астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 22 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Бъдете най-богатият човек на света, като живеете щастливо. Вие сте това, което консумирате, било то храна или информация. Да гледате страховете право в очите е по-добре, отколкото да бягате от тях цял живот.

Как да се погрижим за себе си?

infomax-logo-50-15-HW УНИАН: Чудото не стана! България въвежда ограничения за вноса на украинско зърно

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Може да възникнат трудности, но бързо ще ги преодолеете. Това е един от онези щастливи дни, когато можете да постигнете почти всичко, което искате. И не е нужно да работите сами: наоколо има много хора, които са готови да помогнат.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес е еднакво добър ден за делови преговори и лични срещи. Полезно е да поемате инициатива: мнозина са готови да я подкрепят. По-късно ще трябва да направите нещо много важно. Звездите ви съветват да не насрочвате важни срещи за вечерта.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Денят дава възможност да завършите започнатото по-рано. Но можете да предприемете и нещо ново: късметът ще ви съпътства и тук. Обърнете внимание какво правят околните – може да е полезно да последвате примера им.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Опитайте се да не казвате твърде много, да не споделяте тайните си и да не обсъждате тайните на други хора. Грижете се за репутацията си: колкото по-малко причини давате за слухове, толкова по-добре.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Денят се оказва необичайно напрегнат. Проблемите с комуникацията възникват по-често от обикновено. Обсъждането на въпроси, свързани с работа или бизнес, може да доведе до нежелано напрежение.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес ще има много неща и задачи, които изискват внимание, и има риск от грешки. Струва си да се вслушате в съветите: те често се оказват полезни. Дори ако сте свикнали винаги да разчитате само на себе си, днес не отхвърляйте помощта, която ви предлагат приятелите: тя няма да бъде излишна.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Денят е по-подходящ за почивка, отколкото за сложни и изморителни задачи. Може да се появят нови интересни идеи. Струва си да обмислите всичко добре, преди да обсъдите плановете си с някого. Вероятно ще чуете някаква критика и тя ще бъде полезна.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Ще ви бъде трудно да се концентрирате върху едно нещо. Дори когато правите нещо интересно, от време на време се разсейвате, така че рискувате да направите грешки. Не бива да водите дълги разговори, още по-малко да спорите за неща, които нямат особено значение за вас.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Малко вероятно е днес всичко да върви по план. Може да се окаже, че има нещо, което не сте съобразили и не сте предвидили. Понякога губите увереност и започвате да се съмнявате в успеха си. В такива моменти е да си спомните за огромния ви вътрешен потенциал.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Трябва да преодолеете много предизвикателства. Не е нужно да правите това сами, точно обратното: струва си да намерите съюзници, хора, с които споделяте общи интереси. Вечерта може да ви зарадва с добри новини, подаръци и парични постъпления.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Възможни са интересни предложения, но по-често те се отнасят не до близкото, а до далечното бъдеще. Опитайте се да не бързате нещата. Ако ги оставите да се развиват сами, ще видите много нови възможности.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Енергията, енергичността и ентусиазмът ще ви бъдат много полезни днес; без тях просто бихте отбелязали времето, губейки сила. Можете да говорите за важни неща със съмишленици.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 22 септември 2023

на горе