Спечели сърцето й: Как да ухажвате дамата, според нейната зодия

Как да ухажвате дамата според нейната зодия
Астрология

Спечели сърцето й: Как да ухажвате дамата, според нейната зодия

Всички жени са прекрасни цветя, по които мъжете се прехласват. Но трябва ли да се втурнат да ги скъсат веднага или първо е хубаво малко да им се полюбуват, преди да пристъпят към действие?

Как да ухажвате дамата, според нейната зодия – ето съветите на астролозите.

Овен

Ако ще ухажвате жена Овен, трябва да знаете, че тя е доста свободолюбива и независима. Не търчете подире й като кученце, защото бързо ще я отегчите. Тази огнена дама предпочита да вижда до себе си достоен мъж, който да уважава както нея, така и себе си. Ако искате да я впечатлите, баналните подаръци не важат, трябва да измислите нещо по-оригинално.

Телец

Ако дамата на вашето сърце е Телец, ухажвайте я внимателно. Не бързайте, тази жена е специална, трябва й повече време. Но пък е пряма, ако я интересувате, веднага ще го разберете. Веднъж грабнете ли сърцето й, ще е вярна до гроб.

Близнаци

Поздравления, щом се интересувате от жена Близнаци, никога няма да ви доскучае с нея. Ако сте умни, първо я впечатлете, а после я оставете малко да осмисли нещата, като не я търсите около седмица. Ако има интерес, тя няма да издържи и ще се обади първа. Това, което трябва да помните – винаги имайте няколко интересни теми за разговор в запас. Дамата е много интелигентна и ако й стане безинтересно, има опасност някой по-начетен да ви я измъкне под носа.

Рак

Ако за вас е важно да имате стабилни партньорски отношения и мечтаете да намерите най-грижовната майка за бъдещите си деца – грабнете тази принцеса още в мига, в който я откриете! Чувствителна и ранима е, затова внимателно с ухажването. Заложете на романтиката като за начало, а силните страсти оставете за по-късно, когато вече е готова да ви се довери.

Лъв

Прекрасна и царствена, Лъвицата е дама от класа. Ухажването трябва да е на високо ниво. Обожава вниманието, така че, постарайте се максимално. Великодушието на жената Лъв е пословично, затова не е необходимо нито да сте много красив, нито много богат, а само да е убедена в силните ви чувства.

Дева

Девата си пада по умни мъже и притежава силни инстинкти, с които безпогрешно ги отличава от тълпата. Много е търпелива, така че и да сгафите в нещо, няма проблем, ще бъде простено, стига обаче грешката да е провокирана от любов. Жената Дева е скромна, не се нуждае от скъпи подаръци, а пословичната й взискателност е насочена по-скоро към самата нея, отколкото към околните. С честност и откритост ще я спечелите завинаги.

Везни

Тази прекрасна лейди притежава вродена изисканост и усет за хармония. Ще я впечатлите силно с романтични жестове, но трябва да са изпипани докрай. Харесва галантните мъже. Никакви вулгаризми и отпускане. Ухажвайте я така, сякаш е глезена принцеса. Обича театъра и изкуствата, можете да я водите на всякакви културни събития, ще се отзове с удоволствие.

Скорпион

Ако ще печелите сърцето на дамата Скорпион, да знаете, че не си пада по „лесната плячка“. Трябва да изглеждате труднодостъпен, ако искате да й привлечете вниманието. Склонна е към приключения и силни усещания. Ухажването трябва да е с умерени темпове, не бързайте, дамата има нужда да прецени дали ще ви жили или обича.

Стрелец

С тази красавица животът ви ще е прекрасен – ще сте добре нахранени, добре облечени, а децата ви ще учат в престижни училища. Но, първо трябва да спечелите сърцето й. Мисли глобално, много е умна и обича да се занимава с обществени дейности. Трябва да влезете в тон. След като ви се довери, вече ще е по-лесно.

Козирог

Жената Козирог ще дари любимия с много топлина и обич. Трябва да я ухажвате целенасочено и методично. Може да ви се струва, че напредвате бавно, но ще се наложи да изтърпите. Скоро отношенията ви ще преминат на следващия етап, а тогава вече тя ще се разкрие напълно.

Водолей

Жената Водолей гледа на всички живи същества като на приятели. Трябва да се отличите от останалите и да й демонстрирате страстта си. Дамата обича непринудеността, така че, по-добре не се преструвайте, а бъдете себе си. Също така, експериментирането е в кръвта й, затова внимавайте. Можете да се окажете „опитното зайче“ от поредния й тест.

Риби

Чувствителни и нежни, дамите Риби се нуждаят от любвеобилен и романтично настроен принц. Трябва да сте болезнено откровени с нея. Ухажвайте я с такт и имайте предвид, че обича да утешава. Разкажете й някоя тъжна история от живота си и веднага ще привлечете съчувствие и респективно – внимание.

Tagged , ,
на горе