астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 25 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 25 октомври 2023 г. за всички зодии: Сега е добър момент да отделите част от свободното си време за себе си и вашите нужди, а другата част да посветите на хора, които също имат свои нужди, желания и искания. Те заслужават цялото вниманието ви.

5 упражнения за разтягане, които да правите всеки ден

infomax-logo-50-15-HW Българинът д-р Булгаро е сред основателите на най-стария Университет в света

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Знаете как да цените подкрепата на близките, особено на верните ви приятелите. Направете всичко възможно за тях и ги дръжте близо до себе си, ще ви бъде полезно в бъдеще и още повече в настоящето.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Не освобождавайте натрупаната негативна енергия върху хората около вас, с които ще ви се наложи да общувате през този ден и занапред. В противен случай ще си причините много вреда, включително и на околните, а така рискувате да ви игнорират.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Най-вероятно няма да имате позитивни и нужни хора около себе си, така че давайте всичко от себе си и изпълнявайте задачите за деня, без да обръщате внимание на песимистите. Не се задълбочавайте в това, което тези хора могат да изрекат.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Спрете да мислите за проблеми и въпроси, които не разбирате в момента и не можете да разрешите. Вършете си работата, важните неща и прекарвайте време с любимите си хора. Не се тревожете за главата си и не губете време за това, което сега е без значение по различни причини.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Ако се окажете изправени пред обещаващ проект, задача, която неимоверно ви вълнува, действайте незабавно. Направете всичко възможно да осъзнаете всичко, това ще ви издигне на ново социално ниво.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: В личния ви живот могат да се появят редица неочаквани проблеми и ще трябва да се научите да се ограничавате до това, което наистина има значение. Не хабете енергията си за маловажното, то или ще се разреши от само себе си, или ще се върнете към него по-късно.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Възможно е да имате неприятно усещане и трудно ще разберете веднага какво точно е причинило появата му. Спрете и помислете къде сте сгрешили и как да го поправите. Правилните решения ще дойдат при вас достатъчно бързо.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Възможно е в този ден всичко да не върви по план. Запазете спокойствие и не драматизирайте ситуацията. Съберете се, няма да възникнат големи проблеми и до следобед всичко ще се нормализира.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Не бързайте, не се натоварвайте с проблемите на другите хора в този ден. Готови сте да стигнете до много в името на справедливостта, но не е нужно да правите всичко и да решавате вместо околните. В противен случай вашата подкрепа ще се приеме за даденост.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Преди всичко се погрижете за малките неща в живота си, за най-незначителните детайли, те скоро могат да играят голяма роля за стабилността и успеха. Направете списък с нерешени въпроси, тогава бързо ще се справите с всичко.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Ако ви липсва ентусиазъм, би било добре да направите всичко възможно да си го върнете. Мислете за важни неща, вашите идеи, стремежи и това ще ви върне мотивацията. Направете план за най-близкото бъдеще и започнете да го изпълнявате.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Не успявате да постигнете определена цел и това ви притеснява? Просто спрете и помислете какво трябва да се промени и всичко ще стане ясно и разбираемо, решенията веднага ще се появят, ако си дадете минутка почивка.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 25 октомври 2023 г.

на горе