астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 23 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: знаете ли какво блокира бъдещето ви? Бремето, което носите от миналото! Обърнете се към болката, която сте потиснали в себе си. Говорете с нея. Ами, ако това е тайната да започнете отначало?

Три причини да използвате рициново масло за блестяща коса сега: съвет от експерт

Астрологичен съвет за 23 юни 2023 Хак за деня – почистване на прах с пантофи

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: почувствайте го този хубав живот, обичайте го, обичайте себе си и всичко, което ви заобикаля. Трябва да разберете, че истинската нежност и привързаност е това, което толкова липсва на този свят. Слейте се с ритъма на Вселената и бъдете мили с хората около вас. Ще се убедите, че ще ви се случат хубави неща.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: за да получите достъп до информация, която ще ви помогне да изясните ситуацията и ще ви позволи да вземете важно решение, трябва да сте находчиви. Изследвайте почвата. Важно е да правите внимателни стъпки, за да не се спънете.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: човекът винаги търси нещо, което му дава усещане за сигурност в този несигурен свят. Но вие се освободете от бремето на вечното чакане. Позволете си да се носите свободно извън времето и пространството. Звездите обещават, че веднага щом се отървете от смущаващите мисли, ще се случи нещо необикновено и вълшебно. 

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: големите неща не стават за една нощ. Трябва да сте готови да докажете намеренията си и да защитите гледната си точка. Вие превъзхождате по много начини и това е суперсила, която ще ви отведе до финала по-рано, отколкото сте очаквали. Бъдете уверени в себе си, работете в синхрон с хората и изберете пътя на честността.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: временният период на „черно и бяло“ е към края си, сега спокойно можете да си поемете дълбоко въздух. Чувствате, че трябва да градите ново щастие върху изпепелено поле. Това е законът за баланса на природата. Вместо да оценявате дали ситуацията е добра или лоша, просто действайте. Все още можете да постигнете голям успех!   

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: като магьосник сте, търсач, който се учи на изкуството да строи мостове между света, в който живеем, и света, който съществува извън него. Трябва да следите за знаците от съдбата, но същото време не забравяйте да се грижите добре и за тялото си.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: падението винаги е последвано от възход, така че не позволявайте на дребните разочарования да ви потопят. Имате да извървите дълъг път, преди да сбъднете мечтата си. Но тя си заслужава, нали? Така че, затегнете коланите и поемете напред. Нещо ви подсказва, че се подготвяте за приключението на живота си.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: замисляли ли сте се, че нашите желания са не само свещени, но и много важни за баланса на всичко, което ни заобикаля? Не се отказвайте от това, което искате да направите. Уважавайте завинаги това, в което вярвате. Не се страхувайте да се разделите с ненужното. Отворете се към света и новите емоции.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: познавате ли чувството да срещнете някой, който е също толкова ексцентричен като вас и ви позволява да бъдете най-странната и прекрасна версия на себе си? Останете тук и сега, насладете се на благословиите, с които тази фаза от живота щедро ви дарява.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: независимо къде се намирате по пътя на живота, днес ще станете свидетели как някой ще ви изненада. Да, вие сте достойни за любов. Позволете си да получите това, което ви е дадено толкова безусловно. Очаквайте неочакваното.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: ако животът ви тласка към вашите предели, бъдете наясно с енергията, която генерирате. Доверието в света може да ви помогне да постигнете желаните резултати без умствени и емоционални сътресения. Уверете се, че не гледате на хората през призмата на разочарованието.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: днес е моментът да се доверите на интуицията си. Бъдете внимателни към всички съобщения, които вашето съзнание ви изпраща, дори и да ви се струват не съвсем рационални. Бъдете спокойни и сигурни, че всичко, което търсите, желаете и мечтаете, ще се сбъдне.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 23 юни 2023

на горе