хороскоп за октомври 2022 телец
Астрология

Хороскоп за октомври 2022 ТЕЛЕЦ

Хороскоп за октомври 2022 зодия Телец: Трябва да вземете предвид, че не трябва да преследвате стремглаво илюзорното щастие. Ако се дистанцирате от приключенията, гордостта и личните интереси, можете да постигнете добри резултати в работата и любовта. Строго погледнато, Телците няма да имат време да мислят за подобни неща, тъй като буквално от първите дни на месеца ще трябва постоянно да участват в някакви събития и неочаквани приключения.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

9 години щастие: 4 знака от зодиака – в списъците на късметлиите до 2031 г.

Родени между Овен и Телец (17 – 22 април):  Символ на лидер от висок ранг и творческо вдъхновение

Хороскоп за октомври 2022 ОВЕН

Хороскоп за октомври 2022 ТЕЛЕЦ

хороскоп за октомври 2022 телец

На любовният фронт представителите на вашата зодия ги очакват невероятни събития, просто неповторими, незабравими, бъдете подготвени и заложете на навременната реакция.

Този период ще бъде обхванат от хармонични енергии, които ще засегнат всички от тази зодия. Благодарение на това ще бъдете устойчиви и спокойни, ще поемете глътка свеж въздух.

Много са вероятни срещи с влиятелни хора, които могат да допринесат за кариерата ви, а отношенията с другите ще станат по-приятелски, ще имате значително повече поводи за радост и ползотворно сътрудничество и общуване.

Това е благоприятен период за творческо вдъхновение, за срещи с приятели, роднини, за установяване на прекъснати връзки и романтични срещи, за запознанства и годежи.

Относно здравето на зодия Телец през октомври 2022

В първите десет дни на месеца апетитът може да се промени. Не се притеснявайте, това не е симптом на заболяване и не се насилвайте да се храните. През този период можете лесно и без вреда за здравето да свалите няколко излишни килограма.

През второто десетдневие на октомври трябва да се въздържате от мазни и пикантни храни. Заложете на ястията, приготвени на пара или на фурна, компоти и плодови напитки от горски плодове.

Третата декада на октомври е подходящото време за посещение при физиотерапевт – поглезете себе си, наградете се с освобождаващ от стреса и релаксиращ масаж.

Хороскоп за октомври 2022 Телец – взаимоотношения

Страдате ли от несподелена любов? През този месец вселената е ви помогне. Ще имате достатъчно късмет да срещнете човек, комуникацията с който ще ви позволи да забравите за несподелените чувства. И тогава, може би октомври, ще бъде месецът на раждането на нова невероятна емоция – вече взаимна.

В същото време на пътят на някои хора от тази зодия ще се появи бивш обект на въздишки, който ще бъде упорит в ухажването си. Звездите препоръчват да не се поддавате на чара му и да започнете афера с нов фен.

В семейният живот може да имате само един помощник – вашата сродна душа. Не разказвайте за своите конфликти и преживявания дори пред роднини, справете се сами с всички проблеми.

Бизнес и работен хороскоп за Телец за октомври 2022

В професионалната сфера Телецът ще се сблъсква с пречки в развитието на бизнеса и обтегнати отношения с колектива. Безработните ще могат да си намерят работа. Възможно е новото работно място да бъде междинен етап в кариерата ви.

Служителите ще се сблъскат с малки затруднения по пътя си към успеха от новите проекти. Звездите препоръчват да се вслушвате в мнението на другите и да извличате само ползите.

Помислете какво ще ви направи успешни и проспериращи, тогава няма да се съмнявате във всяка ваша стъпка. Хороскоп за октомври 2022 г. за Телецът, занимаващ се с търговски операции, предсказва високи печалби.

Работите толкова усърдно по нови проекти, че и най-силните в света ще си прехапват езиците от завист.

Можете смело и публично да заявите вашите вродени таланти. Със сигурност има хора, които ще ви подкрепят в начинанията ви. Просто не забравяйте, да не спирате да се учите, да изучавате специална литература и да посещавате курсове. Без знания, както и натрупан опит, едва ли ще е възможно да се преодолеят всички перипетии по пътят към успеха.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе