астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 20 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии. Не отделяйте външното от вътрешното, уверете се, че външното е хармонично продължение на вашето вътрешно състояние. Само така ще постигнете хармония със света и със себе си, ще реализирате напълно целта си.

Защо, когато отивате на почивка, трябва да поставите чаша с монета в камерата или фризера?

Астрологичен съвет за 20 юни 2023 Ето по какъв начин можете да внесете позитивност в дома си

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: денят обещава да бъде приятен и щедър на изненади и интересни събития. И също така вероятно добра комбинация от обстоятелства, която ще помогне на мнозина да разрешат нещо, което отдавна очакват. Особено полезно ще бъде общуването с хора със сходни интереси – това ще ви развесели и ще ви вдъхне увереност.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: целият ден ще зависи от вашето състояние и настроение. Следователно, колкото по-малко се притеснявате, толкова по-успешен ще бъде този ден. Ще имате възможност да се справите със затруднения. Поставете си най-амбициозните цели и вярвайте в себе си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: започвате да осъзнавате, че вашата цел е много повече, отколкото изглежда на пръв поглед. Радостта, която изпитвате дълбоко в себе си, е знак, че сте на прав път и напредвате с правилното темпо. Продължавайте по пътя към вашата мисия. 

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: важно е да помните, че всичко, което се връща при вас, е посято от вас по-рано. Ако искате да получите повече знания, яснота в живота си – помогнете на някой от вашето обкръжение със знания. И тогава необходимите знания ще дойдат при вас.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: днес магията на мисълта е на първо място, така че внимавайте за какво мислите – с мислите си на фини нива вие полагате основата за бъдещи събития в живота си. Избягвайте тъмните, негативни мисли.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: днес е важно да отделяте повече време за общуване с доверени хора, защото влиянието на хората върху нашето благосъстояние, светоглед и вътрешни желания е голямо. И, ако се чувствате зависими от мнението на другите, тогава като цяло е по-добре да останете сами със себе си.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: днес ще ви бъде даден допълнителен вътрешен енергиен потенциал, така че е препоръчително да прекарате този ден в активна дейност. Важно е да насочите дейността си в добра посока. Това, което не е актуално за вас, ще си отиде от само себе си, когато започнете да създавате нещо ново.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: ако не сте готови напълно да се откажете от дейността, която вършите сега, дори и да не ви прави щастливи, тогава просто посветете известно време на това, което ви вдъхновява и зарежда с енергия.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: днес е ден, който е добре да прекарате със семейството си, близо до любимите хора. Това е ден за семейно общуване. Анализирайте грешките си в отношенията, които сте направили в миналото, и можете да намерите начини да ги коригирате.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: време е да започнете да сеете семената на промяната. Няма значение, ако не можете да видите дестинацията си от мястото, където стоите. Единственото, което има значение, е да продължите въпреки така наречените препятствия по пътя си. Продължавай напред.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: колкото повече се фокусирате върху външността, толкова повече се отклонявате от вътрешното си ядро. Фокусирайте се върху себе си, слушайте вътрешния си глас и следвайте желанията си. Желанието постоянно да се харесва на някого няма да доведе до нищо добро.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: движението е живот. Нека това бъде вашето мото за днес. Съберете се, съберете сили и поемете да борите нови върхове. Ще ви бъде осигурена подкрепа от близки. Късметът ще ви съпътства през целия път.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 20 юни 2023

на горе