астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 8 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Настоящето е всичко, което съществува. Опитайте се да живеете тук и сега. Всъщност, живейте тук и сега, но не забравяйте, че и утре е ден.

Сиропирана баница: най-сладкият вкус от българската кухня

Любовен хороскоп за 8 юни 2023

Астрологичен съвет за 8 юни 2023 Как да контролираме изпотяването през лятото?

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: това е началото на нещо съвсем ново за вас. Началото на едно пътуване, което се случва веднъж в живота. Така че, продължавайте да гледате напред и не позволявайте на другите да ви спират от цялото това пътуване. Звездите искат да знаете, че това приключение ще бъде толкова вълнуващо.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: колко често сте готови да кажете: „Не знам, но съм готов да проуча и да разбера“. Не става дума за това какво ще кажат другите за вашия интерес и неговите резултати. Става въпрос за пътуване до непознати места в самите вас. Въпреки това, не бързайте да се ограничавате до една концепция.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: не всеки има късмета да има ментор, който знае как да насочи своя ученик по правилния път. Но това не е причина да се отказвате. Във вас има огромна сила, която да мобилизирате в трудна ситуация. Скоро ще ви бъде даден шанс да подобрите делата си.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: радостта и тъгата са двете страни на медала. Днес звездите ви призовават да размишлявате върху концепцията за двойствеността. Не забравяйте, че всъщност вие сте създателят на вашата реалност. Изберете от коя страна искате да бъдете.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: спомнете си най-добрия приятел, който слушаше всичките ви оплаквания от живота посред нощ. Спомнете си партньора, който дойде при вас с усмивка на лицето, дори когато премина през собствените си изпитания и премеждия. Вие сте подкрепени от хора, които наистина ви обичат.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: най-доброто, което можете да направите днес, е да си поставите цел, за която мечтаете, и да вървите към нея. И, ако тази цел е в хармония с вашата, определено ще получите подкрепа. Не търсете лесни пътища, не търсете това, което вече е преминато. Търсете това, което ви вдъхновява и насърчава.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: днес може да изпитвате вътрешни колебания и съмнения. От тази вътрешна „буря“ има възможност за непредвидими действия. Правете неща, в които сте сигурни, и отложете тези, за които се съмнявате. Запомнете всички съвети, на които ще попаднете или чуете в този ден.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: не се страхувайте да вземате важни решения, ако дълбоко в себе си чувствате, че моментът е настъпил. Опитайте се да не бъдете откровени с непознати, това може да ви навреди. Опитайте се да не отваряте душата си пред никого.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: за тези, които не искат да променят нищо, ще по-трудно. Те също ще трябва да бъдат активни, но не в движението към новото, а в борбата за запазване на постигнатото. Направете своя избор: искате ли да продължите напред, да израствате или да се борите, за да запазите това, което вече е тук?

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: помислете за добродетелите на другите хора, за техните най-добри човешки качества, благодарете на хората за доброто отношение към вас. Правете добро на близките си, давайте подаръци, давайте милостиня, особено ако имат необходимост.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: днес е нежелателно да се поддавате на съмненията. Денят ще премине тихо за онези, които са уверени в своите действия, планове, цели. Целият ден е енергийно изпълнен с вяра в себе си и действията. Идеален за подреждане, както в мислите, така и в това, което ви заобикаля.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: днес е важно е да вземете самостоятелно всички решения, без външно влияние и натиск. Ако смятате, че не сте готови да го направите без помощ, просто отложете за друг ден. Решение, взето с чужда помощ, по-късно може да ви разочарова.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 8 юни 2023

на горе