астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 22 ноември 2023 г.

Астрологичен съвет за 22 ноември 2023 г. за всички зодии: Някои въпроси ще се разрешат, други ще се появят през този ден, активността ще ви помогне да постигнете успех. Струва си да обърнете внимание на онези хора около вас, които ще се опитат да се намесят и да повлияят на живота ви.

Kак да променим живота си към по-добро

infomax-logo-50-15-HW Списание l’Europeo пуска брой, посветен на трудната история на Украйна и българо-украинските връзки

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Съвет на деня за зодия Овен: има ли неразбирателство? Когато водите диалог, вие знаете как да бъдете по-обективни и не се колебаете точно как да изразите своята гледна точка. Всичко ще бъде наред, ако приемете ситуацията спокойно.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Съвет на деня за зодия Телец: имате ли проблем в работата, който трябва бързо да разрешите? Помолете вашите колеги и ръководство за помощ и включете своя опит, знания и не се колебайте да представите идеите си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Съвет на деня за зодия Близнаци: имате ли твърде много отговорности и ви е трудно да ги изпълните? Опитайте се да разберете какво смятате за най-важно за себе си и направете списък. Иначе ще пропуснете или няма да свършите, ако не дадете приоритет.

Рак 22 юни – 22 юли

Съвет на деня за зодия Рак: този ден ще донесе предизвикателства за едни, но и възможности за други. Всичко зависи от енергията, която решите да изразходвате в този ден. Ако просто останете външен наблюдател, най-вероятно проблемите няма да бъдат избегнати.

Лъв 23 юли – 22 август

Съвет на деня за зодия Лъв: в професионалната сфера може да възникне двусмислена ситуация. Звездите препоръчват да избягвате да показвате емоции и да се отнасяте по-лично към някой от колегите си, ако не сте обмислили всички последствия от това. Разчитайте на разума.

Дева 23 август – 22 септем.

Съвет на деня за зодия Дева: скарали ли сте се с любимия човек, заради някакво разногласие? Ще бъде полезно да помислите добре какво искате от партньора си и какво иска той от вас.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Съвет на деня за зодия Везни: помислете за баланса в живота си. Дори да сте имали съмнения относно любовния си живот, време е да разберете. Може би сте отлагали важен разговор, няма повече време, трябва да поставите всичко на мястото му.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Съвет на деня за зодия Скорпион: може да получите предложение за нова работа. Анализирайте внимателно ситуацията и получете различни гледни точки. Смяната на дейност, напълно различна от това, което правите в момента, е рискован ход.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Съвет на деня за зодия Стрелец: харчили ли сте значителна сума пари напоследък? Направете почивка от пазаруването и започнете да спестявате за важно събитие. Сега не е най-доброто време за заеми, опитайте се да се справите без него.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Съвет на деня за зодия Козирог: неочаквано събитие може да промени плановете ви. Не давайте воля на емоциите си, обмисляйте всичко сериозно и обективно, възможно е всичко да е във ваша полза. Съсредоточете се обаче върху това, което трябва да направите.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Съвет на деня за зодия Водолей: помислете какъв прекрасен подарък можете да направите на любимия човек. Например, можете да спрете да го критикувате. Този вид промяна ще укрепи връзката ви и ще бъде оценена.

Риби 19 февр. – 20 март

Съвет на деня за зодия Риби: време е да направите нещо ново и да си намерите хоби. Бъдете смели. Например, опитайте да промените нещо, но не до крайности, така ще се почувствате по-добре.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 22 ноември 2023 г.

на горе