астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 1 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Днес обещайте на себе си, че ще бъдете толкова силни, че нищо да не успее да наруши душевния ви мир. Да погледнете на всичко от добрата му страна и да превърнете оптимизма си в действие. Радвайте се на успехите на другите, както на вашите.

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: В красивата Пирин, без магазини, телевизор, ще ви разкажа как минават дните ми

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Запомнете, че когато чувствате недоволство, гняв или друга негативна емоция, те се завръщат обратно към вас. Но, когато изпитвате любов, благодарност, доброта, това привлича към вас любов и доброта. Каквото чувствате към другите – всъщност, това привличате към себе си.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Нашата най-голяма сила е любовта. Всеки от нас я носи в себе си. Колко любов дарявате на околните всеки ден? Любов е и да оцениш, да похвалиш, да благодариш, да изричаш добри слова към другите. Колкото повече давате, толкова повече ще получавате.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Важно е да запомните, че вашите мисли и чувства творят заедно чрез закона за привличането и не можете да ги разделите. Освен това, помнете, че именно чувствата ви обединяват цялостната честота, на която се намирате и ви насърчават какво точно творите в дадения момент. Направете така, че да се чувствате добре.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Никоя външна сила не може да повлияе на живота ви, ако вие не я захраните с неограничената сила на мислите ви. Ето защо, най-голямата сила е вътре във вас. Използвайте тази мощ и знайте, че няма по-силно нещо на този свят.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: За да промените вашата околна среда, е необходимо само да промените начина си на мислене и емоциите, които изпитвате. А законът за привличането ще отрази вашата вътрешна промяна във вашия външен свят.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Оскар Уайлд: „Целта на живота е развитието на личността. Да осъществим напълно своята природа – за това сме дошли на този свят.“ Помислете за всичко онова, което природата ви дава всеки ден, за да можете да живеете. А в замяна не иска нищо, освен да й отвръщаме с грижа и любов.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Ако искате да получите нечие одобрение и подкрепа, то самите вие също трябва да изразявате своето одобрение към околните. Ако намирате грешки у другите, те ще намират у вас. И обратното, ако започнете да ги цените и подкрепяте и те ще ви отвърнат със същото.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Бъдете като слънчев лъч за всички, които срещнете по пътя си. Направете така, че денят им да стане по-светъл, по-цветен, по-добър и по-спокоен, само защото са ви срещнали. Нека пътят ви е осеян с добри намерения.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: На всеки един от нас ни е дадена свободата да избираме това, което искаме. Сега силата е във вашите ръце и вие сте тези, които сами избирате как и в какво да концентрирате тази енергия. Имате право да изберете да бъдете щастливи още днес или да отлагате за утре и т.н.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Планетата и човечеството се нуждаят от вас, също толкова, колкото и от всички останали живи същества. Ето защо, времето не е пречка, за да правим всеки ден, поне по едно добро дело.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Изберете и бъдете нечие вдъхновение. Бъдете животворната глътка въздух за някой, който изживява труден момент, като не позволите тъгата да окове сърцето му. Бъдете за някой онази сила, която ще го издигне до светлината на радостта. Съхранете вашите добри чувства, а радостта ви ще струи със сияйна светлина.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес отделете време, вземете бял лист и химикал. Започнете да пишете за какво сте благодарни в живота си. Пишете, не спирайте, докато не започнат да ви потичат сълзи от очите, но не от умора, а силните емоции, които ще излязат от сърцето ви на повърхността. Ако почувствате лекота, следвайте тази практика.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 1 август 2023

на горе