астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 21 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии:  Вие сте красива личност. Вие сте сила. Вие сте смелост. Вие сте мъдрост. Погледнете внимателно в огледалото, като си спомните, че всичко, което търсите, вече е във вас, включително силата на ума.

4 признака, че някой ви завижда и как да се справите

infomax-logo-50-15-HW На тази дата Симеон Велики разбива при Ахелой Източната Римска империя

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Ако внезапната мисъл, която неочаквано, но не случайно, нахлу в мислите ви, няма в момента смисъл за вас, тогава трябва да я напишете и споделите. Вие сте предназначени да вдъхновявате хората около себе си.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Готови ли сте за големи промени? Не се съмнявайте в уникалните ви способности, а продължете напред и печелете. Бъдете с вътрешното съзнание, че всяка ваша стъпка е точно на мястото си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Няма значение колко пъти се проваляте. Започни отначало. Започнете отново. Посветете се на създаването и прилагането на нови навици, които ще ви помогнат да останете на повърхността по време на предстоящите промени.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Ако не се вписвате в утъпканите и малки пътечки, създадени от тези, които са извървели този път преди вас, това е, защото не сте създадени да бъдете същите. Бъдете различни и себе си.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Ако се чувствате на кръстопът, позволете си да нарушите правилата на зоната на комфорта. Твърде много, твърде смело, твърде дръзко. Това е вашето мото за днес.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Всички велики учители са ни оставили сходни завети: обърнете се към себе си, открийте невидимото си вътрешно „Аз“ и любовта, която носите.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Ако имате важни хора на ваша страна, можете да ги помолите за съдействие, за да развиете амбициите си. Те ще дадат всичко от себе си, за да ви помогнат, така че мислете мащабно.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Може би нямате търпение да продължите някакъв проект, но планетите предупреждават, че има сериозно препятствие по пътя ви и няма да можете да продължите, докато не промените убежденията си.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Време да осъзнаете, че не винаги сте прави, а дори и да сте, тогава гневното състояние е безполезно. Преувеличените емоции не водят до нищо добро. Те само ви лишават от собственият ви мир.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Не се вкопчвайте в „как“ и „защо“! Не забравяйте, че не сте дошли тук, за да живеете обикновен живот! Вие сте дошли тук, за да нарисувате платното на живота си с най-ярките и смели цветове от вашата палитра.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Имате две възможности: да се заплетете в мрежата на какво-ако или да търсите светлината, която търсите. Имате силата да намерите решение, както и правото да изисквате да бъдете честни пред себе си.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Вие вече сте това, което искате да бъдете. Всичко, което трябва да направите, е да отворите очите си. Звездите ви напомнят, че светлината в края на тунела не е просто мираж. Изживейте денят, според копнежите на сърцето.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 21 август 2023

на горе