след това.

Продължавате да преследвате грешните момчета

По принцип харесвате момчета, които не искат да се обвързват. Един мъж от този тип може също да ви харесва и да иска да спи с вас, но също така обича да се свързват с други хора. А това означава, че този тип хора не са от онези, които искат да се установят. Ако продължавате да преследваш момчета, които не искат нищо повече от това да ви вкарат в леглото, никога няма да получите нищо повече от това. Замислете се над това.

За тях не изглеждате като обвързано момиче

Това е огромен двоен стандарт, но момчетата са такива. Ако искате да си намерите гадже, просто ще трябва леко да коригирате поведението си, за да не изглеждате като момиче, с което той може просто да спи и да си тръгне. Грешно? Да, но в това няма нищо справедливо. Трябва да се държите като обвързано момиче. Което означава, да прави неща, които са много подобни на приятелка и по-малко на момичето, с което той просто иска да спи за една нощ, без сериозни ангажименти. Е, този път не е познал.

Говорите остро за връзките

Постоянното говорехе за връзките също няма да накара мъж да иска да се среща с вас. Ако всичко, което правите, е да говорите постоянно колко лоши са мъжете или как ви е писнало от провалени връзки, които носят само проблеми, защо той би си помислил, че искате да сте в такава? Трябва да спрете да правите това. Много жени действат по този начин, защото това ги кара да мислят, че звучат страхотно, но всъщност това само отблъсква страхотни момчета, които харесват. Можете да говорите за желание за връзка, но говорете за желание за връзка с правилния човек.

Единственото време, което прекарвате заедно, е в спалнята

Защо той ще иска повече от това да спи с вас, ако всичко, което някога искате да направите, е да се свържете с него? Трябва да прекарвате качествено време извън спалнята с човек, за да може той да види колко страхотна сте всъщност.

Вие наистина не можете да научите много повече един за друг, освен как изглеждате голи, ако винаги завършвате в леглото. Той иска само да спи с вас, защото това е всичко, което някога правите и това е всичко, което той знае с вас. Може би той също би имал интерес към по-сериозен ангажимент, но за да задълбочите връзката си, е важно да му покажете и друга своя страна. Сигурни сме, че тя ще го плени много повече, затова не я крийте.

представянето в леглото; да спи
10 причини защо той иска да спи с вас, без ангажимент

Винаги спите с него

Очевидно е, че ако харесвате някого и го намирате за привлекателен, със сигурност ще бъдете близо до него. И редовното стигане до леглото определено ще ви накара да искате да го инициирате повече. Това обаче не винаги е нещо добро.

Ако винаги се опитвате да си лягате с него, ще го накарате да мисли, че това е всичко, което искате. Може би наистина е искал този път да седне и да гледа филм с вас, а не това да е просто повод, за да ви вкара в леглото. Предпочитайки да си легнете с него, когато може да го опознаете, вие изпращате много ясно послание за това, което искате.

Не сте му казали, че искате повече

Нека бъдем честни. Колкото и да ни се иска, женската логика често остава мистерия за мъжете. Те не са като нас, не мислят прекалено много, не анализират, а опитват да се справят с фактите, които имат. Жените трябва да научат, че момчетата не могат да четат мислите ни. Хей, те едва ли могат дори да разчетат сигнали, че искате нещо повече от това да си легнете с него. Трябва да сте открити и честни и да му кажете, че искате повече.

За да направите това, просто му кажете, че да спите с него е страхотно, но всъщност е просто бонус към страхотната му личност и бихте искали да имате повече общо с него. През повечето време той ще бъде изненадан от това, освен че ще бъде поласкан.

Никога не си мислете, че можете да го промените, ако той просто иска да спи с вас

Въпреки че имате мъничко съмнение относно този човек в дъното на стомаха си, все пак може да развиете чувства към него. Случва се, така че не се тормозете за това. Това, което трябва да запомните, е едно много важно нещо – никога няма да го промените, ако той самият не го иска.

Твърде много жени остават в токсични връзки, защото смятат, че в крайна сметка мъжът ще се събуди, ще осъзнае колко невероятни са те и ще иска да има пълноценна, отдадена връзка с тях. Всичките им минали поведения ще бъдат забравени и те никога няма да се отклонят. Това е нереалистично.

Ако едно момче ви показва знаците, че просто иска да спи с вас, това е, защото той наистина иска само това. Той не иска връзка и е по-добре да го осъзнаете навреме. Да, в някакъв момент в бъдещето може и това да се случи, но наистина ли искате да останете и да чакате? Нямате гаранция за успех. Той може никога да не стигне до този момент, а междувременно вие губите живота си в очакване на нещо, което може никога да не ви дойде. Може да подминете някой, който е напълно подходящ за вас, защото сте се хванали за този човек. Не го правете.

Колкото и да го харесвате, пуснете го. Забавлявайте се, ако трябва, но не оставайте и чакайте това, което той ви казва, че не иска. Животът е твърде кратък, за да си губите времето с някого, който просто иска да спи с вас, но не цени останалите ви качества. Оставете го в миналото и си дайте шанс за нещо по-добро. Кой знае, то може да е много по-близо, отколкото в момента дори можете да си го представите. Просто си отворете очите и щастието ще ви намери.

Tagged , ,
на горе