астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 18 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии. Чудесен ден да решите какво не сте се осмелили да направите, какво не сте правили преди и да започнете нещо ново в живота си. Този ден ви позволява да отворите първата страница на нова книга, нов том от живота си.

Месечен хороскоп юли 2023 общ за всички зодии

infomax-logo-50-15-HW След обилните валежи! Поройните дъждове затвориха за движение главен път Е-79

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: как ще започнете новия си том? Всичко зависи от вас! Доверете се на потока на Вселената и започнете, от там, от където го чувствате със сърцето си. Но не трябва да изтривате и забравяте миналото, каквото и да е то – това е преживяване, което ви прави по-силен, по-мъдър човек. Направете си изводите и продължете напред.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: днес е важно да осъзнаете, че вече сте направили много в живота, така че вашият опит и мъдрост ще ви помогнат сега да не повтаряте грешките от миналото. Ако анализирате какво ви пречи да продължите напред, лесно ще откриете причините и ще можете да се справите с тях.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: днес силата на словото е много мощна, затова избягвайте лошите разговори, оплакванията от живота, от проблемите. Дори и да са, по-добре е да не го изричате на глас. Благоприятни са всички действия, които не нарушават законите на Вселената.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: може да сте малко „бурни“, така че следете емоционалния си баланс. Опитайте се да не натоварвате себе си и другите, не е нужно да усложнявате живота си с ненужен натиск. Бъдете искрени, отхвърлете съмненията и се доверете на Вселената във вас. Доверете се на вътрешните усещания и на прозрението.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: бъдете вдъхновени, вдъхновете и другите! Този ден е толкова лесен за общуване, че можете да се насладите на общуването дори с напълно непознати. В работата можете да се върнете към онези проекти, които вече сте се опитали да реализирате, но резултатът не е бил този, който искате. Време е да опитате отново.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: правете това, което ви изпълва с лекота – творчество, любимо хоби, разходка сред природата… Днес са възможни различни изненади, непланирани срещи. Поглезете се с нещо хубаво. Благоприятно е мъжете да правят изненади в този ден за жени, които са им близки: майка, баба, дъщеря, любима.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: ще бъде полезно, ако обърнете внимание на мисленето за бъдещето си. Желателно е само в този случай човек да даде реална оценка на шансовете си, да не изпада нито в илюзии, нито в прекомерна критика.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: ако някой близо до вас има нужда от помощ, опитайте се да не го подминавате, а да спрете и да помогнете. За да бъде енергията на изобилието в изобилие в живота ви, важно е да я споделяте.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: днес трябва да помислите как можете да облагодетелствате себе си и другите хора – това може да е вашата цел. Ако не се чувствате щастливи или удовлетворени от живота, това е един от индикаторите, че правите нещо нередно.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: ако изчистите мислите си от илюзиите, тогава днес можете да видите толкова много. Ако имате смелостта да се изправите лице в лице с истината, тогава тя не само ще ви се отвори напълно, но и ще ви покаже пътищата на посоката на движение.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: научете се да бъдете оптимисти и да споделяте радостта. Днес ще има много енергия и можете или да я споделите с други хора доброволно, или тя ще намери изход в негативни емоции – тревожност и безпокойство.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: ако нищо не се получава от комуникацията – насочете енергията си в творчеството. Нещо, създадено от собствените ви ръце, ще има специално енергийно въздействие. Следователно дори обикновена картина може да се превърне в огромна сила за вас.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 18 юни 2023

на горе