астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 15 ноември 2023 г.

Астрологичен съвет за 15 ноември 2023 г. за всички зодии: По-сериозното разглеждане на шансовете и възможностите ще доведе до тяхното реализиране. Подробностите и малките неща съставляват пълната картина и пренебрегването им няма да ви позволи да реализирате плановете си през този ден.

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 15.11.2023 според зодията

infomax-logo-50-15-HW Архимандрит Никанор: Не умеем да ценим духовните наставници, които Бог ни дава

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Съвет на деня за зодия Овен: близък приятел, някой от роднините ще дойде при вас с решение, което ще се окаже най-доброто от всички възможни, и ще ви помогне да излезете от положение. Слушайте го, но не забравяйте за интуицията си.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Съвет на деня за зодия Телец: ще имате много добри, информативни и ползотворни дискусии с близки и ще се радвате, че можете спокойно да се съгласите. Повдигайте теми, които ви вълнуват, докажете всичко с факти.

Близнаци 21 май – 21 юни

Съвет на деня за зодия Близнаци: слушайте вътрешния си глас и го следвайте. Време е да оставите сърцето си и да не го държите заключено. Отворете се за нови неща в живота си, но не изпадайте в крайности, точно както прекомерната екстравагантност не е добре дошла.

Рак 22 юни – 22 юли

Съвет на деня за зодия Рак: трябва да направите важни избори в живота си, в противен случай ще загубите от поглед много важни детайли. Този ден може да определи близкото ви бъдеще, вашите взаимоотношения, дори бъдещата ви професионална сфера.

Лъв 23 юли – 22 август

Съвет на деня за зодия Лъв: опитайте се да не общувате с песимисти в този ден, наистина нямате нужда от отрицателни емоции и отрицателна енергия. Вие сте пълни със сила и затова действайте по начин, който ще бъде от полза за вас, който ще бъде от полза за вашите близки.

Дева 23 август – 22 септем.

Съвет на деня за зодия Дева: някой внезапно може да попречи на вашите сметки и планове. Вероятно е време да премахнете лошото от живота си. Отдалечете се от всички, които имат егоистични цели и планове. В този ден много ясно ще различите тези хора.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Съвет на деня за Везни: може би в този ден ще разберете каква е истинската ви мисия на този свят. Може да имате много разкрития. Просто следвайте интуицията и инстинктите си, сега те са на максимално ниво.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Съвет на деня за зодия Скорпион: усмихнете се и се насладете на този фантастичен ден. На този ден можете да сбъднете най-съкровената си мечта, просто се доверете на себе си и следвайте целта си. Подкрепата на звездите е с вас.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Съвет на деня за зодия Стрелец: някои решения през този ден трябва да вземете сами, колкото и трудни да са те. Имате нужда от рестартиране, преоценка на някои моменти от живота. Помислете внимателно, преди да предприемете важна стъпка.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Съвет на деня за зодия Козирог: имате нужда от истински приятел, а не просто от временни познати със скрити интереси и егоистични цели. Това е подходящият ден да направите ревизия на списъка си с приятели и да намерите достойните, които са близо до вас.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Съвет на деня за зодия Водолей: ако не можете да изпълните определени задачи, не бива да се насилвате. Всичко, което се прави насила през този ден, ще ви донесе разочарование. Освен това, няма смисъл да започвате нещо ново, което изисква сериозни средства.

Риби 19 февр. – 20 март

Съвет на деня за зодия Риби: всичко се случва с определена цел. Ще откриете много неща, които ще се случат по един или друг начин, рано или късно. Имайте търпение и само хубавите неща ще ви дойдат в точното време.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 15 ноември 2023 г.

на горе