Вашето КЪСМЕТЧЕ за 19.12.2023 според зодията

Късметче

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 19.12.2023 според зодията

Късметче за 19.12.2023 за всяка зодия: Ако настойчиво желаеш и вярваш силно в мечтите си, ще принудиш съдбата да отстъпи!Отвъд нашите умения и знания се простира Вярата. Силната вяра вижда невидимото, мисли немислимото и постига невъзможното! Ти можеш!

Постни зелеви сарми за Бъдни вечер

Съвет за 19.12.2023 към всяка зодия

Пет зодии ще постигнат всичките си цели до края на годината

 

Късметче за вашата зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Днес твоето късметче за 19.12.2023 и в любовта ще ти върви по вода! Три неща правят човека щастлив – любовта, интересната работа и възможността да пътешества …

Късметче за вашата зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Щастие ще озари вашите очи! И хайде хич не мисли вече за отминалите дни.Не сме родени, за да сме съвършени. Родени сме да учим житейските си уроци и да бъдем щастливи!

Късметче за вашата зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес ще имаш ден със здраве и щастие благословен. С късмет до ти върви, никога не се придържай към книгата с правила… Води се винаги от сърцето, бъди уникален и единствен…та дори и нелогичен. Понякога бъркотията е уникална!

Късметче за вашата зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Днес ще те зарадва деня с нов късмет под дъжда, ако искаш дъгата да видиш, трябва да се примириш с дъжда.

Късметче за вашата зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Има много неща в живота, които хващат окото. Но късметът днес ще дойде тогава, когато последваш това, което пленява сърцето…Радвай се, обичай и твори..щастието ще те връхлети!

Късметче за вашата зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Да започнеш новия ден с позитивно мислене и добронамереност.Да вярваш във възможностите си!А малките добринки…те са част от вас…и късмета идва с тях!

Късметче за вашата зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Знаеш ли днес ще си пример с жест, който ще ти донесе самочувствие на криле!Не е нужно да си велик, за да започнеш, но трябва да започнеш, за да станеш велик!

 

Късметче за вашата зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Днес се усмихни и тогава започни да бориш за мечти. Двата най-важни дни в живота ви са денят, в който сте родени, и денят, в който разбирате смисъла защо.

Късметче за вашата зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Днес късмета ти е в това да се опиташ да развеселиш своята и някоя чужда тъжна душа!Направи живота покрай себе си красив. И нека всеки човек да почувства, че срещата с тебе е дар.

Късметче за вашата зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Мечтите трябва да бъдат или безумни или нереалистични … В противен случай това са просто един план за утре! Затова здраво се стегни и започни план за големите мечти….и ще ги сбъднеш скоро ти!

Късметче за вашата зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Знай, че можеш да започнеш късно, да изглеждаш различно… точно това те прави Уникален! Дори и да си неуверен с твоята уникалност винаги ще постигаш успех!

Късметче за вашата зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Когато човек вярва в себе си, не се опитва да убеждава другите. Когато е доволен от себе си, не се нуждае от одобрението на другите. Когато човек се приема, целият свят го приема и обича!

Последни новини
Астрология

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 19.12.2023 според зодията

на горе