астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 28 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии:  Ако не можете да разрешите проблем, просто променете отношението си към него. Вместо оплакване и безкрайно хленчене, лека усмивка и позитивно отношение. Направете си приятна изненада и помнете: не губете ценно си време.

Седмичен хороскоп 28.08.2023-03.09.2023

infomax-logo-50-15-HW ИИ Чочко: Ето как ще протече сватбата на Валерия и Евгени от „Ергенът“

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Живейте така, както ви насърчава звездата. И бъдете благодарни за възможността и опита. Повярвайте, все още имате голям късмет. Пуснете се по течението: Вселената ви подкрепя.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Нищо не ни вкарва в депресия по-бързо от мисълта за миналото. Ровейки се в себе си, губиш колосална енергия. Ако искате да се отървете от ненужния товар, отървете се от него. Уморени ли сте от хората около вас? Чувствайте се свободни да кажете какво мислите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Нуждата от съвършенство ни обвързва по много начини. Близнаци, разтворете вътрешните и външните бариери, позволете си да бъдете напълно креативни. Не забравяйте, че сте дошли тук, за да разпознаете своята уникалност и да вдъхновите останалия свят да блесне в своята светлина.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Напоследък може да се сблъскате с усещането, че сега сте в средата на космическия хаос и няма изход. Раци, ако очаквате нещата да се развиват с ускорени темпове, е малко нереалистично. Приемете къде сте сега и какво показва реалността. Имате чудесна възможност да преразгледате големия план.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: тава въпрос за това дали вашият път ви носи чувство за удовлетворение. Отделете малко време, за да оцените колко далеч сте стигнали, откакто за първи път сте поели ангажимент. При това се откажете от необходимостта да сравнявате траекторията си с тази на другите.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Това, в което влагате сърцето и душата си, е на път да се събере по красив начин. Вярвайте, Дева, скоро ще имате какво да празнувате. Вселената също така ви напомня, че твърде грубото изразяване на вашата гледна точка не може да работи във ваша полза.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Време е да си позволите да получите това, което сте поискали. Вселената подсказва, че свободните Везни скоро може да срещнат сродна душа. А тези, чието сърце вече е взето, ще могат да заздравят връзката си с партньора си.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Време е да отворите очи и да започнете да гледате трезво на нещата. Червените знамена се показват от дълго време, Скорпиони. Култивирането на мълчание ще ви даде силата, смелостта и яснотата, от които се нуждаете, за да се издигнете над обременяващите ви обстоятелства.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Вие сте на прав път! Вие сте точно там, където трябва да бъдете. Кариерата ви се развива с правилното темпо. Това е добър момент да се изправите срещу страховете си и да предизвикате себе си да направите поне едно нещо извън зоната си на комфорт.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Правете това, което сърцето ви казва. Правете това, което е добро за вашето бъдеще. Дори в нечии очи да е неправилно. Не забравяйте една истина – не можете да угодите на всички.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Това е времето да гледате любимите си предавания, да правите изкуство, да създавате нов плейлист, да запалите ароматни свещи, да готвите гурме ястия. Но ако търсите нов дом, обмислете внимателно възможностите си.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Пригответе се да получите сладките плодове на вашия труд. Ще има толкова много за празнуване през следващите седмици! Отдайте се на желанието да изследвате различни култури, да експериментирате с непознати кухни и да научите нови езици. Вашето бъдещо аз ще ви благодари за това.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 28 август 2023

на горе