Яна Маринова неузнаваема за нов филм

Яна Маринова неузнаваема за нов филм
Лайфстайл

Яна Маринова неузнаваема за нов филм

Актрисата Яна Маринова е с напълно нова визия. Тя сподели своя снимка в профила си в Instagram от проби за филм. А в новата лента Маринова отново се събира с Луиза Григорова.

„Колко е хубаво на проби за филм! Експериментират с външния ти вид, виждаш се в ново амплоа, написа в Instagram Маринова. – Започваш малко по малко да се променяш дори и в ежедневието си. В начина, по който говориш, в изразяването на емоциите си. Следиш жестовете си, мимиките, които по навик правиш. И започваш да отсяваш всичко, което не е за новия ти персонаж. Търсиш нови черти на характера си. Зависимости с миналото си… Очарователен гъдел е киното…”

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Яна Маринова (@yanamarinovaofficial)


Сценарист на филма е именно Яна Маринова. Подробностите за сюжета на новия филм се пазят в тайна. Знае се само, че Яна ще се превъплати в майка на Луиза и че ще бъде филм, посветен на жените. Също така Яна се е вдъхновила за сценария от своя лична тайна.

Проектът е готвен отдавна, но пандемията от коронавирус го забавил. Екипът се съобразил и с раждането и възстановяването на Луиза Григорова. През септември тя роди първородното си дете – момченцето Бран. Режисьор на заглавието пък и този път ще бъде таткото на бебето – Мартин Макариев, а оператор е Андрей Андреев.

Популярните красавици Яна и Луиза играха заедно в „Привличане” и „Диви и щастливи“, както и в сериала „Стъклен дом“, където актрисите бяха именно екранни майка и дъщеря.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Яна Маринова (@yanamarinovaofficial)

В началото на новата 2021-а беше премиерата на последния филм с участието на красивата Яна Маринова – немско-българската продукция “Кръвта на пеликана”. Българските актьори в лентата са Маринова и Димитър Баненкин. Филмът е заснет на българска територия – на конната база “Спарата” близо до Вакарел. Историята на филма разказва за българче, осиновено от германка. В ролята на майката Вибке влиза немската актриса Нина Хос, която е носител на наградата “Сребърна мечка” от фестивала в Берлин.

Tagged , ,
на горе