Визуален тест: Какво ви очаква през следващата седмица

Какво ви очаква през следващата седмица
Интересно Психология

Визуален тест: Какво ви очаква през следващата седмица

Искате ли да научите какво ви предстои идната седмица? Предлагаме ви бърза прогноза, която ще повдигне завесата за предстоящите събития в близко бъдеще и ще ви осигури възможност да се подготвите за тях.

В този тест няма никаква мистика. Вие дълбоко в себе си сте вече предвидили какво ви очаква, остава само да го „извадите“ показ от дълбините на подсъзнанието си.

Как да се настроите за теста, за да получите точна прогноза:

 

1. Концентрирайте се върху картите.
2. В главата си прехвърлете какви са плановете ви за следващите седем дни. След това попитайте сами себе си колко реалистични са те и доколко успешно ще е тяхното изпълнение.
3. Изберете една от трите карти, като това трябва да стане в рамките на не повече от 5 секунди.

Какво ще ви донесе новата седмица?

1. Ако сте избрали тази карта, това предсказва, че следващите 7 дни трябва да бъдете целенасочени и да проявите голяма воля. Нещата, които планирате ще се случат, но само ако сте железни в плановете си и настойчиви. Има опасност от непредвидени обстоятелства, затова начертайте плана и го следвайте стриктно.

2. Този избор ви гарантира, че в следващите седем дни не предстоят значителни промени в живота ви. Но това изобщо не означава, че трябва да спокойно да се носите по течението. Продължете да работите в избраната посока. Това ще създаде благоприятна среда за по-нататъшния положителен обрат на събитията.

3. Карта на положителните промени. Такъв избор предсказва поне няколко благоприятни събития през следващата седмица. Най-вероятно те ще се появят както в личния живот, така и в професионалните ви дейности. Бъдете готови да извлечете ползите от усилията си и да се възползвате максимално от случващото се.

След като изтече седемдневният период, отново може да направите теста.

Tagged ,
на горе