астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 6 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 6 октомври 2023 г. за всички зодии: Вместо да се съпротивлявате на течението, по-добре се доверете накъде ви води. Сега звездите горещо ви съветват да замените твърдостта си с гъвкавост.

10 варианта за вечеря, която забързва метаболизма и ви прави слаби

infomax-logo-50-15-HW Нобеловата лауреатка Светлана Алексиевич: Путин преобърна мисленето за войната

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Помните ли, когато не сте имали всичко, което имате сега? Помните ли, когато целите, към които сте се стремили, изглеждаха като несбъдната мечта? Днес звездите призовават да запомните това и да продължите напред.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Благоприятен ден за общуване. Ще има възможност да присъствате на интересни събития. Възможно е там да попаднете в светлината на прожекторите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Грижете се за спокойствието си, в противен случай едва ли ще успеете да избегнете конфликти. Разногласията възникват много по-често от обикновено. Факт е, че днес не всеки може да оцени вашите идеи.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Това е време, в което бариерите са премахнати и вие се противопоставяте на всички ограничения. Събудете вътрешния си  потенциал. Той е толкова жаден за нови усещания и постижения. Трябва да спрете да хабите енергия за дребни неща.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Вие сте щастлив човек. Оценявайте това, което сте постигнали благодарение на упорита работа. Обичайте безусловно хората, с които сте били дълги години. В работата сте постигнали достатъчно и може би е време да намекнете за повишение.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Очаква ви страхотен, ползотворен ден, който ви позволява да постигнете много. Възможно е в началото бизнес предложенията да изглеждат много примамливи.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Вашите прогнози може да не се сбъднат на мига. Ако нещата наистина започнат да се разпадат, важно е да запазите спокойствие. Не забравяйте, че промяната винаги е към по-добро. С тяхна помощ Вселената премахва от живота ви това, което вече не е необходимо.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Ползотворен ден, подходящ за делови преговори и обсъждане на важни въпроси. Ще срещнете хора, които можете да заинтересувате с вашите идеи и планове.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Благоприятен ден, който обещава успех в много важни въпроси. Няма да ви е трудно да отделите главното от второстепенното, да разберете кое всъщност е много важно и кое няма значение.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Очаква ви много напрегнат ден. Възможни са неочаквани промени и непланирани събития. Често ще трябва да разчитате на интуицията; Не винаги ще имате време да изучавате и да мислите за текущата ситуация.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Началото на деня изисква повишено внимание, особено за тези, които са свикнали бързо да вземат решения и да ги изпълняват без забавяне. Сега няма нужда да бързате, бързината може да доведе до сериозни грешки.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Денят е подходящ да помогнете на хора в затруднено положение, като участвате в благотворителни акции. Колкото по-полезни неща правите за другите, толкова по-добре ще се чувствате с времето.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 6 октомври 2023 г.

на горе