астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 10 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Портите на промяната се разтварят пред вас. Но не бива да се страхувате от този процес на трансформация. Винаги можете да разчитате на членовете на семейството, верен приятел, те ще бъдат там, за да ви подадат ръка.

Чудодейно средство за вашата красота – вижте кое е то

Астрологичен съвет за 10 септември 2023 5 грешки на интериорните дизайнери през последните години

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Не винаги е необходимо да разполагате с всички факти, понякога е по-правилно да следвате зова на сърцето си. Имате чудесно развита интуиция и именно тя ще ви помогне да отворите вратите към нови възможности. Вярвайте в себе си.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес трябва да споделите от какво точно сте уморени и с какво трябва да се сбогувате и на какво, напротив, трябва да кажете „да“. В момента за вас се отваря път за промяна. Не се отказвайте от нови възможности, те само ще направят света ви по-добър.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Ако намеренията ви към другите са чисти, тогава животът ще ви поднесе много изненади. Уважавайки себе си, ще покажете и на другите, че това е единственият начин да се отнасят към вас.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес е наистина вълшебен ден. Каквото и решение да вземете, вселената ще ви възнагради. Ако смятате, че интересите ви са застрашени от нещо, помолете приятелите и семейството си за помощ. Действайте със свеж ум, за да не допускате излишни грешки.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Способността ви да мислите самостоятелно и да вземате правилни решения винаги е привличала хората към вас. Способността да отстояваш убежденията си е огромен дар. Продължавайте да гледате на нещата така, както сте сега, и успехът винаги ще върви ръка за ръка с вас.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Проблясъци на вдъхновение и неочаквани идеи напълно ще завладеят умът ви. Обърнете специално внимание на това, което ви подсказва вашето подсъзнание и тогава ще постигнете хармония със себе си.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Понякога трябва да поемете отговорност пред обществото не само за себе си, но и за другите. Добрият лидер е този, който позволява на всички останали да разберат колко са специални за социалната група. Потопете се в усещане за хармония.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Ако наистина искате нещо със сърцето си, то Вселената ще ви помогне за неговото реализиране. Картината, която „виждате“ в ума си, в крайна сметка ще се превърне във ваша реалност. Бъдете най-великият художник!

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Настанете се в удобна позиция, затворете очи, дишайте дълбоко и премерено, за да се отпуснете и да прогоните страничните мисли. Фокусирайте се върху областта на сърцето и се свържете с вашия Божествен център.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Обичайте, защото най-голямото щастие в животът е увереността, да се чувствате обичани и обичащи.  Не губете кураж, ако не се получава така, както сте очаквали. Божиите планове винаги са най-добри!

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Бъдете творци на собствения ви живот. Животът е пътуване, а идеята ваш пътеводител. Радвайте се на чуждите успехи. Само човек, който се радва на чуждото щастие, е истински щастлив.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Дарявайки любов, грижа и не изисквайки нищо в замяна, вие ще привлечете в живота си онези хора, които ще го оценят и ще споделят енергията си с вас. Допуснете нови хора в живота си.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 10 септември 2023

на горе