астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 23 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии:  Най-добрият начин да научите нещо е да опитате, без да имате предварителни очаквания. Може да ви е много интересно да слушате нечии спомени от миналото, но засега се опитайте да се съсредоточите върху бъдещето.

Как да проверите състоянието на връзката си

infomax-logo-50-15-HW Какво е HAARP? Конспирация или наука ?

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Всичките ви най-смели мечти са на път да се сбъднат. Имате толкова много причини да благодарите на Вселената, обърнете внимание на факта, че тя е доста благосклонна към вас. Споделете с партньора си вашето виждане за съвместното ви бъдеще, той ще се радва да го чуе.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Отпуснете се. Това, което ви принадлежи, принадлежи само на вас и никой не може да ви го отнеме. Поемете дълбоко въздух и се отпуснете по течението. Вселената държи ръката ви и е готова да ви подкрепи във всичките ви начинания. Вече сте в зоната на безопасност. Но дръжте очите си отворени.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Ако ви се стори, че чакате някакъв знак, тогава ето го, Близнаци, има добри новини за вас! Настъпването на новия сезон носи със себе си вятъра на промяната. Скоро всички области от живота ви ще започнат активно да се движат, дори ако преди това е имало застой. Доверете се на Вселената.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Раци, отидохте твърде далеч, като се усъмнихте в себе си. Не позволявайте на другите да затъмняват вътрешната ви светлина и да оставят мненията на другите да влияят на вашето. Свалете мантията невидимка. Мотивирайте се с вдъхновяваща реч, от която се нуждаете, за да покажете, че сте най-ярката и смела версия на себе си.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Всичко в живота ни има цел. Болката също ни помага да открием нашите скрити дарби и да събудим мощна сила в себе си. Днес си струва да помислите как другите се отнасят с вас, Лъвове. Опитайте се да вдъхновите другите да се променят и да правят добро, споделяйте положителното с целия свят.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Не бързайте да запълвате вътрешната празнота с поредната постъпка. И още повече, не бързайте да се връщате към някой, който ясно ви е показал неуважението си. Вие заслужавате най-доброто, не се съмнявайте. Съсредоточете се върху това да обичате себе си и да намерите радост и красота наоколо.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Чудесно време да актуализирате нещо в живота си. Имате силата и потенциала да създадете пространство, което насърчава личното израстване и ви дава възможност да станете най-добрата версия на себе си.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Важно е да запомните, че растете, разцъфтявате и разкривате личния си потенциал. Заменете позицията си на жертва с позиция на победител. Вие сте създателите на своята реалност, Скорпион, и само вие можете да решите съдбата си.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Напоследък стъпвате смело, бъдете благодарни си за това, което съдбата ви дава, а също и за това, което не ви е дала. Вашето минало аз, ако е живяло в негодувание, то новата версия на вас е готова да се отвори отново към света. Предстои лек и светъл път.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Светът не е срещу вас, Козирози, най-вероятно просто сте измислили всичко за себе си. Ако нещо се разпадне и не работи, тогава изобщо не се нуждаете от него, приемете, че сте защитени от потенциална вреда. Умеете да мислите критично, преоткрийте тази способност в себе си.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Време е да позволите на света да ви види и чуе. Не се страхувайте да изразявате мнението си открито. Вие сте умни, мъдри и интересни за другите. Доверете се на вътрешния си глас. Имате реален потенциал да направите света около себе си по-добро място.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Ако искате да се отпуснете и да релаксирате, поглезете се днес, Риби. Оставете се по течението и се насладете на спокойствието на живота. Възстановяването на силата понякога е просто необходимо. Запишете се на масаж, отидете на спа, поглезете се.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 23 август 2023

на горе