Как да привлечем мъж: Тайни, с които ще станете неустоими за силния пол

Как да привлечем мъж
Любов и партньорство

Как да привлечем мъж: Тайни, с които ще станете неустоими за силния пол

Красотата е много субективно понятие. Както казва Оскар Уайлд, тя е в очите на този, който я вижда. И все пак, някои жени се възприемат като много привлекателни! Какво притежават те? Прекрасна фигура и черти на лицето? Не. Съвсем за друго става въпрос. Докато физическата красота е въпрос на гени, другите качества, с които неустоимо можем да привлечем мъжете, сме напълно в състояние да култивираме и сами.

Но преди това трябва да си помислете добре към кого ще насочите усилията си? Кои конкретни представители на силната половина искате да привлечете?

И също така да си отговорим на въпроса, какво очакваме от бъдещата си връзка с мъжа?

Ако имате нужда просто от лек флирт, поведението ви трябва да е едно, ако сте се устремили към дългосрочна връзка, тогава трябва да се държите по съвсем различен начин. Ето и съветите на психолозите.

Индивидуалност

Ако се опитвате да имитирате своите идоли, то значи се опитвате да се откроите от тълпата. Но ако целта ви е да привлечете мъж в живота си, трябва по някакъв начин да координирате трансформацията си с неговите възгледи за живота и личността му въобще. Помислете върху това и ще намерите правилния начин да покажете от една страна своята индивидуалност, а от друга – да го впечатлите и очаровате напълно!

Грижа за външния вид

Не забравяйте да добавите процедури, които ще ви помогнат да поддържате здрав и красив външен вид. Ако нямате време да си направите маникюр и педикюр, да подстрижете косата си, да оформите веждите си, това не е добре. Следва да правите нещо за себе си всеки ден, така резултатът няма да закъснее: съвсем скоро ще се превърнете в добре поддържана, очарователна жена, която всеки мъж би желал да има до себе си.

Доверие

Не бъркайте доверието със самочувствието. Не само трябва да се убеждавате, че сте най-очарователната и привлекателна, но и наистина да вярвате на това твърдение. Потърсете възможност да разнообразите живота си с наистина полезни неща, а не се поддавайте на празни забавления.

Научете се не просто да мечтаете, а да правите това, което ще ви отведе на прав път – да дадете възможност на Съдбата да ви отведе по най-доброто за вас.

Възхищавате ли се на тези, които практикуват бънджи скокове? Намерете клуб за екстремни спортове и пробвайте. Наистина ли искате да си намерите интересна работа? Не чакайте, а търсете активно. След като научите нещо ново, вие не само ще придобиете впечатления, но и ще нови умения и знания. Това означава, че ще имате за какво да говорите с човека, който харесвате.

Женственост

Култивирайте грация, плавност на движенията, мекота на погледа. Съветът на психолозите е следният: когато погледнете мъжа, не го предизвиквайте, а покажете, че го харесвате и сте готови за диалог.  Не се смейте грубо, не ругайте.

Най-важното в една връзка е винаги да се отнасяте с уважение към партньора. Целите се постигат най-лесно с ласки и мили думи.

Tagged , , , , , ,
на горе