астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 30 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 30 октомври 2023 г. за всички зодии: Ако излъчваме любов към хората, към животните, към цветята, към всичко, до което се докосваме и участваме… Сега нека за миг да си представим, как би изглеждал света и живота ни, когато тази любов (от всяко едно нещо) се върне обратно към източника си…

Патрик Суейзи: Любовта е единственото нещо, което взимаш със себе си!

17 вечни мисли на китайския философ Конфуций

Астрологичен съвет за 30 октомври 2023 г. Как да избирате произведения на изкуството за дома

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Колкото и несправедлив и безмилостен да е светът, това не означава, че трябва да се откажете от мечтите си. Обичайте непознатото, необичайното и новото и не се страхувайте от всичко това.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: За да постигнете успех в бизнеса, трябва да експериментирате, да търсите нови начини, защото обичайните няма да дадат желания резултат. Експериментирайте.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Благоприятен ден. Вие стоите здраво на краката си, можете да укрепите позициите си и да намерите нови съюзници и да спечелите уважението на влиятелни хора. Вероятни са примамливи предложения, но не бива да ги приемате прибързано.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Уверете се, че наистина живеете повече, отколкото планирате, мислите или мечтаете. Не бъркайте една разбита мечта с разрушен живот и бъдеще.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Научете се да правите разлика между това, което зависи от вас и това, което не. Някои неща са извън вашия контрол, което означава, че няма смисъл да се вините и да се тревожите излишно.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Вашият творчески потенциал е много висок и имате много добри идеи. Не се опитвайте да ги приложите всички веднага: сега не е най-благоприятният момент за това, по-добре е да изчакате малко.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Ден на ползотворно и ефективно сътрудничество. Новите бизнес партньори се оказват надеждни и перспективни, а старите охотно се съгласяват вие да играете главната роля.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Щастието не е да сбъднеш мечтата си точно сега. Щастието е самият път към вашата мечта, когато вървите към нея всеки ден.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Вероятни са интересни бизнес предложения, които могат да значат началото на значителни промени в живота ви. Рисковете обаче са големи, така че няма нужда да бързате, но си струва внимателно да претеглите всички плюсове и минуси.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Опитвате се да се разбирате с другите, но трудно намирате контакт. По-добре е да стоите далеч от тези, с които наскоро сте били в кавга или дълго време не сте могли да намерите общ език.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: По-малко се притеснявайте и гледайте към бъдещето с оптимизъм: мащабът на вашите постижения ще зависи от това колко смели са вашите планове днес. Много е полезно да покажете лидерски качества.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Никой не мисли за вас така, както вие мислите за себе си. Всички хора мислят за себе си. Ако не можете да направите нещо, това означава, че все още не сте достатъчно готови или просто не се нуждаете от това.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 30 октомври 2023 г.

на горе