астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 25 ноември 2023 г

Астрологичен съвет за 25 ноември 2023 г. за всички зодии: Сърцето ще ви води през всички ситуации на деня, доверете му се, както и на вашите предчувствия. Но не правете нищо, което може да наруши отношенията ви със семейството или партньора ви в живота.

Зодия Стрелец-хороскоп за 2024 г.: В коя сфера ще бъде вашият процъфтяващ период

infomax-logo-50-15-HW Делян Добрев и Слави Трифонов се замерят с официални писма и…Асен Василев

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Съвет на деня за зодия Овен: пазете се от жестове, които може да направите поради прибързаност. Може да се наложи да направите избор в този ден, който няма да се хареса на другите, но те са необходими. Не се опитвайте да угодите на всички.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Съвет на деня за зодия Телец: бихте могли да отидете в този ден на добро място, което е значимо за вас, просто се отпуснете. Вземете приятел, любим човек, с когото обикновено релаксирате, не отивайте сами. Прекарвайте по-малко време насаме със себе си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Съвет на деня за зодия Близнаци: пазете личното си пространство, живота, стремежите и целите си. Не позволявайте на другите да нахлуват в живота ви, сякаш така трябва да бъде. Много по-лесно е да се предотврати намесата, отколкото да се справят с последствията по-късно.

Рак 22 юни – 22 юли

Съвет на деня за зодия Рак: победете рутината с добра разходка, излет сред природата или посещение на кино или театър. Излизането в „света“ няма да ви навреди и вероятно е по-добре да се успокоите и да се разходите, отколкото да седите у дома.

Лъв 23 юли – 22 август

Съвет на деня за зодия Лъв: ще ви се наложи да се намесите в проблемите на другите, защото те ще поискат това от вас. Бъдете безпристрастни, не взимайте страна, дори да е изключително трудно. Потвърдете статуса си на мъдър човек.

Дева 23 август – 22 септем.

Съвет на деня за зодия Дева: трябва да приемате трудни ситуации, трябва да казвате „да“ от време на време, дори когато всички около вас не са съгласни. Това е трудно бреме, но по този начин няма да понижите самочувствието си и ще потвърдите своите възможности и способности.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Съвет на деня за зодия Везни: това е чудесен ден за удоволствия, развлечения и почивка, така че се възползвайте от този момент. Време е да се усмихнете и да оставите всичките си проблеми настрана, поне за този ден.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Съвет на деня за зодия Скорпион: излезте от скривалището си и се отворете, към любимия човек, към приятелите, към близките, ако наистина искате разбиране. Можете да седите на удобно място цял живот, но пак да не усетите вкуса на живота.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Съвет на деня за зодия Стрелец: умората се отразява на активността, концентрацията ви, както и на броя на грешките. Направете почивка, отпуснете се, починете си и можете да станете по-продуктивни. Оставете настрана всичко несъществено.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Съвет на деня за зодия Козирог: не забравяйте, че за да имате ясно бъдеще, трябва да правите всякакви отстъпки и компромиси. Разбира се, без да изпадате в крайности и без да причинявате значителни щети на себе си, но в умерени количества и обмислени компромиси ще бъдат полезни.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Съвет на деня за зодия Водолей: любовта е всичко, което е красиво и най-добро, така че не се страхувайте да заявите любовта си, доверете й се. Без значение как се случва всичко, трябва да изразите всичко, което е в сърцето ви, и да получите отговори.

Риби 19 февр. – 20 март

Съвет на деня за зодия Риби: придържайте се към възгледите си. Не позволявайте на никого да ви затваря устата, само вие решавате как да бъдете и какво да правите в живота си. Всичко, което ви засяга, трябва да става така, както си го представяте.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 25 ноември 2023 г

на горе