Астрологичен съвет за 2 април 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 2 април 2023

Астрологичен съвет за 2 април 2023: Да обичаш себе си е ключът към това да позволиш на живота да те обича. (Луиз Хей)

Китайски хороскоп за 2023 за всички зодии – какво е подготвил Заекът

„Фонтанът на късмета е отворен“: 6 зодии ще имат приказен късмет през новата седмица

Лунен календар за красота за април 2023 г.: благоприятни дни за подстригване, боядисване на коса, маникюр и козметични процедури

Дневен хороскоп за 2 април 2023

Любовен хороскоп за 2 април 2023

Астрологичен съвет за 2 април 2023

Астрологичен съвет за 2 април 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет за 2 април 2023

Вие сте автор на този красив и прекрасен филм, който наричате свой живот! Поемете юздите и насочете колесницата си в посоката на мечтите ви. Не забравяйте, че не сте дошли на този свят, за да се поддадете на страховете си. Вие сте дошли да посеете семената на промяната в колективното съзнание и да станете най-добрата версия на себе си!

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 2 април 2023

Струва си да си спомните за собствените си способности. Да, способността да правите чудеса ви е дадена от раждането. Просто сте забравили за собствената си сила заради суетенето и постоянните критики. За да възвърнете суперсилата си, намерете опора. Работете върху вярата в себе си и много скоро животът ще блести с ярки цветове.

Астрологичен съвет за 2 април 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 2 април 2023

Който е казал, че флиртът е полезен за здравето, ще бъде прав. Само не забравяйте, че участниците във флирта не винаги се интересуват от отношения помежду си. Имайте това предвид днес и през останалата част от седмицата, Близнаци.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 2 април 2023

Не е нужно да играете по правилата, създадени от някой друг и за някой друг. И разбира се, не трябва да позволявате на другите да решават какво е правилно за вас. Пазете се обаче от чувства си. С една дума, пазете сърцето си – както от безсмислени забрани, така и от проблемни приключения.

Астрологичен съвет за 2 април 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 2 април 2023

Време е да влезете в светлината на прожекторите! Това е вашият момент на слава; време, когато можете да се изкачите на върха и да блеснете. Това е точно моментът, към който вървяхте толкова дълго. Не си правете илюзията, че сами трябва да разрешавате възникнала ситуация.

Астрологичен съвет за 2 април 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 2 април 2023

Алгоритмите на Вселената са перфектни и винаги работят с точност. Така че, ако чувствате, че нещо се изплъзва между пръстите ви, може би така трябва да бъде. Приемете всичко и не се съпротивлявайте на нищо. Позволете си да станете едно с ритъма на живота и неговия поток.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 2 април 2023

Звездите ви казват, че хубавите неща ви предстоят. На първо място, това се отнася до романтичния фронт. За да ги сближите, трябва да се откажете от страховете си – те само пречат и възпират всичко добро. По-добре се доверете на Вселената и се опитайте да видите нейните знаци.

Астрологичен съвет за 2 април 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 2 април 2023

Всичко, което се случва, е част от план, който ще ви отведе на следващото ниво и ще ви помогне да станете най-добрата версия на себе си. Сега основният въпрос е: как можете да превърнете слабостите си в силни страни? Само вяра в себе си и неминуем успех!

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 2 април 2023

Не се притеснявайте твърде много колко сте изпреварили времето си. Основното нещо е да се наслаждавате. Що се отнася до романтичните връзки, не се страхувайте да натиснете бутона за актуализация.

Астрологичен съвет за 2 април 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 2 април 2023

Тази седмица ще откриете онзи баланс между работа и личен живот, за който всички говорят през цялото време. Грижете се за себе си, хранете се правилно и се опитвайте да отделяте време на спокойствие всеки ден. Практикувайте непривързаност в междуличностните отношения. Ако някой не може да бъде до вас, това не е ваш проблем.

Астрологичен съвет за 2 април 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 2 април 2023

Прибързаността през този период няма да ви се отрази добре. По-добре се фокусирайте върху стабилността. Бавните и обмислени стъпки гарантират вашия успех и растеж. Що се отнася до сърдечните въпроси, звездите показват определен човек, който ще ви подкрепи в най-свирепите бури.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 2 април 2023

Ако човек няма какво да ви даде, няма смисъл да искате или настоявате. Изплачете разочарованието си: това, което не е ваше, няма да остане в живота ви. Време е да се научите да цените реципрочната искреност, а не да тънете в мечти и надежди. Овладейте умението за смирение и благодарност.

infomax-logo-50-15-HW Старобългарски кирилски надпис от времето на цар Симеон Велики е открит в крепостта “Балък дере”

infomax-logo-50-15-HW Честит 20-ти рожден ден, “Господари”!

Tagged , ,
на горе