астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 13 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 13 октомври 2023 г. за всички зодии: Днес звездите ви съветват да правите това, което ви носи радост, да се забавлявате и да се наслаждавате на всеки момент.

10 причини защо детето ви трябва да има домашен любимец

infomax-logo-50-15-HW Игри на волята! Въздушната акробатка Виктория Пенелова крие тайнствен мъж

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Спрете да таите всичко в себе си. Ако нещо ви притеснява, говорете директно, ако се съмнявате в даден човек, обсъдете с него проблема, който ви тревожи. Ако продължавате мълчаливо да се възмущавате, нищо добро няма да излезе от това.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Големите неща не стават за една нощ. Трябва да сте готови да докажете намеренията си и да защитите гледната си точка. Вие превъзхождате по много начини и това е суперсила, която ще ви отведе до финала по-рано, отколкото сте очаквали.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Имате да извървите дълъг път, преди да сбъднете мечтата си. Но тя си заслужава, нали? Така че, затегнете коланите и поемете напред. Нещо ви подсказва, че се подготвяте за приключението на живота си.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Почувствайте го този хубав живот, обичайте го, обичайте себе си и всичко, което ви заобикаля. Трябва да разберете, че истинската нежност и доброта е това, което толкова липсва на този свят. Слейте се с ритъма на Вселената и бъдете мили с хората около вас. Ще се убедите, че ще ви се случат хубави неща.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Вашите мечти се променят, докато растете и се развивате. Това, което преди ви е изглеждало желано и непостижимо, сега изглежда безполезно и незначително. Това е добре. Вие се развивате и с това плановете ви придобиват ново измерение.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес не е ваше задължение да правите всичко така, че всичко да е удобно за всички. Не е ваша отговорност да се уверите, че ще направите добро впечатление на всички. Вашето задължение е да бъдете себе си, да покажете на света истинското си лице.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Много врати ще се отворят пред вас в близко бъдеще. Може да ви очаква приятна изненада, добра новина или дори шеметен успех, особено в професионалната сфера. Всичко зависи само от вашето самообладание, от вашето внимание към хора, събития, тенденции.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Има приятели, които идват при вас в трудни моменти, и има приятели, които ви подкрепят само в добри моменти. Но вече знаете кои са истинските приятели и кои минаващите. Тогава защо се натоварвате с подобни връзки?

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Вашият вътрешен глас е основният авторитет на този ден. Никой друг няма да даде необходимия съвет, никой няма да предложи правилното решение. Вселената ви е наградила, чувствителни Стрелци, с уникален подарък, но по някаква причина не го използвате!

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Ако някой не може да спази обещанията, които ви дава, това означава само едно: време е да свалите розовите си очила. Трябва да погледнете на ситуацията такава, каквато е, а не такава, каквато искате да бъде.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Кой каза, че не сте достойни за това, което искате да имате? И кой ви каза, че не можете да изпълните всичко, което сте планирали? Време е да оставите настрана чуждите съмнения и да съберете смелост да повярвате в силите и възможностите си.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Ако нещо не се получи нито първия, нито втория, нито петдесетия път, значи трябва да е така. Просто обстоятелствата трябва да са ви научили на някакъв урок, нищо повече. Превърнете горчивината в сладък нектар, докато продължите напред и напред.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 13 октомври 2023 г.

на горе