астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 9 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Днес е важно да не поставяте етикети на случващото се наоколо, а само да си правите изводи. Тази тактика ще даде своите „плодове“ много бързо. Ще се научите да отделяте илюзорното от реалното и това ще ви предпази от бъдещи грешки.

Как котката избира стопанина си? Духовното значение на нейния избор

infomax-logo-50-15-HW „Книга на мъртвите“ е селекция от магически заклинания

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Именно спокойствието помага да се разбере в кой момент всичко започва да се движи. Вашият живот се променя и върви към реализиране на плановете. Юздите са във вашите ръце. Насочете „колесницата на живота ви“ към желания от вас път.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: в този ден ще разберете, че нищо не може да замени упоритата работа. Но трябва да разберете: всичко е във вашите ръце, без значение колко тежка работа пада върху раменете ви. Научете се да отделяте зърното от плявата и това ще ви тласне в посоката на растеж.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: време е да осъзнаете, че много зависи не само от вас, но и от тези, с които съжителствате. Намерете начин да работите с хората, а не срещу тях. Това ще доведе до лично и професионално израстване. С правилния емоционален подход може да се роди нещо вълшебно.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: време е да решите какво искате да постигнете. Може да се наложи да правите жертви за това, но да си заслужава. Не забравяйте, че вие ​​сте този, който управлява живота ви.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: пасивната практика също може да даде плодове. Време е да обърнете внимание на комуникацията с другите хора, без да повдигате личните си пристрастия. Неразделна част от този процес е да знаете кога да замълчите.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: урокът, който трябва да научите е чисто личен. Когато трябва да внимавате, в харченето на пари. Намалете разходите, фокусирайте се само върху нуждите си в момента. По-късно ще имате много повече възможности да се поглезите.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: всичко ли е точно както трябва? Всичко е идеално? Нека това, което трябва да рухне, да рухне. Гледайки всичко, което се случва през призмата на неутралитета, вие ще намерите спокойствие и свобода.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: днес е денят, в който можете да изразите чувствата си към тази връзка и да споделите най-съкровените си желания с избраника.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: изглежда, че вътре във вас има цяла вселена. Всичко, което трябва да направите, е да го признаете. Днес, повече от всякога се свържете с вътрешното ви Аз, потопете се в себе си и мислите. Там е цялата ви енергия.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: вие не търсите лесен романс. Търсите химия и квантова физика във връзката. Позволете си да се освободите от оковите и честно изразете желанията си. Това ще помогне, както в любовта, така и във взаимоотношенията.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: време е да бъдете смели и да отворите сърцето си за това, което ви кара да обичате. Не се заблуждавайте, вместо това се фокусирайте върху знаците и символите, които тласкат света към вас.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: ако се чувствате неудовлетворени или постоянно търсите най-добрия вариант, значи е време е да спрете и да се огледате. Може би в бързината сте пропуснали нещо важно.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 9 юни 2023

на горе