4 зодии, които са царе на флирта с текстови съобщения
Астрология Любов и партньорство

4 зодии, които са царе на флирта с текстови съобщения

В последните няколко години прелъстяването чрез текстови съобщения стана все по-популярно. Много хора предпочитат комуникацията чрез различни приложени за чат, вместо традиционното обаждане по телефона. Младото поколение до такава степен обикна този тип комуникация, че вече дори за важни неща избира да праща текстови съобщения. За някои това е по-лесно, за други просто чатовете изместиха обикновените позвънявания.

В отношенията между мъжете и жените това също е често срещано. В миналото влюбените са си разменяли писма и с дни са чакали отговор от любимия човек, а сега това може да стане за секунди. Емотиконите и различните начини на изразяване могат да направят един чат много по-вълнуващ от това да се чуете по телефона.

Изпращането на текстови съобщения е фантастичен начин за запознаване с нови хора. То може да ви помогне да определите дали между двама ви има химия. За да се привържете към някого обаче, трябва да владеете изкуството на онлайн флиртуването. Така че само чрез ясни и забавни текстови съобщения можете да разберете същността на това, което вашата половинка иска да ви каже. В края на краищата, чрез текстовите разговори не можете да видите езика на тялото или изражението на лицето.

infomax-logo-50-15-HW Адриана Лима стана глобален посланик на ФИФА

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

За щастие някои зодиакални знаци са просто невероятни в ухажването на хората чрез текстови съобщения. Ето и кои са те:

Овен

овен - текстови съобщения

Те са хитри хора, които виждат ключа към започването на разговор с хората в бързото изпращане на текстови съобщения. Вместо да чакат няколко дни, след като получат нечий номер и да се колебаят, те пишат още на момента, без да губят излишно време. Обикновено те са хумористични и енергични в думите си, което им помага да спечелят някого чрез съобщения.

Тези хора умеят да направят комплименти в точните моменти и с няколко написани думи да накарат човека от другата страна на телефона да не спира да се усмихва. Хората от зодия Овен са способни да накарат някой да се влюби в тях, дори без да са се видели на живо, а само чрез писане на различни текстови съобщения.

Водолей

водолей - текстови съобщения

За да спечели някого чрез текстови съобщения, Водолеят ще се опита да поласкае егото му. Този знак казва, че другият е оказал благотворно влияние върху него и не спира да мисли за това. Обикновено Водолеите се въздържат от това да прекаляват с текстови съобщения, тъй като искат да бъдат желаната личност, а не преследвачът.

Друг трик, който този хитър звезден знак опитва, е игриво да изключи себе си от групата за запознанства на човека, когото харесва, за да не изглежда отчаян. По този начин още повече засилват желанието за комуникация от другата страна.

Скорпион

скорпион - текстови съобщения

Този воден знак разбира, че любопитството е в основата на привличането. Следователно, ако някой е привлечен от вас, той ще се поинтересува от това как върви животът ви. Скорпионите използват това знание, за да гарантират, че потенциалните им партньори са любопитни за тяхната личност и за това, което ги движи.

Точно затова Скорпионът може да накара хората да се усмихнат и да се развеселят, когато получат съобщението им. Това ги прави желан човек за чат, а от там да започне и по-сериозното опознаване.

Лъв

лъв - текстови съобщения

Лъвовете са отличници в това да разсмиват обектите на ухажване, като ги забавляват със странни, нелогични идеи. Те не се притесняват да се правят на глупаци, тъй като вярват в самоиронията.

Обикновено хората виждат в това добра индикация, че Лъвът ги харесва и им вярва, че няма да ги съди, ако се отворят и разкрият интимна информация за живота си. Определено можем да кажем, че хората от тази зодия са добри в комуникацията с текстови съобщения.

Най-важният съвет, който тези знаци разбират, е, че независимо дали изпращате съобщения на човек, с когото току-що сте се запознали, или на друг, когото познавате от известно време, задължително трябва да се забавлявате. В края на краищата най-добрата човешка връзка се осъществява, когато не се страхувате да бъдете уязвими.

Вижте още:

4 зодии, които трудно изразяват нуждите си във връзката

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

4 зодии, които ценят задълбочените разговори във връзката

4 зодии, които искат да излизат с приключенски настроен партньор

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

4 зодии, които обичат да правят услуги на своята половинка

4 зодии, които преживяват раздялата, като излизат с друг

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе