астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 9 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Трябва да преосмислите ценностите си. Може би е време да промените нещо. Не забравяйте, че целият ви труд не е напразен. Със сигурност ще бъдат възнаградени.

Как зодиите реагират на шегите и кои от тях притежават завидно чувство за хумор?

infomax-logo-50-15-HW Зодии и интериорен дизайн

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Слушайте какво ви казва сърцето, Овен. Готови ли сте да направите следващата стъпка? Звездите ви съветват днес да не се поддавате на желанието да сравнявате своя път с опита на другите хора. Имайте смелостта да бъдете в живота си. И само вие можете да решите с какви цветове да нарисувате платното.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Спрете непрекъснато да се оправдавате пред другите и да изказвате резерви относно това защо плановете остават неизпълнени. Тези дни ще ви посещават най-различни мисли. Основното нещо е да не се обърквате. Звездите ви съветват да внимавате с емоциите си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Възможно е да държите материалните си притежания твърде силно. Но не можете да знаете със сигурност какво ще се случи с вас утре. Всичко това може да изчезне за миг, Близнаци. Но духовното винаги ще остане във вас. Трябва да помислите за това.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес звездите ви съветват да потърсите вдъхновение на място, различно от това, където обикновено го правите. Променете подхода си. Възможно е да намерите отговори на най-трудните въпроси от живота там, където не сте очаквали да ги намерите. Използвайте силата на въображението си!

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Това, което вече не носи полза и радост, е време да остане в миналото. Това може да се отнася за голямо разнообразие от предмети и ситуации. Докато мислите за това, спрете, Лъвове. Медитирайте и начертайте план за действие.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Отървете се от ненужните неща, които ви тежат, за да можете да се съсредоточите върху това, което е наистина важно. Доверете се на способността си да разпределяте интелигентно задачите и бъдете отворени за получаване на помощ под всякаква форма.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Позволете си да изразите всички емоции, които изпитвате. Нека другите знаят какво е в сърцето ви. В края на краищата, не всеки има дарбата да „сканира“, Везни. И още нещо! Нещата на любовния фронт скоро ще вземат положителен обрат!

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Върнете лекотата и плавността в живота си, Скорпиони. Доверете се на Вселената – тя ви насочва към правилния път, дори и да е каменист. И днес звездите ви съветват да подредите натрупаните вещи в къщата – разчистете пространството около вас, освободете място за новите.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Придържайки се към старото, вие само удължавате страданието си. Трябва да пуснете това, което вече не е полезно и радостно, за да направите място за новото. Вселената ви напомня, че имате подкрепата, от която се нуждаете, за да лекувате и трансформирате.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Всеки от нас е на свое индивидуално пътуване. Всеки има своя собствена съдба. Някой получава всичко лесно, но някой трябва да се бори за място под слънцето. Затова не бива да се сравнявате с другите, Козирози. Уважавайте, както собствения си път, така и пътя на другите.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Ще успеете да реализирате и най-смелите си мечти, когато започнете да се движите през живота лесно и гладко. Опитайте се да се фокусирате възможно най-малко върху неуспехи или неприятни ситуации, Водолей. Фокусирайте се върху позитивите!

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Сърцето ви знае кое е неговата истина и кое не. Започнете да визуализирате това, което желаете толкова много. Но не забравяйте да правите стъпки, дори и малки, за да сбъднете мечтата си. Ако не работи на едно място, опитайте на друго.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 9 август 2023

на горе