астрологичен съвет за 26 март 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 25 март 2023

Астрологичен съвет за 25 март 2023: Приемете се изцяло такива, каквито сте, включително с вашите ограничения, слабости и погрешни съждения. 

25 МАРТ – БЛАГОВЕЩЕНИЕ

26 МАРТ-Архангел Гавриил

Благоприятна седмица 27.03-2.04: УСПЕХ и КЪСМЕТ за 6 зодии

Дневен хороскоп за 25 март 2023

Любовен хороскоп за 25 март 2023

Астрологичен съвет за 25 март 2023

Астрологичен съвет за 25 март 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет за 25 март 2023

Вашата нужда да искате да станете най-добрата версия на себе си възможно най-бързо може да попречи на романтичната ви връзка. Звездите съветват Овните да спазват баланс във всичко. Няма нужда да се надпреварвате с времето.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 25 март 2023

Когато давате много от любовта си на хората около вас, съвсем естествено е да очаквате и да получите. Направете си услуга и артикулирайте нуждите си пред тях. Понякога трябва да кажете на другите за вашите желания, а не просто да ги изпълните.

Астрологичен съвет за 25 март 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 25 март 2023

Ако сте разочаровани и искате другите да ви виждат и чуват по същия начин, по който ги карате да се чувстват видени и чути. Направете си услуга и бъдете наясно с бариерите, които сте изградили около себе си. Понякога трябва да кажете на близките си как искате да се отнасят с вас.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 25 март 2023

Връщането към спокойно състояние на ума днес е най-идеалното време за вас. Вселената ви предлага шанс да замените историята на копнежа с радост. Имате две възможности: да продължите да се криете от всички и от себе си или да се отворите към света и да вдъхнете щастие.

Астрологичен съвет за 25 март 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 25 март 2023

Нека тези, които са ви скъпи, знаят, че заемат специално място в сърцето ви. Също така звездите се съветват да се разтоварят малко от рутинното ежедневие – организирайте топла вечер с любимите хора.

Астрологичен съвет за 25 март 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 25 март 2023

Желанията са склонни да се сбъдват неочаквано! Това е, което установихте с времето. Днес звездите ви съветват да спрете, да дишате и да благодарите за това, което някога е било далечна мечта. Вие сте точно там, където трябва да бъдете.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 25 март 2023

Бъдете готови да поемете някои рискове. Този ден ви дава възможност да се докажете като най-дръзката и ярка личност. Способността ви да поемате инициативата в този момент ще ви бъде полезна.

Астрологичен съвет за 25 март 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 25 март 2023

Енергията на нарастващата луна ще донесе със себе си лекарството на надеждата и изцелението за вас. Ако определен човек, който някога е напуснал живота ви, се появи отново, тогава приемете това като знак, че вероятно има причина за това.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 25 март 2023

Когато нещата вървят добре, тогава сте доволни от хода на живота. Но когато нещо се обърка, веднага започвате да виждате света в сиви тонове. Позволете си да изживеете с пълна отдаденост всички събития, дори и да не са много розови. Всякакви събития, дори отрицателни, са нашият житейски опит.

Астрологичен съвет за 25 март 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 25 март 2023

Позволете си да бъдете това, което сте. В същото време се научете да приемате хората около вас също такива, каквито са – с всички недостатъци. Това ще ви помогне да подобрите личния си живот. Научете се да приемате другите такива, каквито са.

Астрологичен съвет за 25 март 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 25 март 2023

Навлизате в период на стабилност и време на ангажираност. Време за събуждане до някой, който ви кара да се чувствате видени и чути. Също така звездите ви съветват да обърнете, днес не само на личния живот, но и на работните дела. Има задачи, които трябва да се свършат спешно.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 25 март 2023

Никой не е перфектен, дори вие, и това прави всеки от нас специален и уникален. Затова не се разстройвайте поради неуспехите. Всичко ще си дойде с времето. Сега можете да работите върху изясняването на допуснатите грешки.

Астрологичен съвет за 25 март 2023 6 стъпки за подготовка на градината за пролетта

Tagged , ,
на горе