Астрологичен съвет за 21 май 2023

Астрологичен съвет за 18 май 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Можете да лекувате със словото, така че внимавайте какви думи изричате. Нека думите, които казвате днес, лекуват, а не нараняват. “Почувствайте” гласа на сърцето си и ще откриете своя уникален, вдъхновяващ път в живота!

infomax-logo-50-15-HW Къде ли е изгубеният голям тракийски град?

Защо, когато отивате на почивка, трябва да поставите чаша с монета в камерата или фризера?

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Процесът на промяна трябва да започне в самите вас – започнете от себе си! И тогава, постепенно, този процес ще се отрази и на вашето обкръжение. Бъдете реалисти в анализите и преценките си, старайте се да погледнете на всичко от повече от една страна.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Ако днес намерите изгубено нещо, което сте търсили и не сте могли да намерите, или ако внезапно дойде важна информация, която сте чакали дълго време, това е специален знак, че сега сте на прав път.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес работата с информация ще бъде особено ефективна – през този ден информационните потоци са значително засилени. Ако трябва да напишете текст или да научите нещо, направете го днес, човешкият ум е настроен да приема всяка информация.

Рак 22 юни – 22 юли

Дори да прегледате това, което вече сте слушали, гледали, чели преди – днес ще го видите по нов начин, ще чуете това, което не сте чували за първи път. За да работят тези канали по-ефективно, трябва да изчистите мислите си от всякаква негативност: съмнения, негодувание, самообвинения.

Лъв 23 юли – 22 август

Днес е категорично невъзможно да „превъртате“ в мислите си негативни ситуации както от миналото, така и от настоящето – те могат да се повтарят в подобрен вариант. Всички положителни мисли, мантри, утвърждения имат особена сила, особено ако идват от сърцето.

Дева 23 август – 22 септем.

В деловата сфера благоприятно време за изпълнение на планирани дела, решаване на трудни въпроси и проблеми. Но трябва внимателно да обмислите действията си. Нещата, които изискват много активност, ще се дават лесно.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Опитайте се да намерите вътрешен мир и помогнете на другите да направят същото. Опитайте се да следвате зова на Душата и вътрешните си усещания, но не се поддавайте на изкушения, за които по-късно може да съжалявате.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Щедро дарявайте с топлина, грижа и внимание любимите си хора. Създайте атмосфера на комфорт, забавление и хармония около вас, у дома и на работното място.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Добър и обещаващ ден за всякакви проекти – независимо дали става въпрос за представяне на работата ви или за преговори. Бъдете упорити и много упорити, не се отказвайте, дори и да не се получи от първия път – това е единственият начин да постигнете успех.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Развивайте не само мисълта, но и интуицията, усещането за енергии. Прекомерното включване на логически мисли може да попречи на интуитивния процес, особено при жените. Доверете се на собствения си опит и се опитайте да вземете всяко решение само въз основа на надеждна информация и знания.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Не се поддавайте на вътрешни страхове и паника, приспособявайки се към мнението на другите. Позволете си да имате своето мнение и гледна точка и не се страхувайте да ги изразите.

Риби 19 февр. – 20 март

Не губете време в търсене на негативен контекст в думите на събеседниците. Най-вероятно няма да е там, но егото ви може да ви каже, че е. Ако чувствате, че започвате да се напрягате от разговора, просто сменете темата или оставете това за друг ден.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 18 май 2023

на горе